Αναλόγως με το χρώμα πάει και η αγάπη;

popitsa

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα.
Αυτή τη στιγμή είμαι πολυ συγχισμενη για κατι που εγινε πριν λιγη ωρα.Οπως θα ξερετε μαλλον οι περισσοτεροι,εχω βαλει εδω μια αγγελια πως χαριζω ενα γατακι που βρηκα στο δρομο.Εκτος απο εδω,το ειχα βαλει κ σε μια αγγελια σε μια τοπικη εφημεριδα.Με παιρνει λοιπον τηλ.σημερα το απογευμα ενας νεαρος.Παραθετω την ομορφη συνομιλια μας.
Εγω:Παρακαλω?
Αυτος:Ναι γεια σας.Για την αγγελια για τα γατακια τηλεφωνω.
Εγω::confused:Ενα ειναι το γατακι!
Αυτος:Ε ναι,εστω.Τι χρωμα ειναι?
Εγω(με μερικες τουφες μαλλιων λιγοτερες):Γκρι.
Αυτος:Α ενταξει,ευχαριστω.
(τουτ τουτ,το κλεισε.)
Και ερωτω εγω με το φτωχο μου το μυαλο.Ενα ζωακι το αγαπαμε αναλογα τι χρωμα ειναι,τι χρωμα ματια εχει κτλ?Εχω μεινει αναυδη.Λυπαμαι αν τελικα βρει στην αγγελια κανενα γατακι στο χρωμα που θελει,τσαμπα φυσικα.Και λυπαμαι γιατι σιγουρα αφου θα το παρει με τετοια κριτιρια,δε θα το εχει οπως πρεπει.Αυτα ειχα να πω και συγνωμη που ζω σε μια ουτοπια δλδ που πιστευω πως αγαπαμε ολες τις γατες,πχ,ανεξαρτητως εμφανισης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο εφημεριδα την ειδε την αγγελια η απο φορουμ??
παει εχει καψεο φλατζα ο κοσμακης..
κοιτα να ερχοταν να το εβλεπε και να μην τα βρισκαν το καταλαβαινω συμβαινει πολλες φορες ..
αλλα ετσι ντουπ...του του
τι να πω...:hmm:
υπομονη ..ευχομαι αν το αγαπησει κοπελα το γατακι αυτο!!!:redface::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ λέω καλύτερα που έγινε έτσι γιατί αν το έπαιρνε ένας τέτοιος άνθρωπος ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη του τελικά

απο εφημεριδα.κοιτα να σου πω κατι?απο τον καιρο που μπηκα σε αυτο το σαιτ εχω μαθει πολλα.κ ενα απο αυτα ειναι πως δε δινεις ετσι για υιοθεσια ενα γατακι.αρα και αν τα βρισκαμε στο τηλ. απο κοντα θα τον καταλαβαινα τον κυριο πως κατι τρεχει.και στην τελικη,θα το κρατησω εγω το γατακι.

Eγω δε συμφωνώ πως κάτι έτρεχε με τον άνθρωπο μόνο επειδή ρώτησε το χρώμα. Κακό είναι να του αρέσει ή να μην του αρέσει ένα συγκεκριμένο χρώμα? Κι εγώ όταν πηρα γατάκι ήθελα ασπρόμαυρο, προτιμήσεις είναι αυτές.

βασικά είναι πώς το ονειρεύεται κανείς το γατάκι του... εγώ ήθελα πάντα λευκή γάτα αλλα δεν αλλάζω με τίποτε τον πρινς που μου τον χάρησαν. Με τίποτε. έχω έρωτα όμως με τα λευκά γατιά..

Εντάξει μπορεί να μας αρέσουν ιδιαίτερα κάποια χρώματα, αλλά συζητάς, βλέπεις το ζωάκι στην τελική και δεν πας με μόνο γνώμονα το χρωματισμό του.
Εμένα μου έκανε κλικ ο μικρούλης μου και ας μην μου άρεζαν ποτέ ιδιαίτερα τα ασπρόμαυρα γατιά. Αποφάσισα να το πάρω, γιατί ήταν ταλαιπωρημένο και μικρό και η τύχη του αμφίβολη και το λατρεύω αφάνταστα. :inlove: Και ας έχει ότι χρώμα θέλει. Καλά να είναι και να είμαστε μαζί.

Θα σου πω εγω αλλο κουλο τηλεφωνο να γελασεις:

Γεια σας παιρνω για το γατακι.
Ποιο γατακι?
Τη Βουλιτσα!!! ( ενθουσιασμος)
Α πολύ ωραια!Ειναι ετοιμη να δωθει σε σπιτι, ειναι πολύ χαδιάρα
Τι εννοειεται εκει που λετε οτι κανει ρρρρ οταν την παιρνει αγγαλια κανεις??
Εννοω οτι γουργουριζει ευχαριστα οπως κανουν τα γατακια.
Α...( απογοητευση)καλα! Τουτ τουτ......

Ηθελε να κανει ρρρρρ μαλλον

Ε, ναι, κι εμένα δεν μου φαίνεται παράξενο κάποιος να ψάχνει συγκεκριμένο χρώμα σε γάτα. Κι εγώ παλιά είχα τις προτιμήσεις μου ως προς αυτο. Πλέον με ενδιαφέρει μονο να μου κανει κλικ, και αυτο ειναι κυρίως θέμα χαρακτήρα, οποτε και γαλάζια με ροζ βούλες να ειναι δεν με απασχολεί.

Εμένα δεν με πειράζει να μου το κλείνουν έτσι απότομα. Εμενα με πειράζει το "ναι, ναι, ενδοαφέρομαι, θα σας πάρω αύριο να κανονίσουμε" και το "θα έρθω αύριο να το πάρω" και να μην παίρνουν ποτε, έστω για να πουν οτι δεν ενδιαφέρονται πλεον.

Για εμενα αυτο δείχνει απίστευτη γαιδουριά. Δεν σκέφτονται καν τι σημαίνει να χαίρεσαι οτι αποκαταστάθηκε το ζωάκι και μετά να έχεις το άγχος: "μα γιατι δεν παίρνει;θα πάρει; ποτε θα πάρει;"
Μου έχει συμβεί σε άπειρες περιπτώσεις και ειδικα οταν συμβαίνει με ενήλικα ζώα και δύσκολες υιοθεσίες ειναι πραγματικά ψυχοφθόρο. :/:

και σε μενα... εχω και νεο στυλ αλλωστε συμπληρωνουν τοε ερωτηματολογιο, ολα φαινονται τελεια και δεν παιρνουν ποτε τηλεφωνο να ρθουν να δουν το γατακι...ισως και να βρηκαν αλλο

Καλημερα!
Κι εμενα δε μου φαινεται κακο να θελει συγκεκριμενο χρωμα.Κι εγω μετα απο τοσα γατονια ηθελα ενα ολογκριζο.Δε σημαινει βεβαια οτι αν βρισκοταν καποιο αλλο στο δρομο μου και χρειαζοταν σπιτακι δεν θα του εβρισκα ενα,ή δε θα το κρατουσα,αλλα δεν το βρισκω κακο να το θελεις με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Βεβαια δεν εγκρινω με τιποτα την αγενεια με την οποια σου μιλησε και φερθηκε.

Εγώ πιστεύω ότι από περιέργεια και μόνο μπορεί να ρωτήσει κανείς τι χρώμα είναι, όταν ζητάει πληροφορίες για ένα γατάκι. Άλλωστε, είναι ένα από τα δύο πιο προφανή στοιχεία, το άλλο είναι το φύλο. Και πρέπει να εξομολογηθώ ότι κι εγώ το μωρό μου λόγω χρώματος το επέλεξα, ήταν το μόνο πορτοκαλί ανάμεσα σε πέντε γκριζάκια :redface:

ναι αλλα εγω εγραφα οτι ειναι γκρι!δεν ηξερε να διαβαζει?:confused:αυτο μου εκανε εντυπωση!ειχα γραψει κ ηλικια κ φυλο κ χρωμα κ οτι ειναι ζωηρο κ παιχνιδιαρικο!αρα δεν ηταν λογικο να με παρει να ρωτησει κατι τετοιο!

ναι αλλα εγω εγραφα οτι ειναι γκρι!δεν ηξερε να διαβαζει?:confused:αυτο μου εκανε εντυπωση!ειχα γραψει κ ηλικια κ φυλο κ χρωμα κ οτι ειναι ζωηρο κ παιχνιδιαρικο!αρα δεν ηταν λογικο να με παρει να ρωτησει κατι τετοιο!
Α ΟΚ,αυτο δεν το ειχα καταλαβει,οποτε γενικα δεν ενδιαφεροταν και πολυ αν δε μπηκε στον κοπο να διαβασει μερικες γραμμες.:/:

ποιος ξερει..ααα!προχθες μπηκα σε ενα σαιτ ενος πετ σοπ που ειναι εδω Ηρακλειο κ προτεινε να αγορασουμε γατα Περσιας γιατι λεει ειναι πολυ ωραιες γατες οσον αφορα τη διακοσμηση!!!:|

ποιος ξερει..ααα!προχθες μπηκα σε ενα σαιτ ενος πετ σοπ που ειναι εδω Ηρακλειο κ προτεινε να αγορασουμε γατα Περσιας γιατι λεει ειναι πολυ ωραιες γατες οσον αφορα τη διακοσμηση!!!:|
Ναι βρε,αρκει να την παρεις να ταιριαζει με την ταπετσαρια...:down:

οσο ζω,μαθαινω!!:confused:

Να υποθέσω ότι οι γατότριχες πρέπει να είναι ασορτί με το χρωματισμό του δωματίου.. Πχ εγώ ένα μία ροδακινί - κόκκινι κρεβατοκάμαρα... έπρεπε να επιλέξω το κόκκινο θηλυκό που είδα φτου μου..... τι θα κα΄νω τώρα με το γκρι μπλέ μου αρσενικό και την αρλεκίνα θηλυκιά μου; φτου μου.. Θα ξαναβάψω το δωμάτιο, θα αλλάξω και τη δερματίνη στο κρεβάτι...

οχι καλε κανε αυτο που κανουν οι περισσοτεροι!πετα τη στο δρομο!α να πω κ κατι αλλο?πηγε πριν λιγες μερες το αγορι μου σ'ενα αλλο πετ σοπ να παρει ξηρη τροφη του σκυλου του κ τραβηξε μια φωτο μιας γατας περσικης που πουλανε.απ'οτι ειδα,ηταν πορτοκαλι με ασπρο περιπου 5 μηνων αλλα ηταν φουντωτη μονο στην ουρα.λετε να μην ηταν καθαροαιμη??:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back