Ανακοινώσεις για Bazaars

Ελπίζω να καταφέρω να έρθω. Η τοποθεσία με βολεύει μιας και υπάρχει λεωφορείο από δω που πηγαίνει στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμενα με βολευει, ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω μεσα:up:

:up: Mariel, μπορεις να συναντηθείς με τη ladycat στον ηλεκτρικό να έρθετε παρέα και θα έρθω να σας πάρω απο το Πεντάγωνο-Eθνική Aμυνα, με το Peugeot 2 μου. Mετά, με το λεωφορείο.:rolleyes:

τελεια!!!!να γνωριστουμε κι απο κοντα:P

Ελπιζω να ειμαι και εγω αθηνα και να παω να παρω τιποτα για το ντινακι μου να χαρει.

Και εγω μεσα ειμαι οποτε θες μαριελ να σου στειλω το τηλ να κανονισουμε

Κορίτσια κι εγώ μέσα είμαι. Κανονίστε ώρα και σημείο και ενημερώστε μας!:)

Για τι ώρα μιλάτε κορίτσια; Εγώ το πρωί - μεσημέρι έχω βάφτιση. Αν είναι για μετά το μεσημέρι, κι εγώ μέσα!

:up: Mariel, μπορεις να συναντηθείς με τη ladycat στον ηλεκτρικό να έρθετε παρέα και θα έρθω να σας πάρω απο το Πεντάγωνο-Eθνική Aμυνα, με το Peugeot 2 μου. Mετά, με το λεωφορείο.:rolleyes:
Εμένα με ξέχασες?:( Πλάκα κάνω...θα κανονίσω να έρθω με τις υπόλοιπες Πειραιώτισες.

Είσαστε τυχερές που μένετε όλες Αθήνα και έχεται την ευκαιρία να βρισκόσαστε και να τα λέτε και από κοντά:) Θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνώριζα κοριτσια, κρίμα που δε γίνεται:( Να περάσετε καλά!!!

Σοφία μου, sorry, :redface: κι ας κάνεις πλάκα... Aλλά σκέφτηκα οτι και για τις 3 σας, και όχι μόνο, είναι μακριά. Πολύ χαίρομαι όμως που θα έρθετε :up:
Xtina, δεν θα κατέβεις Aθήνα για καμμια δουλίτσα ποτέ; E, όταν είναι ειδοποιησέ μας :D

:redface: Αχ παιδια πολυ θα το θελα να γνωριστουμε κι απο κοντα . Δεν ειναι και τοσο ευκολο να κανεις παρεα με γατοφιλους!...:D
Ελπιζω να μη σας πειραζει που ειμαι μικρη ετσι;
Παντως κοριτσια μην το παραβλεψουμε, κανονιστε ωρα και μερος για να συναντηθουμε!;) :)

Kαλέ μικρούλι μας και βέβαια θέλουμε να σε γνωρίσουμε :D Aλήθεια πως θα έρθεις απο Bούλα; H Eθνική Aμυνα είναι καλό σημείο συνάντησης για όσους έρχεστε απο μακριά και με το μετρό.

Καλέ θα πει κανείς για τι ώρα μιλάμε;;;;

Mια πρόταση είναι 4-5 το απογευματάκι. Tι λέτε οι υπόλοιποι; :happy:

εγω λεω κατα της 4 για να το χορτασουμε κιολας περιμενω απο τα κοριτσια πμ για να βρεθουμε κ τι ωρα στο πειραια

Είσαστε τυχερές που μένετε όλες Αθήνα και έχεται την ευκαιρία να βρισκόσαστε και να τα λέτε και από κοντά:) Θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνώριζα κοριτσια, κρίμα που δε γίνεται:( Να περάσετε καλά!!!

Μην ανησυχεις χτινα πλησιαζει και το παζαρι του σωματειου ΑΡΓΟΣ στη θεσσαλονικη οποτε και οσοι ειμαστε εδω μπορουμε να συναντηθουμε φυσικα οποιος παει αθηνα θα ειδοποιησει να σας δουμε κι εκει:)

:redface: Αχ παιδια πολυ θα το θελα να γνωριστουμε κι απο κοντα . Δεν ειναι και τοσο ευκολο να κανεις παρεα με γατοφιλους!...:D
Ελπιζω να μη σας πειραζει που ειμαι μικρη ετσι;
Παντως κοριτσια μην το παραβλεψουμε, κανονιστε ωρα και μερος για να συναντηθουμε!;) :)

Ομολογώ πως δίστασα αρκετά πριν γράψω αυτό το μήνυμα, γιατί μπορεί να φανεί "δασκαλίστικο". Όμως, Νιαου μου, καλό είναι να ενημερώνεις τους γονείς σου για τις γνωριμίες σου μέσω internet και προπαντός για πιθανές συναντήσεις σου με ανθρώπους που γνωρίζεις στο διαδίκτυο. Πιθανότατα με τους ανθρώπους του mycat να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλά με τον ίδιο τρόπο μπορεί να γνωρίσεις σε άλλες ιστοσελίδες και ανθρώπους που δεν παρουσιάζονται όπως είναι στην πραγματικότητα. Το internet είναι ένα "παράθυρο στον κόσμο" αλλά η χρήση του ειδικά από ανήλικους θέλει πολλή προσοχή...

Έχεις δίκιο Rotonda.Το internet στα χέρια αρρωστημένων μυαλών είναι επικίνδυνο όπλο. Πόσα έχουμε ακούσει και διαβάσει για παιδεραστές τελευταία. Ακόμα και φαινομενικά "αθώα" site θα μπορούσαν να είναι παγίδες για μικρά παιδιά. Φντάζομαι όμως ότι η Νιαου δεν θα έρθει μόνη της από Βούλα Αγ.Παρασκευή. Εγώ τουλάχιστον αν είχα παιδί ξέρω ότι σίγουρα δεν θα το άφηνα να κάνει αυτό το "ταξίδι" μόνο του. Ίσως έρθει με την μαμά τον μπαμπά της ή ίσωςμια θεία. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα της πρότεινα.:)
Ερωτηση: Φαντάζομαι ότι στο bazaar δεν θα έχει πράγματγα μόνο για γάτες αλλά και για σκύλους έτσι δεν είναι? Σκέφτομαι αν δεν με φέρει ο άνδρας μου να ψήσω την αδελφή μου να ψωνίσει και για το σκυλάκι της, οπότε να κατέβουμε μαζί και με τ' ανήψια μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back