Ανησυχώ, η γάτα μου πίνει πολύ νερό

Αιτια δε νομιζω,δεν εχει τυχει να ενημερωθω σχετικα με καποιο προβλημα που να προκαλειται απο την υπερβολικη καταναλωση νερου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Όχι το νερό δεν είναι αιτία για τίποτα κακό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αιτια δε νομιζω,δεν εχει τυχει να ενημερωθω σχετικα με καποιο προβλημα που να προκαλειται απο την υπερβολικη καταναλωση νερου.

Λεω κι εγω, παραλιγο να ξεχασω αυτα που ηξερα!

η υπερβολικη καταναλωση νερου μπορει να οδηγησει σε προβλημα με τους ηλεκτρολυτες στον οργανισμο και κατ επεκταση να προκαλεσει ενα ειδος δηλητηριασεις στο ζωο:(

η υπερβολικη καταναλωση νερου μπορει να οδηγησει σε προβλημα με τους ηλεκτρολυτες στον οργανισμο και κατ επεκταση να προκαλεσει ενα ειδος δηλητηριασεις στο ζωο:(

Ευχαριστουμε γιατρε για τη διευκρινιση.:)

Κι εμένα πίνουν πολύ νερό αλλά μια χαρά είναι τα σκασμένα μου;)Ενα μεγάλο σκυλίσιο μπολ την ημέρα πίνουν και τα 2 μαζί..Η υπερβολική κατανάλωση νερού σε τι ποσότητες αντιστοιχεί???

Η υπερβολική κατανάλωση νερού Δώρα μπορεί να έχει να κάνει με πρόβλημα στα νεφρά ή με διαβήτη.
Όμως να ρωτήσω είναι σίγουρα υπερβολική η κατανάλωση; δηλαδή πόσο νερό πίνει; Αν γατούλα τρώει μόνο κροκέτες ή αν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής της αποτελείται από ξηρά τροφή είναι λογικό να καταναλώνει μεγαλύτερη ποσότητα νερού από μια άλλη γάτα που τρέφεται κ με άλλες τροφες. Θα πρέπει να μετρήσεις το νερό που πίνει, όπως κ αν πάει πάρα πολύ συχνά τουαλέτα

Ναι Ελενα μου,η ερωτηση δεν ηταν αν ειναι σημαδι καποιας παθησης,αλλα αν η ιδια η καταναλωση μπορει να ειναι αιτιο παθησης.Αυτο με το διαβητη το ανεφερα κι εγω πιο πανω.;)

Το ελεχιστο ειναι 66ml/kg βαρους συνηθως το διπλασιο δηλαδη 120ml/kg ειναι αρκετο για μια γατα αυτο ομως εξαρταται απο την δραστηριοτητα που εχει την εποχη του χρονου , το φαγητο κλπ. Μια μεγαλοσωμη γατα ειναι φυσιολογικο να πινει μισο λιτρο νερο και παραπανω , το να πιει 3 λιτρα και πανω μπορει να της κανει προβλημα

Ναι Ελενα μου,η ερωτηση δεν ηταν αν ειναι σημαδι καποιας παθησης,αλλα αν η ιδια η καταναλωση μπορει να ειναι αιτιο παθησης.Αυτο με το διαβητη το ανεφερα κι εγω πιο πανω.;)
Αχ συγνώμη Δώρα μου δεν το κατάλαβα καλά:/:
Πάντως αυτο με τη δηλητηρίαση που λέει ο γιατρός ισχύει κ στον άνθρωπο από την υπερβολική κατανάλωση νερού.

Γειά σου BUNNY.Είχα και εγώ ένα σταχτί κουνελάκι αλλά πέθανε από γυρατιά.έχω κι ένα σκύλο θα στείλω φωτογραφίες τους.Είναι πολύ ωραία τα κουνελάκια σου.:D
Ευχαριστώ!:happy: Μόνο που τώρα έχουν μεγαλώσει!:lol: Να ο Έλβις!:up:
DSC00352.JPG

Πως να στείλω φωτογραφία με τη Σίμπα;
Θα σου εξηγήσω σε λίγο γιατί τώρα δεν προλαβαίνω.Έχω μουσική θεωρία στο ωδείο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως να στείλω φωτογραφία με τη Σίμπα;
Όπως ήδη σου είπαν πάνω από τον χώρο πληκτρολόγησης μυνήματος δίπλα στη φατσούλα κ υπάρχει ο συδετήρας
που σημαίνει επισύναψη.;) Όταν κάνεις κλικ θα εμφανιστεί ένα ''παράθυρο'' με 3 μπάρες πληκτρολόγησης και 3 γκρι ''κουμπιά'' δίπλα τους που γράφουν Αναζήτηση.:) Κάνε κλικ σε ένα από αυτά και θα εμφανιστεί ένα άλλο παράθυρο με τα αρχεία του υπολογιστή σου.:D
Εκεί μπορείς να επιλλέξεις τη φωτογραφία που θέλεις κάνοντας 2πλό κλικ επάνω της.Μπορείς να ανεβάσεις μέχρι και 5 φωτογραφίες.;)

Αλλά αν οι εικόνες σου είναι πάνω από τα ΜΒ που επιτρέπονται θα πρέπει να βρεις τρόπο να τις ''συρικνώσεις''.:/:
Εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα image shrink.;)

Ελπίζω να βοήθησα.:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο χοντρος μου επινε πολυ νερο και τελικα εχει ζαχαρο... Τωρα γιατι ποναει οταν ουρει δεν ξερω.... Αλλα καλυτερα ψαξε το γιατι αν εχει ζαχαρο θελει διαιτα με ειδικη τροφη...

Καλημέρα!!!Έχω καλά νέα.Η Σίμπα μου είναι καλύτερα και της πήραμε ένα ειδικό σπιτάκι με μαξιλαράκι!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γειά σας,

έχω και πάλι καλά νέα.

Η γάτα μου δεν πίνει πολύ νερό και δεν πονάει όταν ουρεί.

Γεια σε ολους και σε εσενα φιλη μου Αγνη που μου συμπαρασταθηκες(ξερεις σε πιο θεμα).Αν και γραφω λιγο,αρκετα εως πολυ αργοπορημενα θα ηθελα να σου πω οτι ανυσηχουσα πολυ για να μην παθει τιποτα το γατουλινι σου και πως τωρα που διαβασα πως ειναι πολυ καλυτερα ειμαι χαρουμενη.:P

Γεια σε ολους και σε εσενα φιλη μου Αγνη που μου συμπαρασταθηκες(ξερεις σε πιο θεμα).Αν και γραφω λιγο,αρκετα εως πολυ αργοπορημενα θα ηθελα να σου πω οτι ανυσηχουσα πολυ για να μην παθει τιποτα το γατουλινι σου και πως τωρα που διαβασα πως ειναι πολυ καλυτερα ειμαι χαρουμενη.:P

Ευχαριστώ.Λοιπόν η Σίμπα αυτόματα δεν πίνει πολύ νερό,αλλά θα πρέπει κατά κάποια διαστήματα να την πηγαίνουμε στο γιατρό να την ελέγχει!

Παιδιά ομολογώ ότι με ηρεμήσατε! Ο Σβουράκος μου τελευταίως έπινε κάμποσο παραπάνω νεράκι (κάτι λιγότερο από 2 μικρά μπολάκια φαγητού) με βασική την ξηρά τροφή. Αλλά δε νομίζω ότι υπερβαίνουμε το μισό λίτρο, και είναι και σχετικά μεγαλόσωμος! Οπότε είμαστε καλά νομίζω!! Όταν του έδινα μάλιστα για 2-3 μέρες κονσέρβα δεν έπινε τόσο! Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει περίπτωση να φταίει που για αυτές τις λίγες μέρες του έδινα κονσέρβα και τώρα το γυρίσαμε ξανά στην κλασική μας διατροφή? Τις τελευταίες μέρες μου γκρινιάζει χωρίς ιδιαίτερο προφανή λόγο... και φοβήθηκα μήπως έπαθε κάτι... η γκρίνια μπορεί να οφείλεται στο ότι δυστυχώς τον τελευταίο καιρό το πρόγραμμά μου με αφήνει εκτός σπιτιού πολλές ώρες και μάλλον θέλει παρέα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήταν καλά αν μπορούσες να του δίνεις κονσέρβα πιο συχνά. Είναι καλύτερο για εκείνον. Και όταν μπαίνεις στο σπίτι να παίζεις μαζί του, τουλάχιστον όσο χρόνο έχετε μαζί να τον εκμεταλλεύστε. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει και η κονσέρβα γιατί δεν ήταν και μάρκα προκοπής... δεν υπήρχαν τα λεφτά 2-3 μέρες για να πάρω κάτι καλύτερο και προτίμησα αυτό παρά να το αφήσω νυστικό... :/ Όσο είμαι σπίτι και πριν κοιμηθώ κάθομαι μαζί του και παίζουμε! Αλλά να είναι κανένα μισάωρο- 40 λεπτά!! Αλλά είναι αχόρταγο το παιδί μου μωρέ...!! :inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back