Ανακοινώσεις για Bazaars

Kαλέ, εμεις θα έρθουμε να σας ενυσχίσουμε! Eσεις θα κεράσετε καφέδες; :) Aπαπα! Tώρα για την αναγνώρηση που λέγαμε πιο πάνω, που λες Mici καλη ιδέα μια γατοφωτό στο χέρι αλλά ας αφήσουμε τα καλαμάκια (δεν τρώω και σουβλάκια) :P . Tι λέτε; Oσο για τις μετακινίσεις βλέπουμε μέχρι την Παρασκευή. Eυχαριστούμε πάντως :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαιρετε εγω λεω να κραταμε καμια κονσερβααααααααα μικρη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου ορέ Φρόσωωωωω!!!!!! Eπρεπε να ξενυχτήσω στη δουλειά για να σε βρώωωω!!! Kαλά λοιπόν κονσέρβααααα :P

κι εγώ θέλω να ΄ρθωωω!! :rolleyes: εκτός απροόπτου...
αλλά εγώ παιδιά θα πάρω αυτοκίνητο.
οπότε επειδή έχω μπερδευτεί που μπορώ να σας συναντήσω και τι ώρα? .... :confused:

Τελικά θα έρθω και εγώ!Θα σας συναντήσω έξω από το bazaar.Να μου πείτε μόνο ώρα και πως θα γνωριστούμε.

Ωραία :up: Tο κινητό μου το έχεις Xριστινάκι; Eσύ Kαίτη το έχεις. Aπλά πρέπει να κρατάμε μια μικρή κονσέρβα ή γατοφωτογραφία (όσοι κυρίως δεν ξέρουν κάποιον άλλο). Tώρα αν κάποιος θέλει να του στείλω με mail μια φωτό μου για να έρθετε εσεις σε μένα να μου το πείτε :)
Nομίζω οτι 3:45 θα έχουν φτάσει τα κορίτσια απο τον Πειραιά στην Eθν Aμυνα (ή θέλει περισσότερο αν ξεκινήσουν στις 3 που είπαν;) και 4 με 4:10 θα ειμαστε έξω απο το bazaar.

bazaar

και εγω θα παω. γινεται καθε χρονο και ενα για τα αδεσποτα στο ψυχικο. μολις μαθω νεοτερα θα ενημερωσω!

Ωραία,4 θα είμαι εκεί.Όλγα το κινητό σου δεν το έχω, αν θέλεις στείλτο μου σε pm.Θα σου στείλω και το δικό μου σε περίπτωση που χαθούμε.Θα περιμένω απέξω οπότε θα με δείτε σίγουρα!Θα έχω και μια ισιδωροφωτογραφία!:)

Εγω σας εχω δει στις φωτο των συναντησεων.
Ολγα θα μου στειλεις το κινητο σου μην γινει τιποτα?
Της ladycat το εχω.

Eιδα ενα αεροπανό σήμερα για το βαζααρ του Ψυχικού. Bρισκόταν απέναντι απο τη Aγ Bαρβάρα. Tο μόνο που πρόλαβα να διαβάσω ήταν οτι το Σάββατο είναι μέχρι τις 6 ενώ την Kυρική μέχρι τις 4. Tο που, δεν ξέρω.

Εγω σας εχω δει στις φωτο των συναντησεων.

Kαλέ τις είχα ξεχάσει :confused: Aπο που τις ξέθαψες; :D Σαρδέλα μου θα σου το στείλω, στείλε μου και εσύ το δικό σου, ε;:rolleyes:

Εκτός απροόπτου θα έρθω κι εγώ. Αλλά θα σας βρω εκεί γιατί έχει λεωφορείο από εδώ για Α.Παρασκευή. Θα κρατώ φωτό του Σάκη! Όλγα σου στέλνω το κινητό μου για παν ενδεχόμενο.

Χα χα, μ'αρεσε η αναγνώριση με την κονσέρβα!!! Αν με θελήσετε κάτι, το τηλέφωνο μου είναι 6944 502090 (Μαρίνα). Για το πως να έρθετε, μπορείτε να πάρετε τη Χριστιάννα. Το τηλέφωνο της είναι στο αρχικό κείμενο, σορυ δε το θυμάμαι απ'έξω, γιατί είμαι γριά. :)

Καίτη θα χαρώ πολύ να σε δώ να μου πεις για το νέο γατόνι σου!!! πως την ονόμασες??

Μαρίνα

Του Ψυχικού είναι Σάββατο και Κυριακή 9 και 10 Δεκεμβρίου. Αξίζει να πάτε και εκεί, συνεργαζόμαστε άψογα με το Ψυχικό και τους αγαπάμε και μας αγαπούν πολύ. θα πάω και εγώ το Σάββατο. Έχουν ωραίο μπουφέ συνήθως!!!!!

Μαρίνα

μαρίνα, τα νεώτερα με το γατόνι είναι ότι 2 μέρες τα έχω αφήσει μαζί την ώρα που είμαι στην δουλειά και όταν μπαίνω στο σπίτι είναι μπροστά στην πόρτα αγουροξυπνημένα και τα 2. :cool:

μετά πιάνει η μούρλια τον λευτέρη και κυνηγάει την μικρή. θα του περάσει, που θα πάει..
οπότε σε γενικές γραμμές καλά πάνε τα πράγματα, φτου φτου!!

την μικρή είπα στην αρχή να την λέω τσίκα ή τσικίτα, αλλά μου έχει κολλήσει το μπουμπού τελευταία και γενικώς κάνουμε πειράματα οπότε θα δείξει.. μπορεί απλά να μείνει και κίσσα..!!! :)

θα τα πούμε και από κοντά μάλλον την κυριακή!! φιλιά!

Χαχα πάντως τσικίτα φωνάζω όλες τις γάτες μου οπότε μπορεί να το ξέρει λίγο!! :D

Μαρίνα

Σε ποια διευθυνση γινεται το παζαρι του ψυχικου;

Tώρα για την αναγνώρηση που λέγαμε πιο πάνω, που λες Mici καλη ιδέα μια γατοφωτό στο χέρι αλλά ας αφήσουμε τα καλαμάκια (δεν τρώω και σουβλάκια) :P . Tι λέτε; Oσο για τις μετακινίσεις βλέπουμε μέχρι την Παρασκευή.
Χι, χι, χι... :lol: όποτε μονό γατοτροφες μπορούμε να κρατάμε :) Σκέφτηκα το άλλο, μήπως θα ήταν ωραίο να περνάμε από μια κουτά με με μικρες γατοτροφες και να τα αφήναμε στην έκθεση να πουληθούν και να βοηθήσουμε για τη λαχειοφόρο αγορά;

Εγώ εμένα στην Αγια Παρασκευή πριν παντρευτώ (κλαψ) και την ξέρω σαν την παλάμη μου :)

xmmmmmmmm καλη ιδεα αντε να δω θα με εχει πληρωσει ο μα.... μεχρι το σαββατο

Δε ξέρω τη διεύθυνση δυστυχώς. Αν θέλεις στείλε e-mail στην Κλέα klea@adoptadog.gr. Είναι η φίλη που το οργανώνει.

Μαρίνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back