τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμεινα αφωνη απτον απιστευτο κουκλο yo, εντυπωσιαστηκα απτο μεγεθος των maincoon (δν ειχα ξαναδει, κ ειναι σαν μικρα λιονταρακια οι ψυχουλες μου) κ φυσικα προσκυνω τα υπεροχα χρωματα κ τα στρογγυλα κεφαλακια των πανεμορφων βρετανων της παρεας. αντε κ του χρονου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

ειμαι σιγουρη οτι ''κυικλοφορησαν'' πολλα κουκλια παλι!

αντε και του χρονου να ειμαστε καλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Συγχαρητηρια,σε ολα τα γατακια που πηραν μερος στην εκθεση,ειτε βραβευτηκαν ειτε οχι...Τα βραβευουμε εμεις καθημερινα με την αγαπη μας...!!!!!!!!
Λοιπον για τον Περση ,την αδυναμια μου,εχω να πω οτι ειναι υπεροχος κουκλος .....Αν καταλαβα καλα σαρωσε ,δεν ξερω ποσα και τι πηρε....Οσα κι αν πηρε παντως ,εμενα αδυναμια μου θε ειναι.
Η Ηλενια ,μεγαλωσε,απ οτι βλεπω ,ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη και ποζαρει κι αυτη σαν τα υπολοιπα ,γνωστα και πανεμορφα νορβηγακια (βλεπε Breena,Yo).
Βαλτε κοριτσια φωτογραφιες,να δουμε ομορφιες......

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστώωω,έχει κι άλλο!
Η ζουζουνιστή Ηλένια μας που έκλεψε τις καρδιές όλων...και μου πόζαρε μια χαρά!
![]()
ψηφιζω Ηλενια!!!! Ξερετε την συμπαθεια μου στα αυτια-αεροπλανακια

konstans
Περιβόητο μέλος
Η ζέστη που είχε μέσα στο χώρο ήταν απαράδεκτη,αφού εμείς σκάσαμε, φαντάζομαι τα ζωάκια
.Δυστυχώς υπήρξε και η ατυχία με τους κριτές, οπότε ουσιαστικά ήταν μια "μάζωξη" γατόφιλων
.Κατ άλλα ο χώρος ήταν ωραίος, αν και λίγο μικρός, μου άρεσε που υπήρχαν αρκετά αδεσποτάκια και εύχομαι να βρέθηκαν σπίτια υιοθεσίας
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Απ' οτι μου ειπαν στο τελος της εκθεσης ολα τα αδεσποτακια απο το φιλοζωικο υιοθετηθηκαν!!

Voula
Διάσημο μέλος
Απ' οτι μου ειπαν στο τελος της εκθεσης ολα τα αδεσποτακια απο το φιλοζωικο υιοθετηθηκαν!!![]()
Εννοείς τα γατιά από το σύλλογο Χαλανδρίου ?
avtwvia
Διάσημο μέλος
Ναι ετσι μου ειπε ο Χαρης της Ναταλιας..Εννοείς τα γατιά από το σύλλογο Χαλανδρίου ?

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς δεν κατάφερα να έρθω ήμουν κομμάτια.....Τι φανταστικές φωτό ήταν αυτές? Συγκλονίστηκα..... ωραία νέα αυτά για τα αδεσποτάκια...χίλια μπράβο!!!
Voula
Διάσημο μέλος
Ναι ετσι μου ειπε ο Χαρης της Ναταλιας..![]()
Μακάρι, Κόλλησα σε 2 απ'αυτά και τα σκεφτόμουν συνέχεια..
ELENIP
Διάσημο μέλος
Μακάρι, Κόλλησα σε 2 απ'αυτά και τα σκεφτόμουν συνέχεια..
Εγω πήρα αγκαλιά τη Sushi και το μετάνοιωσα! Ερωτεύτηκα σφόδρα. Τι καλούλα που ήτανε. Μια αγκαλιά θέλει απο τη ζωή της.
Την έπιαρνα αγκαλιά και σκαρφάλωνε στον ώμο μου και καθόταν εκεί.Ούτε που κουνιότανε.Πολύ τρυφερή γατούλα!!!
mixalakis
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα θα μου επιτρέψετε να γκρινιάξω λίγο.
Όταν λένε ότι η έκθεση διαρκεί μέχρι τις 20:00, θα πρέπει να ισχύει κιόλας!
Επειδή δεν ευκαιρούσα άλλη στιγμή το ΣΚ, πήγα στις 19:15 την Κυριακή. Πλήρωσα κανονικά το εισιτήριο και βλέπω ότι οι μισές γάτες είχαν αποχωρήσει από την έκθεση!!
Φυσικά μέχρι τις 20:45 περίπου, δεν είχε μείνει ούτε μία γάτα πλέον στον χώρο!
Κατανοώ πλήρως το γεγονός ότι πιθανότατα έπρεπε να φύγουν κάποιοι εκτροφείς ή ότι μπορεί κάποιες γάτες να είχαν προβλήματα, αλλά θα έπρεπε να σκεφτεί κάποιος και τους επισκέπτες. Από τη στιγμή που, για οποιονδήποτε λόγο, λείπουν πολλές γάτες από τον χώρο ή υπάρχει σχέδιο να αποχωρήσουν και οι υπόλοιπες εντός μικρού χρονικού διαστήματος, δεν θεωρώ καθόλου τίμιο να ζητείται αντίτιμο εισόδου από τον επισκέπτη, χωρίς μάλιστα να ενημερώνεται για τις προθέσεις των οργανωτών.
Φτάνει στα όρια της κοροϊδίας και πραγματικά λυπάμαι για αυτό.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Εμένα θα μου επιτρέψετε να γκρινιάξω λίγο.
Όταν λένε ότι η έκθεση διαρκεί μέχρι τις 20:00, θα πρέπει να ισχύει κιόλας!
Επειδή δεν ευκαιρούσα άλλη στιγμή το ΣΚ, πήγα στις 19:15 την Κυριακή. Πλήρωσα κανονικά το εισιτήριο και βλέπω ότι οι μισές γάτες είχαν αποχωρήσει από την έκθεση!!
Φυσικά μέχρι τις 20:45 περίπου, δεν είχε μείνει ούτε μία γάτα πλέον στον χώρο!
Κατανοώ πλήρως το γεγονός ότι πιθανότατα έπρεπε να φύγουν κάποιοι εκτροφείς ή ότι μπορεί κάποιες γάτες να είχαν προβλήματα, αλλά θα έπρεπε να σκεφτεί κάποιος και τους επισκέπτες. Από τη στιγμή που, για οποιονδήποτε λόγο, λείπουν πολλές γάτες από τον χώρο ή υπάρχει σχέδιο να αποχωρήσουν και οι υπόλοιπες εντός μικρού χρονικού διαστήματος, δεν θεωρώ καθόλου τίμιο να ζητείται αντίτιμο εισόδου από τον επισκέπτη, χωρίς μάλιστα να ενημερώνεται για τις προθέσεις των οργανωτών.
Φτάνει στα όρια της κοροϊδίας και πραγματικά λυπάμαι για αυτό.
υπηρχε προβλημα με τους κριτες οι οποιοι δεν καταφεραν να ερθουν λογω της τεφρας ακυρωθηκε η πτηση τους και ετσι την κυριακη ηταν οι μισες γατες..

Voula
Διάσημο μέλος
Κάτι άλλο που μόλις θυμήθηκα
Συνεχίζω...είχε είσοδο 3 ?. Όταν ρώτησα που πάνε αυτά τα χρήματα, μου είπαν στον ΕΟΓ. Δεν θα ήταν προτιμότερο να πηγαίνουν κάπου για στειρώσεις αδέσποτων γατιών ???
natalouko
Επιφανές μέλος

Και βέβαια το καλύτερο απ όλα ήταν ότι τα περισσότερα γατόνια που είχε φέρει η φιλοζωική χαλανδρίου υιοθετήθηκαν!!!

brigite
Διάσημο μέλος
Το οτι δεν ηρθαν κριτες,δημιουργησε προβλημα; ....Κριθηκαν γατακια απο αλλους;....Πως πηγε τελικα η ολη διοργανωση;
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία τα σχόλια.
Για το εισιτήριο, μάλλον στον ΕΟΓ πρέπει να πάνε, γιατί πληρώθηκαν κάποια χρήματα ώστε να κλειστεί η αίθουσα - δεν τις δίνει δωρεάν ο Δήμος.
Για την ζέστη, τα είπαμε...υπήρχε θέμα.
Τα main coon, θηριάκια....πρώτη φορά τα είδα κι εγώ από κοντά, μιλάμε για την απόλυτη αρχοντιά!
Ξετρελλάθηκα με τις Γάτες του Αιγαίου, πήρα δείγματα από τις Applaws τις καινούργιες στα φακελλάκια.....οι οποίες θα κοστίζουν 1,20 έκαστο αλλά είναι κανονικό φαγητό!
Γενικά, τόσες πολλές γάτες μαζεμένες πρώτη φορά είδα
Hlianna
Διάσημο μέλος
Το οτι δεν ηρθαν κριτες,δημιουργησε προβλημα; ....Κριθηκαν γατακια απο αλλους;....Πως πηγε τελικα η ολη διοργανωση;
στην ουσια οι γατες δεν κριθηκαν τα βραβεια δεν μετρανε και δεν πηραμε ουτε χαρτια κρισης ουτε τα Nominaton

staman2
Περιβόητο μέλος
Εγώ νομίζω ότι το κουκλότερο γατί είναι ο Πέρσης![]()
Ελενάκι σ΄ευχαριστούμε τόσο πολύ για την αγάπη και την σκέψη σου.και εσείς μου λείπετε κ τα γατάκια σας που ήθελα πάρα πολύ να τα ξαναδώ. Αλήθεια ο αφρατούλης; τους κέρδισε όλους; Βεβαια η Σισσυ ως σοφή γυναίκα τον άφησε να κερδίσει για να μην έχει μετά προβλήματα στο σπίτι![]()
ΚΑΙ ΝΑΙ έκθεση χωρίς το Λενάκι μου δεν έχει το κέφι των προηγούμενων εκθέσεων. Εμας μας έλειψες πολύ στην οικογένεια όοολη. Γατίσια και δίποδη οικογένεια. Σε θέλουμε πάντα πλάι μας!
Ο αφρατούλης Περσάκος σου ξετρέλανε άλλη μια φορά την εκτροφέα του και καθόταν στα χέρια της σαν παρθενοπιπίτσα...
ΧΙΛΙΑ ΜΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΛΥΚΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΩΡΙΜΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ για την παρεουλα σου την υπέροχη για την γλυκια σου παρουσία δίπλα μας και για τον κοπο σου που μας έβγαζες τοσες φωτογραφίες και με τόσο μεράκι. Να μας ζήσεις αγαπουλα μου!Στην έκθεση περάσαμε πολύ καλά,αν και δεν είχαμε κριτές. Έβγαλα πάνω από 100 φωτογραφίεςκαι ζούληξα τον αρκουδίνο
Θα ανεβάσω μερικές στον κουβά να σας βάλω...
Έλενα, όντως ο Πέρσης είναι πολύ ωραίος γάτος.

Χριστινάκι πώς μπορώ να τις αντιγράψω?? δεν μου κάνει αντιγραφή. Εχεις καμμια ιδέα???Η Aurora(δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) και ο Ορφέας
Δεν είναι πολύ φάτσα;
![]()
Ο γλυκός μας Πέρσης,ο οποίος σάρωσε...
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Τις κόβει,κάντε σκρολ από κάτω
Σ΄ευχαριστώ και πάλι για τις υπέροχες φωτο.

Σ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα γλυκά σου λόγια.Λοιπον για τον Περση ,την αδυναμια μου,εχω να πω οτι ειναι υπεροχος κουκλος .....Αν καταλαβα καλα σαρωσε ,δεν ξερω ποσα και τι πηρε....Οσα κι αν πηρε παντως ,εμενα αδυναμια μου θε ειναι.
Η Ηλενια ,μεγαλωσε,απ οτι βλεπω ,ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη και ποζαρει κι αυτη σαν τα υπολοιπα ,γνωστα και πανεμορφα νορβηγακια (βλεπε Breena,Yo).
Βαλτε κοριτσια φωτογραφιες,να δουμε ομορφιες......![]()

Και τι να πω!! Ποιο γατάκι να πρωτοθαυμάσουμε!! Τα υπέροχα νορβηγάκια?? Την αδυναμία μου τον Γιογιο που ειναι πραγματικός ΑΡΚΟΥΔΟΣ? Τα κουνάκια με το νέο υπέροχο και τοσο θαρραλέο μέλος τους (την μικρή συνονόματη μπλε Ορόρα που ήρθε την Παρασκευή στη χώρα μας) και το Σάββατο χοροπηδούσε στην έκθεση και χουρχούριζε? Τον υπεροχο Τρουφα που ειναι γεννημένος ΣΤΑΡ??? Και τεντωνόταν και χουρχουριζε ανενόχλητος?
Τι να πω για τη νυφούλα μου την Σάλυ-Σίσσυ!!! Μια κουκλάρα τρυφερουλα και οσο για την Καρμενίτα την αδερφουλα μας με άφησε άφωνη!!!!

ΟΛΑ τα γατόνια ηταν υπέροχα.

staman2
Περιβόητο μέλος

Ηταν σύντομο αλλα ξαναείδα την παλιά παρεούλα του Mycat (εννοώ κάποιους φίλους με τους οποίους είχα συνδεθει περισσοτερο.) Και ελπίζω σύντομα να τους ξαναδω... Για εμένα η έκθεση γάτας έχει την έννοια πραγματικά γιορτής. Δεν σταματώ στο γεγονός της ανωτέρας βίας και της ατυχίας του ότι δεν ήρθαν οι κριτές. Καταννοώ πως ταλαιπωρήθηκαν κάποιοι που ήρθαν απο επαρχία ή απο το εξωτερικό, αλλα για τα γατάκια ειναι σίγουρο πως δεν άλλαξε τίποτα. Ειτε υπήρχαν κριτές της FIFE ειτε όχι πάλι το ίδιο ειναι γι΄αυτά...
Αλλωστε η οικολογική καταστροφή και η κατάσταση που έχει δημιουργηθει με το νέφος της τέφρας ειναι πολύ πιο σοβαρή και εχει πολυ μεγαλύτερες επιπτώσεις στον κόσμο απο το ότι δεν ήρθαν οι κριτές στην έκθεση.
Ηταν πολύ ευχάριστο που δόθηκαν τα γατάκια και υιοθετήθηκαν...
Προσωπικά το γεγονός του ότι ήρθαν άνθρωποι για να θαυμάσουν τις γατούλες γενικώς, ήταν ευχάριστο. Εμένα πχ με ρωτησαν πολλοι για αναπαραγωγή γατών που έχουν στα σπίτια τους είτε ράτσας είτε ημίαιμων και τους ειπα την άποψή μου. Τους μίλησα γενικώς για την άποψη της στείρωσης και τους ειδα πως άκουγαν γιατι ο κόσμος παιδιά δεν γνωρίζει και πολλα.. Νομίζω μάλιστα πως ουδέν κακόν αμιγές καλού Υπήρχε άνεση αυτη τη φορα και ο κοσμος μιλουσε πολύ περισσοτερο με τους ιδιοκτήτες των γατών. Ενώ αν υπήρχαν κριτές θα ήταν περισσοτερο σε ετοιμότητα οι ιδιοκτήτες και με λιγότερο χρόνο διαθέσιμο ....
Κριμα που δεν γνωρισαμε τον Drifter 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool