gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Έρχεται και η Μπέμπα μαζί μου αλλά από απόσταση φοβάται που ακούει τα μικρά!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
η γλυκια μου! βολευτηκε στα παμπερς!!!! σε λιγες μερες και εγω πιστευω θα μπορεις να την μετακινησεις καπου πιο ανετα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχααχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θέλω κι εγώ μωράκια....

Να σας ζήσουν να τα χαίρεστε πολλά :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: στα μωράκια
και στη μανούλα.Όντως υπέροχη Κυριακή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πολύ!!! Χιονάκια βγάλαμε!!!Να σου ζήσουν τα γατούλια! Φωτογραφίες το συντομότερο!!! Μπορεί να μην συμπεθερέψαμε μιας και ο Χιόνης μου είναι στειρωμένος αλλά τα μωρά λευκά κουκλιά βγήκαν!![]()
![]()
Θέλω κι εγώ μωράκια....
![]()
![]()
![]()
Τελικά το χουμε στο σοι μωρό γεννάμε μοιάζει από μας, γατάκια γεννάμε μοιάζουν από μας , πιάνουμε λίγο τους γαμπρούς στον ύπνο όπως λέμε και στα μέρη μας
myrtos
Δραστήριο μέλος

Να σας ζήσουν
και με ένα καλό σπίτι σαν αυτό τις μαμάς τους
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι πολυ ομορφη εμπειρια τα μωρα στο σπιτι!Που να ζωηρςψουν κιολας, δεν θα ξερεις απο που σου'ρχονται!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιμένουμε φωτογραφίες το συντομότερο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
έτσι ακριβώς ειναι τα μωρά μου!!!!!
marigo173
Δραστήριο μέλος
Ζήτω!!
Μωρουλίνια

Κείρα
Δραστήριο μέλος

Να της ζήσουν της lady σου και να γινουν ομορφουλια σαν κι αυτη!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ομως 5 δεν ειπες οτι εκανε; στο βιντεο ειναι μονο 2

να σας ζησουν!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ομως 5 δεν ειπες οτι εκανε; στο βιντεο ειναι μονο 2![]()
μελινακι μαλλον δεν ειναι τα δικα του...
Απλα ηθελε να μας δειξει πως ειναι.
Εξαλλου ο τιτλος του βιντεο ειναι "περσικα γατακια".
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι τα δικά μου απλά κάπως έτσι είναι και τα δικά μου , εγώ Φώτο θα βάλω σύντομα. 5 γέννησε αλλά το ένα δε τα κατάφερενα σας ζησουν!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ομως 5 δεν ειπες οτι εκανε; στο βιντεο ειναι μονο 2![]()
aretha
Περιβόητο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι τα δικά μου απλά κάπως έτσι είναι και τα δικά μου , εγώ Φώτο θα βάλω σύντομα. 5 γέννησε αλλά το ένα δε τα κατάφερε![]()
να σας ζήσουν τα γατουλίνια......μια χαρά γλέντια και μάχες θα γίνονται με τόσα ψιψινέλια παρέα!!!!!!
και έγώ έψαχνα το βιντεάκι......με την πρώτη ευκαιρία ανέβασε καμιά φωτό...!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool