Αναμονή γέννας!!!!

• Thread starter Thread starter gristofer
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μήπως να της πάρω καροτσάκι τελικά? :) Από χθες βράδυ άρχισαν οι βόλτες
Τι στο κρεβάτι μας τα έφερε ,τι στην φωλιά της τα πήγε ,τι στον καναπέ , κάθε ώρα και τα γατάκια είναι αλλού , δε ξερό τι νιώθει:hmm: . Εγώ λέω να της πάρω ένα καρότσι να μην κουράζετε :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως να της πάρω καροτσάκι τελικά? :) Από χθες βράδυ άρχισαν οι βόλτες
Τι στο κρεβάτι μας τα έφερε ,τι στην φωλιά της τα πήγε ,τι στον καναπέ , κάθε ώρα και τα γατάκια είναι αλλού , δε ξερό τι νιώθει:hmm: . Εγώ λέω να της πάρω ένα καρότσι να μην κουράζετε :D
:lol: :lol: :lol: Ασ'την καλέ να βολευτεί....

Φωτογραφίες???:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: μηπως θελει να τα ξεναγησει????

Καλέ, η μαμά ψάχνει απλώς το κατάλληλο σημείο για τη φωτογράφηση!! Σωστό φωτισμό, σωστό φόντο κ.λπ. ;) ;) ;)
Φωτογραφίιιιιεεεεεεεεεεεεες!!!! Το κοινό περιμένει εναγωνίως ;)

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! Λέτε? Ίσως σήμερα κάνουμε μερικές φωτο αν και δε θέλω να τα πιάνω νομίζω πως αυτός είναι ο λόγος που τα μεταφέρει , αλλά πόσο ν αντέξεις στον πειρασμό?:up:

Mηπως τα μεταφερει επειδη δεν νιωθει ασφαλης με το σκυλο?:hmm: (αν θυμαμαι καλα αναφερεις οτι εχετε και σκυλο).

Ο σκύλος έχει να μπει μέσα μέρες , πριν τη γέννα . ο σκύλος τώρα που έφτιαξε ο καιρός την βρίσκει στο γκαζόν και στο έξω σπιτάκι του μόνο κουζίνα έρχεται αλλά που και που . δε ξέρω τι να πω , είναι πρωτάρα και μοιάζει ώρες ώρες να τα έχει χαμένα , το βασικό είναι που ασχολείται με τα μωρά της ακούω και διαβάζω διάφορα κατά καιρούς. Όλο το σπίτι είναι δικό της όπου βολευτεί, για μένα δεν είναι πρόβλημα.

Ο σκύλος έχει να μπει μέσα μέρες , πριν τη γέννα . ο σκύλος τώρα που έφτιαξε ο καιρός την βρίσκει στο γκαζόν και στο έξω σπιτάκι του μόνο κουζίνα έρχεται αλλά που και που .
Ναι αλλα μπορει να την "φοβιζει" η μυρωδια του.

Ίσως τι να πω!! Μια οικογένεια είμαστε δε γίνετε να χωριστούμε , αν νιώθει άβολα το σπίτι είναι μεγάλο για βόλτες – μεταφορές. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Η LADY χαχαχαχαχχαχα!!!!:lol:

Koιτα εδω. Ισως χρειαστεί συνέταιρο!;)

Τελικά αυτό το πέρα-δώθε το έχουν οι πρωτάρες μανάδες....η μου φαίνεται????? Τα ίδια είχαμε και εμείς με την δικιά μας,.....τώρα πιά ηρέμησε, και έχει αποφασίσει πως το καλό μέρος ειναι πάνω στο κρεβάτι μου....και δεν ξεκολλάει!!!!!!!!!!!!:up:

Το είχα διαβάσει παλιότερα , την τάση αυτή την ξέρω την είχα ζήσει και παλιά με άλλη μου γάτα . έτσι νιώθει έτσι λειτουργεί μ ενοχλούσε με τις έξω γάτες τις γιαγιάς μου κάποτε, γιατί έπαιρναν τα μωρά και δε τα βλέπαμε παρά μόνο όταν ερχόντουσαν μόνα τους άγρια και απλησίαστα , η δικιά μου από την στιγμή που είναι κατ οίκον περιορισμό :) ας κάνει όσες βόλτες θέλει άσε που είναι και ωραίο σαν θέαμα το όλο σκηνικό :P

και τα κουβαλάει όλα..?????? η κάποια τα παίρνει και τα άλλα τα αφήνει?????? γιατί η Μπλάκυ μας έτσι έκανε.....έπαιρνε το πιο μικρό και το απομώνονε απο τα άλλα, τα μεγαλύτερα....ισως για να τρώει καλύτερα...!!!!:(

Έβαλα φωτος στην gallery !!!!

Καλά, είναι ΑΠΙΘΑΝΑ!!!:up: :up: :up: Το ένα πιο όμορφο από τ΄άλλο, αλλά ως γνωστόν τα ολόλευκα είναι τα πιο όμορφα! Αν δεν παινέψω το σπίτι μου θα πέσει να με πλακώσει!!!:lol:
Αλλά το ένα σαν να μπεζίζει/πορτοκαλίζει λίγο, ή μου φαίνεται? Μπας κι έβαλε το χεράκι του (μη πω τίποτα άλλο και με λογοκρίνουν ;) ) και ο πορτοκαλής?:hmm:

Άχου τα γλυκούλια, σαν ποντικάκια είναι!! :baby: :baby: Η ευτυχής μαμά, δεν το συζητώ, κούκλα! Κι αυτό το κρεμ προβλέπω να εξελίσσεται σε μεγάλο γόη/γόησσα!:inlove: Να σας ζήσουν τα μωράκια!!

καλε τι μπαλιτσα απο ζαχαρωτα ειναι αυτη???:inlove: :inlove: :inlove: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :baby: :baby: :baby:

Σας ευχαριστώ πολύ , Ασπασία λες να την έκανε την δουλεία ο πορτοκαλί? :hmm: Μπααααα θα έπρεπε να είναι πορτοκαλάκι και όχι εκρού!!!!Aretha όντως σα ποντικάκια είναι αν είχα ποντικό η χαμστερ θα προβληματιζόμουν!!!! :)

Όποιος κι αν είναι ο μπαμπάς πάντως, τον έπιασε στον ύπνο!!! Σ'αυτή μοιάζουν τα μωρά!!!:lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back