ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlina katapod
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ο οποιοσδηποτε μπορει να το προτεινε.Απο συγγενεις,μεχρι φιλους.μου προτεινουν ευθανασια και δεν θελω ουτε να το ακουω εχει καποιος αναλογη εμπειρια
Μην το λεμε συνεχεια αυτο,γιατι δεν ξερουμε ποιος το προτεινε.

thinkpad560z
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

μαρα 5
Νεοφερμένο μέλος
Έχω και εγώ μια γατούλα που την είχα βρει παρα πολύ μικρούλα είχε ακόμα κλειστά τα ματάκια της okay την μεγαλωσα με μπιμπερό τώρα είναι 5 χρονων...υγιέστατη αλλα....έχει ψυχολογικά. έχει πολύ παράξενη συμπεριφορά! φοβάται κρύβεται με το παραμικρο δε θέλει να βγει έξω σε καμια περίπτωση (ζω στην επαρχία okay αφήνω ανοικτά κατά την διάρκεια της ημέρας okay κάθεται από την μέσα πλευρά του παραθυρου okay απλά ρεμβάζει δε βγαίνει) ώρες ώρες είναι στο άσχετο επιθετικη, γενικά είναι πολύ παράξενη! θα έρθει να την χαϊδέψω μονο αν είμαι καθιστή , όταν είμαι όρθια ούτε με πλησιαζει...την κοροϊδεύω okay την λέω γεροντοκόρη...γιατί απλά έχει μια συμπεριφοράς μιας γεντοκορης χιχιχί !!που θέλω να καταλήξω , και εγώ αναρωτήθηκα τι συμβαίνει στο φριδουλινι μου...okay ρώτησα μια γερμαδια κτηνίατρο η οποια είναι πολύ καλή στην δουλειά της(την γνώρισα από την φιλοζωική της περιοχή μου okay έχει κάνει πολλά καλά) και μου είπε ότι τα γατάκια που δε είχαν μανούλες έχουν λίγο μπερδευτεί όπως οι άνθρωποι που είναι ορφανά...γιαυτο θα έχει κάποιες παράξενες συμπεριφορές η γάτα σου και είναι φυσιολογικό! Το stress θα είναι πολύ συχνό φαίνομαι στην γάτα σου, αυτή η συμπεριφορά που αναφερόσουν ήταν παρόμοια με την συμπεριφορά της δικια μου γάτας όταν την στείρωσα απλά εμενα έκανε 4 μέρες να βγει από την κρυψώνα τις (αν okay τα κομμάτια κρέατος που της άφηνα τα εξαφάνιζε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα) γιατί ήταν σε μια περίοδο μεγάλου stress, βελτιώθηκε η συμπεριφορά της όταν βρήκα το μικρο μου την τισσουλα, έχει βελτιωθεί okay η κοινωνικότητα της αλλα και η συμπεριφορά της. πάντως ευθανασια δε χρειάζεται! αγάπη okay φροντίδα χρειάζεται η γάτα σου αυτό μονο!!!!
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Απο εκει και περα αν συνεχιζει να εχει αυτο το προβλημα χωρις λογο, να ξερεις πως καποια γατια ειναι ιδιαιτερα νευρικα. Ειχα μια γατουλα που το ειχε παρουσιασει αυτο περιπου στην ιδια ηλικια με την δικη σου και ο κτηνιατρος ειχε συστησει να της κανουμε ηρεμιστικες ενεσεις, εμεις βεβαια δεν της καναμε ποτε και σιγα-σιγα και με πολυ αγαπη και τρυφεροτητα το ξεπερασε, παρ' ολο που κατα διαστηματα και ειδικα οταν στρεσαριζοταν της ξαναπαρουσιαζοταν αλλα για λιγες μονο μερες.
Ευχομαι να πανε ολα καλα και να συνελθει γρηγορα η γατουλα σου.

tsitman
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τιποτα ιδιαιτερο θα ελεγα. Συνεχιστε να το αγαπατε και καποια στιγμη θα του περασει και θα ξαναγινει χαδιαρικο. Προσπαθειστε ομως να μην το μαλλωνετε και ιδιαιτερα ασχημα. Ειναι μικρο και τρομαζει, αν ανεβαινει καπου που δεν θελετε, το καλυτερο ειναι να το κατεβαζετε και να του λετε οχι ή μη με εντονο τονο αλλα οχι φωνες. Καποια στιγμη θα μαθει καποια πραγματα αλλα μην περιμενετε και παρα πολλα. Ειναι γατουλα και οχι σκυλακι και οι γατουλες συνηθως κανουν οτι θελουν, εξαλλου ενας απο τους λογους που τις αγαπαμε ειναι κι αυτος.Παιδια καλησπερες θα ηθελα λιγο την γνωμη σας!!! εχω ενα γατακι περιπου 4 μηνων. το βρηκα στο δρομο και το εφερα στο σπιτι! του εκανα και τα απαραιτητα εμβολια και ολα καλα μεχρι που μια μερα το μαλωσα ασχημα επιδει ανεβηκε στον νεροχητη της κουζινας και απο τοτε μας φοβατε εμενα και την γυναικα μου και δεν θελει να το χαιδευουμε και πολυ πολυ!!!! τι πρεπει να κανω ρε παιδια γιατι το αγαπαμε??????????

tsitman
Νεοφερμένο μέλος
accentakias
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Εξωτερικός παράγοντας, εσωτερικός ή μήπως κάποια συνήθεια δική σου ή του συγκατοίκου σου?

accentakias
Νεοφερμένο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
accentakias
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool