Αναμονή γέννας!!!!

• Thread starter Thread starter gristofer
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Όποιος κι αν είναι ο μπαμπάς πάντως, τον έπιασε στον ύπνο!!! Σ'αυτή μοιάζουν τα μωρά!!!:lol: :lol: :lol:
Έτσι έτσι!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι κουκλάκια είναι αυτά, φαντάζομαι θα είσαι με την φωτογραφική συνέχεια στο χέρι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι κουκλάκια είναι αυτά, φαντάζομαι θα είσαι με την φωτογραφική συνέχεια στο χέρι:)
Όταν καταφέρω να βρω που τα έχει χώσει!!! Άσε άσε είναι τρέλα άλλη δουλεία δεν έχουμε πλέον όλη μέρα με τα μωρά. Είχα σήμερα επαγγελματικό ραντεβού και το ακύρωσα που θα πάω μακριά τους!!! :D

Ωχ τι πάθαμε :inlove: :inlove: :inlove: Το σε μπεζακι είναι όλα τα λεφτά:up: Γιατί κάτι μου λέει ότι θα μεγαλώσει τελικά η οικογένεια σου:redface: :P :P :P :D

Τι κουκλάκια ειναι αυτα!!!!!
:inlove: :inlove: :inlove:
Πανεμορφα!!! Να σου ζήσουν!!!!

Τι τέλεια μωράκια είναι αυτά :baby::baby::inlove::inlove:; Να σου ζήσουν!

Πανέμορφα! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Πάντα τέτοια!:rolleyes:

Όταν καταφέρω να βρω που τα έχει χώσει!!! Άσε άσε είναι τρέλα άλλη δουλεία δεν έχουμε πλέον όλη μέρα με τα μωρά. Είχα σήμερα επαγγελματικό ραντεβού και το ακύρωσα που θα πάω μακριά τους!!! :D

και εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα...:D

Τι γλυκά μωράκια!!!:inlove:
Και η lady φαίνεται ότι τα συνηθίζει στις βόλτες να πάρουν τον αέρα τους. Εμάς η Κείρα τον πρώτο μήνα ούτε που κουνήθηκε από την φωλιά της. Ισως να τις έκανε κι εντύπωση που μοιάζαν με ποντικάκια και δεν ηταν σιγουρη οτι ήταν δικά της:lol:.
Τέλεια η φωτό με την lady που τα κοιτάει:redface:

Αχ, να σου ζησουν!!!:D
(το ξαναειπα???):hmm:
Ειναι πραγματικα κουκλακια, σαν την μαμα τους!

Ωχ τι πάθαμε :inlove: :inlove: :inlove: Το σε μπεζακι είναι όλα τα λεφτά:up: Γιατί κάτι μου λέει ότι θα μεγαλώσει τελικά η οικογένεια σου:redface: :P :P :P :D
Μάγος είσαι?? Και όχι μόνο το σε μπεζάκι αλλά σε όλα πως θα τα δώσω θεέ μου :( ?και σκέψου είναι ακόμη μιας ημέρας!!! Σκέψου να μου κάνουν τρέλες νάζια και καλπάκια :rolleyes:

Τέλεια η φωτό με την lady που τα κοιτάει:redface:[/quote]
Τα κοιτάει και σκέφτεται «που να αλλού να σας πάω? παντού μας βρίσκει και τώρα που άρχισε και τις φωτο δε μας σώζει τίποτα» χαχαχαχαχαχαχα!!!!:D :D

Τι γλυκά μωράκια!!!:inlove:
Και η lady φαίνεται ότι τα συνηθίζει στις βόλτες να πάρουν τον αέρα τους. Εμάς η Κείρα τον πρώτο μήνα ούτε που κουνήθηκε από την φωλιά της. Ισως να τις έκανε κι εντύπωση που μοιάζαν με ποντικάκια και δεν ηταν σιγουρη οτι ήταν δικά της:lol:.
Τέλεια η φωτό με την lady που τα κοιτάει:redface:
Τα κοιτάει και σκέφτεται «που να αλλού να σας πάω? παντού μας βρίσκει και τώρα που άρχισε και τις φωτο δε μας σώζει τίποτα» χαχαχαχαχαχαχα!!!!:D

κουκλάκια είναι!!!!:) φτου σκόρδα! Να σας ζήσουν!

ειναι πανεμορφα να σου ζησουν!:) :) :) :baby: :baby: αχ πως θα αντεξεις να τα δωσεις??η μαμα ειναι κουκλα ευτυχως που της μοιαζουν.θα γινουν superstars με τετοια γονιδια

Να σου ζήσουν!
Είναι τέλεια!Είναι κουκλιά!Είναι μαγικά!
Και τα καλύτερα έρχονται...

Οντως ειναι τελεια!!!!:D Φιλακια στη λαιδη και μη τα βγαζεις σινεχεια φοτο τελειωσαν οι κριψωνες:P

Αχ είναι πανέμορφα!!!!!:up::inlove::inlove::inlove:
Να σας ζήσουν! Σίγουρα θα βρουν αμέσως σπίτι και σίγουρα θα δυσκολευτείς να τα δώσεις! Εγώ όταν είχε γεννήσει η γατούλα μου έκανα σαμποτάζ στις αγγελίες...έλεγα στους γονείς μου πως κανείς δεν ενδιαφερόταν, ενώ στην πραγματικότητα ούτε είχα βάλει αγγελίες ούτε το είχα πει σε κανέναν :D!Σε κανα μήνα που θα τρέχουν παντού θα σας ξετρελάνουν!

:inlove::inlove::inlove: Τι παράδεισο σπίτι που εχεις! 2 κουκλες, σκυλο..και δεν εφτανε αυτο εχεις και τα φοβερά αυτά μωρά...!!!!
Πραγματικά σα ζάχαρη ειναι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back