moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Όχι το νερό δεν είναι αιτία για τίποτα κακόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αιτια δε νομιζω,δεν εχει τυχει να ενημερωθω σχετικα με καποιο προβλημα που να προκαλειται απο την υπερβολικη καταναλωση νερου.
Λεω κι εγω, παραλιγο να ξεχασω αυτα που ηξερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
η υπερβολικη καταναλωση νερου μπορει να οδηγησει σε προβλημα με τους ηλεκτρολυτες στον οργανισμο και κατ επεκταση να προκαλεσει ενα ειδος δηλητηριασεις στο ζωο![]()
Ευχαριστουμε γιατρε για τη διευκρινιση.

katerina10
Περιβόητο μέλος
Κι εμένα πίνουν πολύ νερό αλλά μια χαρά είναι τα σκασμένα μουη υπερβολικη καταναλωση νερου μπορει να οδηγησει σε προβλημα με τους ηλεκτρολυτες στον οργανισμο και κατ επεκταση να προκαλεσει ενα ειδος δηλητηριασεις στο ζωο![]()
Ενα μεγάλο σκυλίσιο μπολ την ημέρα πίνουν και τα 2 μαζί..Η υπερβολική κατανάλωση νερού σε τι ποσότητες αντιστοιχεί???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η υπερβολική κατανάλωση νερού Δώρα μπορεί να έχει να κάνει με πρόβλημα στα νεφρά ή με διαβήτη.Αιτια δε νομιζω,δεν εχει τυχει να ενημερωθω σχετικα με καποιο προβλημα που να προκαλειται απο την υπερβολικη καταναλωση νερου.
Όμως να ρωτήσω είναι σίγουρα υπερβολική η κατανάλωση; δηλαδή πόσο νερό πίνει; Αν γατούλα τρώει μόνο κροκέτες ή αν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής της αποτελείται από ξηρά τροφή είναι λογικό να καταναλώνει μεγαλύτερη ποσότητα νερού από μια άλλη γάτα που τρέφεται κ με άλλες τροφες. Θα πρέπει να μετρήσεις το νερό που πίνει, όπως κ αν πάει πάρα πολύ συχνά τουαλέτα
moukelis
Επιφανές μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αχ συγνώμη Δώρα μου δεν το κατάλαβα καλάΝαι Ελενα μου,η ερωτηση δεν ηταν αν ειναι σημαδι καποιας παθησης,αλλα αν η ιδια η καταναλωση μπορει να ειναι αιτιο παθησης.Αυτο με το διαβητη το ανεφερα κι εγω πιο πανω.![]()

Πάντως αυτο με τη δηλητηρίαση που λέει ο γιατρός ισχύει κ στον άνθρωπο από την υπερβολική κατανάλωση νερού.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ!Γειά σου BUNNY.Είχα και εγώ ένα σταχτί κουνελάκι αλλά πέθανε από γυρατιά.έχω κι ένα σκύλο θα στείλω φωτογραφίες τους.Είναι πολύ ωραία τα κουνελάκια σου.![]()
Μόνο που τώρα έχουν μεγαλώσει!
Να ο Έλβις!
Θα σου εξηγήσω σε λίγο γιατί τώρα δεν προλαβαίνω.Έχω μουσική θεωρία στο ωδείο.Πως να στείλω φωτογραφία με τη Σίμπα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Όπως ήδη σου είπαν πάνω από τον χώρο πληκτρολόγησης μυνήματος δίπλα στη φατσούλα κ υπάρχει ο συδετήραςΠως να στείλω φωτογραφία με τη Σίμπα;
που σημαίνει επισύναψη.
Όταν κάνεις κλικ θα εμφανιστεί ένα ''παράθυρο'' με 3 μπάρες πληκτρολόγησης και 3 γκρι ''κουμπιά'' δίπλα τους που γράφουν Αναζήτηση.
Κάνε κλικ σε ένα από αυτά και θα εμφανιστεί ένα άλλο παράθυρο με τα αρχεία του υπολογιστή σου.
Εκεί μπορείς να επιλλέξεις τη φωτογραφία που θέλεις κάνοντας 2πλό κλικ επάνω της.Μπορείς να ανεβάσεις μέχρι και 5 φωτογραφίες.

Αλλά αν οι εικόνες σου είναι πάνω από τα ΜΒ που επιτρέπονται θα πρέπει να βρεις τρόπο να τις ''συρικνώσεις''.

Εγώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα image shrink.

Ελπίζω να βοήθησα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goutouna
Νεοφερμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
έχω και πάλι καλά νέα.
Η γάτα μου δεν πίνει πολύ νερό και δεν πονάει όταν ουρεί.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Γεια σε ολους και σε εσενα φιλη μου Αγνη που μου συμπαρασταθηκες(ξερεις σε πιο θεμα).Αν και γραφω λιγο,αρκετα εως πολυ αργοπορημενα θα ηθελα να σου πω οτι ανυσηχουσα πολυ για να μην παθει τιποτα το γατουλινι σου και πως τωρα που διαβασα πως ειναι πολυ καλυτερα ειμαι χαρουμενη.![]()
Ευχαριστώ.Λοιπόν η Σίμπα αυτόματα δεν πίνει πολύ νερό,αλλά θα πρέπει κατά κάποια διαστήματα να την πηγαίνουμε στο γιατρό να την ελέγχει!
Augustina
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Augustina
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool