Αναμονή γέννας!!!!

gristofer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο gristofer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 186 μηνύματα.
Από αύριο είμαστε στην αναμονή για τη γέννα, η lady συμπεριφέρεται κανονικά κοιμάται λίγο περισσότερο αλλά η ενέργεια ενέργεια, πηδάει τρέχει τα πάντα όπως πριν η κοιλιά βέβαια «τούρλα». Έχω φτιάξει διάφορες φωλιές στο σπίτι να δούμε που θα αποφασίσει να κάνει τα μωρά της , επιθετική μαμά θα γίνει γιατί ήδη 3 μέρες τώρα βγάζει μια επίθεση την ώρα που πάω να πάρω την μπέμπα στην αγκαλιά και κλαψουρίζει , στο άκουσμα του κλαψουρίσματος η lady ότι και να κάνει έρχεται να υπερασπιστή την μπέμπα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλό οι νέες αφίξεις! Και βγάλε πολλές φωτογραφίες τα μωράκια, γιατί η όρεξη των θαμώνων του mycat για γατοφατσούλες είναι ακόρεστη!! :P :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά όλα είναι έτοιμα κάρτες μνήμης κλπ και video θα κάνω αν είμαι παρών και δεν είμαι σε δουλεία η κοιμόμαστε

Πώ-πώ πώς σε καταλαβαίνω...έτσι ήμουνα και εγώ εν αναμονή της Μπουμπούς......τέλειο δεν ειναι??????:)
άντε με το καλό να έρθουν τα γατοφατσουλίνια σας.......
φωτός το συντομότερο εεεε?????

αντε με το καλο!περιμενουμε φωτο:) .θα ειναι κουκλακια με τετοια κουκλα μαμα

Με το καλό η γέννα, το έχω περάσει και είναι τέλειο συναίσθημα...
Σου έχει πει ο γιατρός πόσα έχει στην κοιλίτσα της? Εμένα μου είχε πει τρία και έβγαλε μόνο ένα. Πολύ σπανιο για γάτα...
Άντε και πάλι με το καλό:)

:) Με ένα πόνο,λέμε τώρα,με το καλό να τα δεχτείτε τα μωρουλίνια:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: (μήπως έβαα πολλά μώρα;):P

Καλώς να τα δεχτείτε τα πλασματάκια. Ελπίζω να τύχει να είστε κοντά της όταν γεννήσει. Είναι φοβερή εμπειρία. Και μετά γεμίζει το σπίτι γατοφωνούλες και παιχνίδια.

Με το καλό gristofer να δεχτειτε τα μωρα!!! :)
Μα ποτε κιολας πέρασαν 2 μήνες????:hmm:

Με το καλό! Και με έναν πόνο! Να πάνε όλα καλά και αναμένουμε τις φωτογραφίες!

Καλώς να τα δεχτείτε και να πάνε όλα καλα!!!!
:) :) :) :)

Καλως να τα δεχτειτε, και μένα πονο(το καθενα:P ) ευχομαι!!:)

ολα να πανε καλα και με το καλο να τα δεχτειτε :baby: :baby: :baby:

αντε με το καλο κ να το τραβηξεις σε βιντεο να το δουμε ολοι εδω

Μωράκιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Όλα καλά εύχομαι. Τέλειο δεν είναι να περιμένεις να δεις τι θα βγει :redface: :P .Πόσα :P ,χρώματα,:P τρίχα κτλ:P :P

Τι έγινε? δεν γεννήθηκαν τα μωράκια ακόμη?:)

Τι έγινε? δεν γεννήθηκαν τα μωράκια ακόμη?:)
Αναμονή ακόμη!!! Στις 7 Μαρτίου είχε φύγει από το σπίτι όποτε μέχρι Δευτέρα θα έχουμε γεννήσει ,ο γιατρός μου είπε πως κάποιες γάτες κυοφορούν 56 μέρες άλλες 60 και άλλες 63 , το θέμα είναι πως εγώ δεν έχω άλλη υπομονή ξυπνάω νύχτα μπας και γέννησε , όλη την ώρα σκέφτομαι αυτό . όπως είχα πει της έχω κάνει πολλές φωλιές αλλά αυτή μάλλον βρήκε μόνη της , χθες την έκανα τσακωτή στην αποθηκούλα που έχουμε στο σπίτι μέσα σ ένα κιβώτιο με παμπερς του ανιψιό μου που ξέμειναν από το Πάσχα
Μπήκε η κυρία τα ξέσκισε και κοιμόταν εκεί και δεν έβγαινε όταν την καλούσα σα να μην ήθελε να δω από πού θα βγει , καλού κακού αφήνω την πόρτα ανοιχτή γιατί αν εκεί έχει επιλέξει να γεννήσει να μπορεί να πάει σε ώρες που λείπω. Οπότε στην αναμονή ακόμη , στην αδελφή μου δεν είχα τέτοια αγωνία γιατί ήξερα μέρα και ώρα (καισαρική )

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!:up: Η lady έγινε μαμά!! 5 μωρά δυστυχώς το ένα δε τα κατάφερε ίσως έτσι έπρεπε να γίνει η φύση ξέρει πολλές φορές τι κάνει:| . Από χθες φαινόταν πως θα γεννούσε γκρίνιαζε συνεχώς μ ακολουθούσε συνεχεία , μέχρι στις 3 το πρωί που ήμουν μαζί της τίποτα ,δεν άντεξα άλλο και έπεσα για ύπνο , αλλά πόσο να κοιμηθείς όταν περιμένεις κάτι τέτοιο στις 7 ήμουν στο πόδι και να η έκπληξη !!!! πάω στην φωλιά που αυτή διάλεξε και βλέπω τα μωρά, 2 ολόλευκα, ένα εκρού που θυμίζει κάτι μωρά Σιάμ που είχαμε κάποτε και το τέταρτο ολόλευκο μια μια μικρή μαύρη βουλίτσα ανάμεσα στ αυτάκια του και αυτό που δε τα κατάφερε ολόλευκο επίσης, όσο μπορεί κάποιος να περιγράψει χρώματα σε τόσο μωρά . Η lady φαίνεται μια χαρά σηκώθηκε πήγε wc , έτσι κατάφερα να καθαρίσω λίγο την φωλιά . τώρα είναι με τα μωρά την θηλάζουν και χουρχουρίζει.
Λίγο να συνέλθουν μάνα και μωρά και θα έχουμε και φωτος αν και δύσκολο εκεί μέσα που γέννησε.
Ωραία μέρα σήμερα!!! Ωραία Κυριακή !!!!:)

:up: :up: :up: :up: να σας ζησουν τα γεννητουρια! καλως τα δεχτηκατε!:)

τελικα στα παμπερς γεννησε???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back