popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω:Παρακαλω?
Αυτος:Ναι γεια σας.Για την αγγελια για τα γατακια τηλεφωνω.
Εγω:
Ενα ειναι το γατακι!Αυτος:Ε ναι,εστω.Τι χρωμα ειναι?
Εγω(με μερικες τουφες μαλλιων λιγοτερες):Γκρι.
Αυτος:Α ενταξει,ευχαριστω.
(τουτ τουτ,το κλεισε.)
Και ερωτω εγω με το φτωχο μου το μυαλο.Ενα ζωακι το αγαπαμε αναλογα τι χρωμα ειναι,τι χρωμα ματια εχει κτλ?Εχω μεινει αναυδη.Λυπαμαι αν τελικα βρει στην αγγελια κανενα γατακι στο χρωμα που θελει,τσαμπα φυσικα.Και λυπαμαι γιατι σιγουρα αφου θα το παρει με τετοια κριτιρια,δε θα το εχει οπως πρεπει.Αυτα ειχα να πω και συγνωμη που ζω σε μια ουτοπια δλδ που πιστευω πως αγαπαμε ολες τις γατες,πχ,ανεξαρτητως εμφανισης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
παει εχει καψεο φλατζα ο κοσμακης..
κοιτα να ερχοταν να το εβλεπε και να μην τα βρισκαν το καταλαβαινω συμβαινει πολλες φορες ..
αλλα ετσι ντουπ...του του
τι να πω...

υπομονη ..ευχομαι αν το αγαπησει κοπελα το γατακι αυτο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μου έκανε κλικ ο μικρούλης μου και ας μην μου άρεζαν ποτέ ιδιαίτερα τα ασπρόμαυρα γατιά. Αποφάσισα να το πάρω, γιατί ήταν ταλαιπωρημένο και μικρό και η τύχη του αμφίβολη και το λατρεύω αφάνταστα.
Και ας έχει ότι χρώμα θέλει. Καλά να είναι και να είμαστε μαζί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Γεια σας παιρνω για το γατακι.
Ποιο γατακι?
Τη Βουλιτσα!!! ( ενθουσιασμος)
Α πολύ ωραια!Ειναι ετοιμη να δωθει σε σπιτι, ειναι πολύ χαδιάρα
Τι εννοειεται εκει που λετε οτι κανει ρρρρ οταν την παιρνει αγγαλια κανεις??
Εννοω οτι γουργουριζει ευχαριστα οπως κανουν τα γατακια.
Α...( απογοητευση)καλα! Τουτ τουτ......
Ηθελε να κανει ρρρρρ μαλλον
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Α...( απογοητευση)καλα! Τουτ τουτ......
Ηθελε να κανει ρρρρρ μαλλον

drusilia
Διάσημο μέλος
Εμένα δεν με πειράζει να μου το κλείνουν έτσι απότομα. Εμενα με πειράζει το "ναι, ναι, ενδοαφέρομαι, θα σας πάρω αύριο να κανονίσουμε" και το "θα έρθω αύριο να το πάρω" και να μην παίρνουν ποτε, έστω για να πουν οτι δεν ενδιαφέρονται πλεον.
Για εμενα αυτο δείχνει απίστευτη γαιδουριά. Δεν σκέφτονται καν τι σημαίνει να χαίρεσαι οτι αποκαταστάθηκε το ζωάκι και μετά να έχεις το άγχος: "μα γιατι δεν παίρνει;θα πάρει; ποτε θα πάρει;"
Μου έχει συμβεί σε άπειρες περιπτώσεις και ειδικα οταν συμβαίνει με ενήλικα ζώα και δύσκολες υιοθεσίες ειναι πραγματικά ψυχοφθόρο.

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εμενα δε μου φαινεται κακο να θελει συγκεκριμενο χρωμα.Κι εγω μετα απο τοσα γατονια ηθελα ενα ολογκριζο.Δε σημαινει βεβαια οτι αν βρισκοταν καποιο αλλο στο δρομο μου και χρειαζοταν σπιτακι δεν θα του εβρισκα ενα,ή δε θα το κρατουσα,αλλα δεν το βρισκω κακο να το θελεις με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Βεβαια δεν εγκρινω με τιποτα την αγενεια με την οποια σου μιλησε και φερθηκε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο μου εκανε εντυπωση!ειχα γραψει κ ηλικια κ φυλο κ χρωμα κ οτι ειναι ζωηρο κ παιχνιδιαρικο!αρα δεν ηταν λογικο να με παρει να ρωτησει κατι τετοιο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Α ΟΚ,αυτο δεν το ειχα καταλαβει,οποτε γενικα δεν ενδιαφεροταν και πολυ αν δε μπηκε στον κοπο να διαβασει μερικες γραμμες.ναι αλλα εγω εγραφα οτι ειναι γκρι!δεν ηξερε να διαβαζει?αυτο μου εκανε εντυπωση!ειχα γραψει κ ηλικια κ φυλο κ χρωμα κ οτι ειναι ζωηρο κ παιχνιδιαρικο!αρα δεν ηταν λογικο να με παρει να ρωτησει κατι τετοιο!

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι βρε,αρκει να την παρεις να ταιριαζει με την ταπετσαρια...ποιος ξερει..ααα!προχθες μπηκα σε ενα σαιτ ενος πετ σοπ που ειναι εδω Ηρακλειο κ προτεινε να αγορασουμε γατα Περσιας γιατι λεει ειναι πολυ ωραιες γατες οσον αφορα τη διακοσμηση!!!![]()
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool