Ανθοϊάματα bach..

agatoula

Νεοφερμένο μέλος

Η agatoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Το τελευταίο διάστημα ο γάτος μου ο Κάρολος είναι εκτός ελέγχου τα βράδυα...τρέχει πάνω κάτω σασ σεληνιασμένος όλη τη νύχτα...μα δεν κουράζεται καθόλου πιά???
Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί ένας γενικός εκνευρισμός, εμείς να μην καλοκοιμόμαστε, να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και με τον κάρολο...

Είναι περιπου 11 μηνών, στειρωμένος, και είχε πολύ καιρό να δημιουργήσει τέτοιες ιστορίες. Το τελευταίο 3μηνο κοιμόταν ήσυχος όλο το βράδυ μέσα στο κρεβατάκι του στο υπνοδωμάτιο μας, χωρίς να ενοχλεί καθόλου...Μου είπαν οτι αυτή η ηλικία είναι δύσκολη γιατι ουσιαστικά είναι η εφηβεία του, και μπορεί μερικές φορές να ψιλοσαλτάρει...και μου πρότειναν τα ανθοιάματα bach, απόσταγμα λουλουδιών σε σταγονες που καλμάρει λέει καπως τον οργανισμό...μου πρότειναν 4-5 σταγονίτσεσ μέσα στο νερό του για τις μέρες που είναι ανήσυχος...

Δεν ξέρω, είμαι λίγο προβληματισμένη...Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας αυτά?? Εαν ναι, έχουν αποτέλεσμα κσι είναι πράγματι ακίνδυνα?? Τι άλλο να κάνω για να ηρεμήσει λιγάκι???ουφφφ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άσχετο...ο γάτος σου είναι αυτός στο αβατάρ???? τι παιδί είναι αυτό??:lol::lol: για τα ανθοϊάματα δεν έχω ακούσει κάτι, δυστυχώς δεν μπορω να σε βοηθήσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Κάρολος δεν είναι ένα από τα ορφανά γατάκια από τα Κιούρκα? Το φουντωτούλη? Κούκλος έχει γίνει!!! Φτου του!!!:P

Τι άλλο να κάνω για να ηρεμήσει λιγάκι???ουφφφ....
Να παίζεις περισσότερο μαζί μαζί του. Να τον "εξοντώνεις" στο παιχνίδι.

Σχετικά με τα ανθοϊάματα Μπαχ, τα έχω δοκιμάσει και τα θεωρώ τελείως ακίνδυνα (έως και... αναποτελεσματικά) για τους ανθρώπους. Σε ζώα (γάτες και σκύλους) έχουν δώσει κάποιοι γνωστοί μου, χωρίς καμία αρνητική επίδραση. Συνήθως, δίνουν το "Rescue Remedy" όταν ένα ζώο είναι αγχωμένο ή ταραγμένο. Προσωπικά θα σου έλεγα να μη φοβάσαι ότι μπορεί να πάθει κάτι ο γατούλης σου, αλλά μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Πιο αποτελεσματικό θα ήταν να... του αλλάζεις τα φώτα στο παιχνίδι νωρίτερα για να κουράζεται και να κοιμάται τη νύχτα.:D Φάση είναι, θα περάσει...

Πιο αποτελεσματικό θα ήταν να... του αλλάζεις τα φώτα στο παιχνίδι νωρίτερα για να κουράζεται και να κοιμάται τη νύχτα.:D Φάση είναι, θα περάσει...
Εναλλακτικά ή σε συνδιασμό με το πολύ παιχνλιδι, δοκίμασε να μην τον ταϊζεις από το μεσημέρι και μετά, απρά μόνο αργάτο βράδυ πριν πέσεις για ύπνο αν είναι χορτάτος το βράδυ το πιθανότερο είναι να μην ξυπνήσει και ξενυχτήσει κι εσένα...;) Στο λέω ως παθούσα...

Προσωπικά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει, αλλά έχω δει να προτείνεται η λεβάντα σε τέτοιες περιπτώσεις (αλλά σε αιθέριο έλαιο που το καις , όχι στο νερό). Δεν ξέρω αν έχει αποτέλεσμα, αλλά είναι απόλυτα ασφαλές.
Συμφωνώ με τα κορίτσια, χρησιμοποίησέ τα σε συνδυασμό με τις συμβουλές που σου δίνουν και οπλίσου με ΠΟΛΛΗ υπομονή.:P

Εγώ του βάζω rescue remedy στο νερο πάντα, 3-4 σταγόνες.
Το σίγουρο αποτέλεσμα που έχω δει ειναι στο τρίχωμα, ειναι πιο απαλο και μαδάει λιγότερο. Το ξεκίνησα γιατί ο δικός μου είχε (και έχει) προβλήματα επιθετικότητας. Σίγουρα έχει βελτιωθεί με τα χρόνια πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω σε τι ποσοστο βοήθησε το ρεσκιου... Σίγουρα κακο δεν κάνει, οποτε δοκίμασε αν θες.

Αλλά στη δικια σου περίπτωση απλα ειναι υπερκινητικος λογω εφηβειας, αν τον ξεθεώνεις στο παιχνίδι θα κοιμάται και καλύτερα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back