elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγραψα κ εγώ σχόλιο αλλά μεχρι στιγμής δεν έχει μπει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά, αυτή μικρή η sushi από το Χαλάνδρι, με έκανε και κόλλησα πολλή ώρα με την πάρτη της....της μιλούσαν όλοι και αυτή κοιτούσε μόνο εμένα και είχα λιώσει!!! Αν δεν είχα 2ο γατί, την είχα πάρει αμέσως!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ωπ..οταν ποσταρα το αρθρο δεν το ειχα δει....προσέξατε επίσης τα αισχρά σχόλιο μερικών ανεγκέφαλων από κάτω![]()
χμ...ασχετοι ειναι μωρε και αυτα που λενε ειναι εντελως ακυρα
moukelis
Επιφανές μέλος
Χαρηκα πολυ που ειχα την ευκαιρια να ξαναδω πολυ αγαπημενους μου ανθρωπους,που μου ειχαν λειψει πραγματικα πολυ,ξερουν αυτοι ποιοι ειναι,και επισης χαρηκα πολυ που γνωρισα απο κοντα πολυ ζεστους ανθρωπους που μεχρι τωρα ηξερα μεσω ενος screen name.Πραγματικα για εμας ηταν το μοναδικο που αξιζε στην ολη εμπειρια,οπως και το οτι ηταν τοσο καλοτυχα τα γατακια της φιλοζωϊκης και βρηκαν σπιτακια.Σας ευχαριστουμε πολυ για ολα.Εχω αρκετες φωτογραφιες,θα τις ανεβαζω σιγα σιγα:
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω...Τέλειο το video clip.![]()
μολις ανεβουν και αλλες φωτο θα φτιαξω και ενα ακομη καλυτερο μονο με φωτο...

ετσι να τα εχουμε μαζεμενα τα γατακια ν τα χαζευουμε με ηχητικη υποκρουση!!

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

Εδώ ειναι ενα φουφουνιστό Ιμαλαϊων που μου ανεβασε κατακόρυφα το ζάχαρο!
Με τα Σφυγγάκια ξετρελάθηκα, οπως ακριβως το περίμενα! Ζωηρότατα, τα μόνα που ειχαν την απολυτη όρεξη για τσαχπινιές, εφοσον απολάμβαναν τη ζεστη της αιθουσας. Με αφησαν να τα χαϊδεψω κιολας!!

Εδώ το ομορφότερο Σφυγγάκι της εκθεσης-και ισως και του κόσμου....
Η κολλητή μου η Αλίκη ξεράθηκε-τεζα με τα Μέην-Κουν και ειδικά με τον Troy! Αλλα και με "τα γατιά που δεν υπάρχουν-ειναι βγαλμένα από παραμύθι", κοινως τα Νορβηγικά, κοινώς Γιο-γιο, Μπρίνα και Ηλένια!
Καλα, εγω τη Μπρίνα την περιμενα ακομα πιο νταντάνα. Η Ηλένια θα εξελιχθει σε ενα απο τα μεγαλύτερα αστερια των εκθέσεων, όσο για τα σταυρωτα Γιο-γιο-πατούσια...τα λογια ειναι περιττά! Ονειρο το γατι-ιιιιιιιιι!!

Οι γατες του ΩΡΙΩΝ, ολες πανέμορφες! Ο Ορφεας σωστός Τσάρος (και ειχε και γεννέθλια την Κυριακή, μας κερασανε γλυκάκι) και η Aurora τόσο εκφραστική που σαν να ειναι γεννημενη για κινηματογράφο.
Με Ραγκντολ φυσικά τσιριζα απ τη χαρά μου με την αρχοντιά τους. Αλλά my best is....MANU!!
Με ενα περσικό-σοκολά κόλλησα ασχημα, με τον περση που ήταν λες και τον εκανε γκρούμινγκ...ζαχαροπλάστης και τη Φλάφφυ που καθε φορα ειναι ολο και κουκλοτερότερη.
Ρε, ειχε Κόρνις-Ρεξ και Ντεβον-Ρεξ!! Επαθα την πλάκα μου, δε περιμενα να δω στην Αθηνα αυτη τη ρατσα! Τα χαζευα απ το ιντερνετ, ειναι φοβερα κομψά γατια. Το πορτοκαλί Ντεβον-Ρεξ το Σαββατο ήτανε απ τις πιο αξεχαστες φάτσες.
Καμαρωσα Τρούφα και Σημέλα (εκανα και κερκίδα υπέρ τους οταν βγηκαν να διαγωνιστούν). Η Σημελα με το ενα το ξεμπαρκο το λευκό το μουστακι ειναι να κυκλοφορήσει η φατσα της σε φυλαχτά στο πανηγύρι του αγιου-Μάμα! Φανταστική...
Γνωρισα και μάνα-Τζεντάι (Αλίνα) που όλη την ωρα σχολιαζαμε
-"Οχι, φαντασου εδώ τωρα τη Λεϊα και τη Γιούκι..."
-"Α-μπααα...φυλακή θα μας εκλειναν!"
Τα "γατακια-Αιγαιου" ηταν φοβερά κοινωνικά και απιστευτα απαλά!
Χαρά και τσαχπινιά! Χαρά και τσαχπινιά!
staman2
Περιβόητο μέλος
Xριστινάκι σου έστειλα και απάντηση στα μέιλ σου. Σ΄ευχαριστώ και πάλι αλλα νόμιζα πως μου έστειλες μόνον 3 και 3 φωτό και στα δύο που μου ήρθαν. Δεν ηρθαν άλλες. Φιλάκια θα το κάνω όπως μου είπες. Πάταγα αντιγραφή γι αυτο και δεν μου έβγαινε.Παρακαλώ
Αν κάνεις δεξί κλικ και Αποθήκευση ως...; Ή αν έχεις το Google Chrome,Αποθήκευση εικόνας ως...
Αν και στις έχω στείλει από χθες με e-mail... Το πήρες;
Υ.Γ. Μα πόσα ''Αν'' έχω πει;![]()

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε ρε παιδια πειτε κι αλλααααααααα
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Βαλτε κι αλλες φωτο παιδια να χαρει το ματακι μας κι εμας που δεν ηρθαμε!
moukelis
Επιφανές μέλος
Το κορίτσι μας (σε μερικες ποζες δεν εχει βγει λες και τη μαλωσαμε;
)
Luna
Περιβόητο μέλος
Πανεμορφη ειναι!!!

στην πρωτη ειδικα ειναι οντως σαν να ειναι τιμωρια!!

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4570446&ct=1
Μανού, Yogi, Cammy και Τρούφας απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητα!!!

Φαίνεται ότι παρά τις αντιξοότητες, η έκθεση προσέλκυσε πολλούς γατόφιλους!!!

Κρίμα που δεν βόλεψε να κατέβω αυτήν την φορά
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η Ηλένια όσο μεγαλώνει και ομορφαίνει !

Ο Yogi θεός όπως πάντα!

MissKit
Επιφανές μέλος
Τι φανταστικά πλάσματα που είναι όλα τους! Μου φτιάξατε τη μέρα πραγματικά!

Μου δημιουργήθηκε μια απορία όμως (πάλι
), τα γατάκια όταν τα παρουσιάζουν γιατί τα κρατούν έτσι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί το μάλωσες Δώρα το παιδί? Είναι έτοιμο να τα μπήξει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool