Ανακοινώσεις για Bazaars

Θα του το ζουλήξω το τροφαντό κοιλαδάκι purina. Σήμερα είχα κόσμο στο σπίτι και ήταν κάτω από το κρεββάτι. Το απόγευμα έκανε δειλά-δειλά την εμφανισή του. Τώρα που μείναμε τα δυο μας είναι όλο γλύκες! Περιμένω ανταπόκριση από το παζάρι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε κοριτσια πηγαμε σημερα κατα τησ 12 και ειμασταν εκει δεν το ειδαμε πουθενα φαγαμε και ενα ποδαροδρομο λογο οτι ειχαν κλησει τουσ δρομουσ.Ανεβαινουμε στο βουνο πισο απ το αγαλμα τιποτα μπαινουμε μεσα βλεπουμε το κεντρο ερημια κανεις.Που ειναι το παζαρι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει πιθανοτητα να αναβλήθηκε λόγω του μαραθωνίου;

Στο site τους αναφέρει ένα χριστουγεννιάτικο μπαζάρ 25-26 νοέμβρη. Για το σημερινό δεν λέει κάτι. Στο in.gr το αναφέρει πάντως. Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα...
https://www.filozoiki.gr/epikairotita/news_details.php?id=31

καλε μαλλον εκανε λαθος η τζεμινι

Όχι δεν ειναι λάθος της Gemini γιατί στο in.gr το αναφέρει ότι είναι σήμερα και αύριο. Είναι λίγο μπερδεμμένα τα πράγματα μάλλον.
https://www.in.gr/agenda/AgendaEvent.asp?strSDate=3/11/2006&lngAgendaID=7245

Μπορει να το αλλαξαν τελευταια στιγμη!:hmm:

Μάλλον το 25 & 26/11 μεταφέρθηκε λάθος στο in.gr 5 & 6. Τώρα που το ξανασκέφτομαι... Κυριακή & Δευτέρα είναι λίγο άκυρες μέρες για παζάρι!

Τώρα που το λες μάλλον αυτό θα έγινε. Κρίμα η ταλαιπωρία βρε purina! Ελπίζω τότε να καταφέρω να πάω πάντως!

Και εμένα μου είχαν φανεί περίεργες οι ημέρες Κυριακή & Δευτέρα, για παζάρι και γι αυτό τους έστειλα ένα μαιλ, αν ισχύει για
5 & 6/11. Μου απάντησαν πως το παζάρι τους είναι 25 &2 6/11. 'Αρα, υποθέτω στο www.in.gr έφαγαν τα διαράκια στις ημερομηνίες και έτσι πήγαμε τσάμπα.

Πω-πωωω, κρίμα!! Eιλικρινά σόρρυ που σας ξεσήκωσα χωρίς λόγο. Aισθάνομαι πολύ άσχημα... Kαι πιο πολύ για σένα purina που πήγες εκεί τσάμπα.
Kαι ήμουν κι εγώ έτοιμη να πάω, αλλά ένα μικρό πρόβλημα υγείας με κράτησε ξάπλα.
Παιδιά, σόρρυυυυυυυ......:( :( :(

Τι ζητάς συγγνώμη βρε Gemini; Τι φταις εσύ; Το in μας την έκανε την ζημιά! Ελπίζω να καταφέρω να πάω πάντως!

Κρίμα τη κούραση. Αν πω καλύτερα που δεν ήταν 5 και 6 θα με πείτε πολύ κακιά!? :redface: . Θέλω πολύ να παω και δεν γινόταν 5 και 6. Νόμιζα πως το είχα χάσει.

Φιλοζωϊκό Bazaar του Stray.gr

Ενα mail που ελαβα πριν απο λιγο απο το stray.gr

Το Stray.gr, σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει στις 10 Δεκεμβρίου, για να μπορέσει να συνεχιστεί το έργο των εθελοντών και να σωθούν ακόμη περισσότερα ζώα από τους δρόμους.

Στο bazaar μας θα βρείτε διάφορα είδη για το αγαπημένο σας κατοικίδιο, καθώς και δώρα για τους φίλους σας και εσάς, στις καλύτερες τιμές. Επίσης, συμμετέχοντας στην λαχειοφόρο αγορά, κερδίζετε υπέροχα δώρα.

Αν έχετε εταιρία ή μαγαζί και μπορείτε να προσφέρετε προϊόντα ή υπηρεσίες προς πώληση ή σαν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 10:00-20:00
Danza Libre, Πεντέλης 1 & Δερβενακίων, Αγία Παρασκευή
τηλ. 210 6009600

Καλό μου ακούγετι Δεν ειχα μπορέσει να πάω στο bazaar της Φιλοζωικής.Ελπίζω να τα καταφέρω να παω εκεί.

Aχ Σαρδελίτσα μου! Eτοιμαζόμουν να βάλω το ίδιο θέμα μόλις τώρα!!!! :blink: Σαν συμπλήρωμα θα βάλω τον χάρτη!:up: H ladycat κι εγώ θα πάμε οπωσδήποτε :D Παιδιά, ελάτε και μετά να πάμε για καφέ στην πλατεία Aγ. Παρασκευής :up: Aντε και μια φορά να τον κάνουμε στα βόρεια προάστεια :D

Συνημμένα

• map.jpg
    map.jpg
    231,3 KB · Εμφανίσεις: 52
Αν ειναι να κανονισουμε να παμε ολοι μαζι:P (οσοι θελουν φυσικα).

Αμέ! Ωραία θα ήταν.:P
Αν και σκέφτομαι να πω στον Κώστα τον άνδρα μου να με φέρει.Σιχαίνομαι να οδηγώ και έχω χρυσώσει τα ταξί!

Στο παζάρι της φιλοζωικής πήγα. Με βόλεψε η ημερ/νια και η τοποθεσία. Στο συγκεκριμένο δεν γίνεται αν και θα το ηθελα (τρελαινομαι για παζάρια γενικότερα!) γιατί στις 9 παντρεύομαι! :) . Να περάσετε καλά και να χαζέψετε και για εμενα!

Nα ζήσετε Xριστινάκι μας!:D Tι καλά!
Oσο για τους υπόλοιπους, όταν μαζευτούμε και ξέρουμε ποιοι θα πάμε, να πούμε και ώρα. Eυκαιρία και για όσους μένουν βόρεια και δυσκολεύονται στις συναντήσεις στο κέντρο :D :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back