agatoula
Νεοφερμένο μέλος
Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί ένας γενικός εκνευρισμός, εμείς να μην καλοκοιμόμαστε, να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και με τον κάρολο...
Είναι περιπου 11 μηνών, στειρωμένος, και είχε πολύ καιρό να δημιουργήσει τέτοιες ιστορίες. Το τελευταίο 3μηνο κοιμόταν ήσυχος όλο το βράδυ μέσα στο κρεβατάκι του στο υπνοδωμάτιο μας, χωρίς να ενοχλεί καθόλου...Μου είπαν οτι αυτή η ηλικία είναι δύσκολη γιατι ουσιαστικά είναι η εφηβεία του, και μπορεί μερικές φορές να ψιλοσαλτάρει...και μου πρότειναν τα ανθοιάματα bach, απόσταγμα λουλουδιών σε σταγονες που καλμάρει λέει καπως τον οργανισμό...μου πρότειναν 4-5 σταγονίτσεσ μέσα στο νερό του για τις μέρες που είναι ανήσυχος...
Δεν ξέρω, είμαι λίγο προβληματισμένη...Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας αυτά?? Εαν ναι, έχουν αποτέλεσμα κσι είναι πράγματι ακίνδυνα?? Τι άλλο να κάνω για να ηρεμήσει λιγάκι???ουφφφ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

για τα ανθοϊάματα δεν έχω ακούσει κάτι, δυστυχώς δεν μπορω να σε βοηθήσω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Να παίζεις περισσότερο μαζί μαζί του. Να τον "εξοντώνεις" στο παιχνίδι.Τι άλλο να κάνω για να ηρεμήσει λιγάκι???ουφφφ....
rotonda
Δραστήριο μέλος
Φάση είναι, θα περάσει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εναλλακτικά ή σε συνδιασμό με το πολύ παιχνλιδι, δοκίμασε να μην τον ταϊζεις από το μεσημέρι και μετά, απρά μόνο αργάτο βράδυ πριν πέσεις για ύπνο αν είναι χορτάτος το βράδυ το πιθανότερο είναι να μην ξυπνήσει και ξενυχτήσει κι εσένα...Πιο αποτελεσματικό θα ήταν να... του αλλάζεις τα φώτα στο παιχνίδι νωρίτερα για να κουράζεται και να κοιμάται τη νύχτα.Φάση είναι, θα περάσει...
Στο λέω ως παθούσα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ με τα κορίτσια, χρησιμοποίησέ τα σε συνδυασμό με τις συμβουλές που σου δίνουν και οπλίσου με ΠΟΛΛΗ υπομονή.

drusilia
Διάσημο μέλος
Το σίγουρο αποτέλεσμα που έχω δει ειναι στο τρίχωμα, ειναι πιο απαλο και μαδάει λιγότερο. Το ξεκίνησα γιατί ο δικός μου είχε (και έχει) προβλήματα επιθετικότητας. Σίγουρα έχει βελτιωθεί με τα χρόνια πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω σε τι ποσοστο βοήθησε το ρεσκιου... Σίγουρα κακο δεν κάνει, οποτε δοκίμασε αν θες.
Αλλά στη δικια σου περίπτωση απλα ειναι υπερκινητικος λογω εφηβειας, αν τον ξεθεώνεις στο παιχνίδι θα κοιμάται και καλύτερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum