ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ισχύει κάτι τέτοιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν εχω ξανακούσει....γιατι να ειναι? επειδη εχει διοξειδιο του ανθρακα? επισης δεν νομιζω οτι στις γατες αρεσουν τα ανθρακουχα ποτα..![]()
Δεν γνωρίζω αν αρέσει ή όχι... ούτε θα πειραματιζόμουν στο λιχούδη γάτο μου που δοκιμάζει τα πάντα
... απλά διάβασα ότι και μια μικρή ποσότητα μπορεί να τις βλάψει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Το μόνο που ξέρω είναι οτι τα ανθρακούχα ποτά έχουν ΠΟΛΥ ζάχαρη που δεν κάνει καλό!!!

ή μάλλον ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΝΤΑΙ βρηκα αυτό!!!!
(αν είναι τύπου κοκα κολα που έχει καφεΐνη....)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιατί ρε παιδιά...... του πέσαν βαριές οι κροκέτες???
Το μόνο που ξέρω είναι οτι τα ανθρακούχα ποτά έχουν ΠΟΛΥ ζάχαρη που δεν κάνει καλό!!!
ή μάλλον ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΝΤΑΙ βρηκα αυτό!!!!(αν είναι τύπου κοκα κολα που έχει καφεΐνη....)
Δεν μιλώ για τα δικά μου γατιά! Θεός φυλάξοι!!
Η ερώτησή μου ήταν γενική! Ρώτησα εαν κατά λάθος πιουν ανθρακικό τι μπορεί να συμβεί!! π.χ. αν κατά λάθος χυθεί στο πάτωμα και σπεύσουν να το πιουν... το link που μου έστειλες βοηθά πολύ!Σ'ευχαριστώ.
ruko
Διάσημο μέλος
Γιατί ρε παιδιά...... του πέσαν βαριές οι κροκέτες???

Εκτός από τη ζάχαρη, είναι και η καφεΐνη που απαγορεύεται, σε μεγάλες ποσότητες τουλάχιστον. Μου φαίνεται μάλλον απίθανο να τις βλάπτει το ανθρακικό αυτό καθαυτό.

Πάντως, δεν νομίζω να πάθουν τίποτα από μια μικρή ποσότητα, π.χ. αν γλείψουν κόκα-κόλα που έπεσε κάτω. Συνήθως αυτές οι οδηγίες αφορούν μεγάλες ποσότητες ή περιπτώσεις όπου η γάτα τρώει τέτοιες τροφές τακτικά.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να ρωτησω και εγω ...ανθρακικο τι? ανθρακικο νατριο?, ασβεστιο? ανθρακικο οξυ? αυτο που μπορει να ειναι επικινδυνο ειναι το ανθρακικο οξυ το οποιο μπορει να προκαλεσει εγκαυματα οι αλλες ενωσεις δεν ειναι επικινδυνες καισυνηθως στα διαφορα προϊοντα που χρησιμοποιουνται ειναι σε μικρες ποσοτητες![]()
βρε παιδιά κάπου το διάβασα... θα προσπαθήσω να βρω την πηγή και θα σας πω... Έγραφε για το ανθρακικό που περιέχουν τα αναψυκτικά...
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εχουν περασει και ουκ ολιγα χρονια απο τοτε
Μπορει και να κανω λαθος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool