gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτσι έτσι!!!Όποιος κι αν είναι ο μπαμπάς πάντως, τον έπιασε στον ύπνο!!! Σ'αυτή μοιάζουν τα μωρά!!!![]()
![]()
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν καταφέρω να βρω που τα έχει χώσει!!! Άσε άσε είναι τρέλα άλλη δουλεία δεν έχουμε πλέον όλη μέρα με τα μωρά. Είχα σήμερα επαγγελματικό ραντεβού και το ακύρωσα που θα πάω μακριά τους!!!τι κουκλάκια είναι αυτά, φαντάζομαι θα είσαι με την φωτογραφική συνέχεια στο χέρι![]()
myrtos
Δραστήριο μέλος
Το σε μπεζακι είναι όλα τα λεφτά
Γιατί κάτι μου λέει ότι θα μεγαλώσει τελικά η οικογένεια σου
aretha
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Πανεμορφα!!! Να σου ζήσουν!!!!
anabou
Διάσημο μέλος

; Να σου ζήσουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάντα τέτοια!

RedCat
Διάσημο μέλος
Όταν καταφέρω να βρω που τα έχει χώσει!!! Άσε άσε είναι τρέλα άλλη δουλεία δεν έχουμε πλέον όλη μέρα με τα μωρά. Είχα σήμερα επαγγελματικό ραντεβού και το ακύρωσα που θα πάω μακριά τους!!!![]()
και εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα...

Κείρα
Δραστήριο μέλος

Και η lady φαίνεται ότι τα συνηθίζει στις βόλτες να πάρουν τον αέρα τους. Εμάς η Κείρα τον πρώτο μήνα ούτε που κουνήθηκε από την φωλιά της. Ισως να τις έκανε κι εντύπωση που μοιάζαν με ποντικάκια και δεν ηταν σιγουρη οτι ήταν δικά της
.Τέλεια η φωτό με την lady που τα κοιτάει

(το ξαναειπα???)
Ειναι πραγματικα κουκλακια, σαν την μαμα τους!
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάγος είσαι?? Και όχι μόνο το σε μπεζάκι αλλά σε όλα πως θα τα δώσω θεέ μουΩχ τι πάθαμε![]()
![]()
Το σε μπεζακι είναι όλα τα λεφτά
Γιατί κάτι μου λέει ότι θα μεγαλώσει τελικά η οικογένεια σου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?και σκέψου είναι ακόμη μιας ημέρας!!! Σκέψου να μου κάνουν τρέλες νάζια και καλπάκια
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
[/quote]Τα κοιτάει και σκέφτεται «που να αλλού να σας πάω? παντού μας βρίσκει και τώρα που άρχισε και τις φωτο δε μας σώζει τίποτα» χαχαχαχαχαχαχα!!!!
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα κοιτάει και σκέφτεται «που να αλλού να σας πάω? παντού μας βρίσκει και τώρα που άρχισε και τις φωτο δε μας σώζει τίποτα» χαχαχαχαχαχαχα!!!!Τι γλυκά μωράκια!!!
Και η lady φαίνεται ότι τα συνηθίζει στις βόλτες να πάρουν τον αέρα τους. Εμάς η Κείρα τον πρώτο μήνα ούτε που κουνήθηκε από την φωλιά της. Ισως να τις έκανε κι εντύπωση που μοιάζαν με ποντικάκια και δεν ηταν σιγουρη οτι ήταν δικά της.
Τέλεια η φωτό με την lady που τα κοιτάει![]()
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
φτου σκόρδα! Να σας ζήσουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ πως θα αντεξεις να τα δωσεις??η μαμα ειναι κουκλα ευτυχως που της μοιαζουν.θα γινουν superstars με τετοια γονιδιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Είναι τέλεια!Είναι κουκλιά!Είναι μαγικά!
Και τα καλύτερα έρχονται...
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλακια στη λαιδη και μη τα βγαζεις σινεχεια φοτο τελειωσαν οι κριψωνες
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Να σας ζήσουν! Σίγουρα θα βρουν αμέσως σπίτι και σίγουρα θα δυσκολευτείς να τα δώσεις! Εγώ όταν είχε γεννήσει η γατούλα μου έκανα σαμποτάζ στις αγγελίες...έλεγα στους γονείς μου πως κανείς δεν ενδιαφερόταν, ενώ στην πραγματικότητα ούτε είχα βάλει αγγελίες ούτε το είχα πει σε κανέναν
!Σε κανα μήνα που θα τρέχουν παντού θα σας ξετρελάνουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Τι παράδεισο σπίτι που εχεις! 2 κουκλες, σκυλο..και δεν εφτανε αυτο εχεις και τα φοβερά αυτά μωρά...!!!!Πραγματικά σα ζάχαρη ειναι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool