felix
Δραστήριο μέλος
Είναι τραγικό αυτό που έγινε.
Ίσως δεν θα γινόταν εαν υπήρχαν πιο αυστηροί νόμοι σχετικά με τον κ.ο.κ.
Πρέπει δηλαδή να φτάσουμε στον θάνατο για να πούμε οτι έστω και λίγο αλκοόλ να έχει πιεί κανείς, θα μπαίνει φυλακή με τεράστιο πρόστιμο?
Τι να πώ.
Λυπάμαι την μάνα της Μαρίας, τον πατέρα, τους φίλους, αυτούς που μείναν πίσω να πολεμήσουν με την αδικία.
Κουράγιο.
Αντίο Μαρία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

η αληθεια ειναι οτι οταν αρχισα να διαβαζω το θεμα νομιζα πως ηταν για τον χαμο αλλης μια γατουλας και ''εμεινα'' καγκελο οταν συνειδητοποιησα τι εγινε...πολυ λυπαμαι:cry::cry::cry:
πολυ ομορφη κοπελα, απαρηγορητοι θα ειναι οι δικοι της..
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Μαρακι λάτρευε τα παιδια. Ολα τα παιδια και δεν δεχομαι την αδικια να μην αξιώθηκε να κάνει δικο της. Την περασμενη βδομαδα θα βαφτιζε ενα αγορακι. Κατα τραγικη ειρωνεια πεθανε η γιαγια της μαμας του παιδιου και αναβληθηκε. Μετακινηθηκε για Οκτωβριο αφου δεν εβρισκαν εκκλησία. Πανε και τα φορεματα, κριμα λεγαμε αφου ηταν καλοκαιρινα... Τυχαιο, η έγινε για να μην μεινει χωρις νονά το παιδί; Ανατριχιαζω με τη γαμ.... τη μοιρα.
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαν ψεματα ειναι σαν φαρσα, σαν εφιαλτης. Δεν μπορώ να το πιστεψω κι ας την ειδα στο φερετρο... Συνεχεια την σκεφτομαι και πρεπει να κανω τον καραγκιωζη στο μωρό... Ευτυχώς πρόλαβε να γνψριστει με το μωρακι μου, να εχει φερει τοσα πραγματα σε αυτο, να τα χρησιμοποιουμε, να νιωθουμε πιο κοντα.
anabou
Διάσημο μέλος
. Και σίγουρα χωρίς happy end. Κουράγιο σε όλους σας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
To παιδι θα πήγαινε φανταρος σε ενα μήνα και δεν εχει αλλη αναβολή νομιζω... Πως θα αντεξει...
Σαν ψεματα ειναι σαν φαρσα, σαν εφιαλτης. Δεν μπορώ να το πιστεψω κι ας την ειδα στο φερετρο... Συνεχεια την σκεφτομαι και πρεπει να κανω τον καραγκιωζη στο μωρό... Ευτυχώς πρόλαβε να γνψριστει με το μωρακι μου, να εχει φερει τοσα πραγματα σε αυτο, να τα χρησιμοποιουμε, να νιωθουμε πιο κοντα.
Υπομονή, Όλγα!!! Σ΄αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος μόνο θα βοηθήσει. Πάντως, έχεις δίκιο. Στην αρχή νομίζεις ότι είναι ψέμματα, ένα κακό όνειρο αλλά με τον καιρό το αποδέχεσαι γιατί συνειδητοποιείς ότι δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Φοβάμαι ότι ούτε ο χρόνος κάνει πολλά πράγματα. Μαλακώνει λίγο τον πόνο ίσως... Στις 17 του Σεπτέμβρη έκλεισαν 20 χρόνια από τον θάνατο του ξάδελφού μου. Ήταν 20 χρονών όταν ένας μλκ έκανε επιτόπου κι έπεσε πάνω στη σταματημένη μηχανή του. Μόλις είχαν βγει από την πιτσαρία που είχαν πάει για φαγητό μ'έναν φίλο του και ότι έιχαν ανέβει στη μηχανή. Δεν πρόλαβαν ούτε τα κράνη να φορέσουν. Ο φίλος του έμεινε στον τόπο και ο Κωστάκης μας ήταν φυτό για 15 μέρες περίπου και τέλος πέθανε.... Θα ήταν 40 χρονών τώρα. Σκέφτομαι πολλές φορές πως θα ήταν, αν θα είχε κάνει οικογένεια, παιδιά... Πως θα ήταν οι γονείς του, τα αδέλφια του αν ζούσε... Άλλαξαν οι ζωές όλων με τον θάνατό του. Ο θείος μου έχει πάθει κατάθλιψη κι έχει αποτραβηχτεί απ'όλους. Μένει στο εξοχικό με τα ζώα του...Υπομονή, Όλγα!!! Σ΄αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος μόνο θα βοηθήσει. Πάντως, έχεις δίκιο. Στην αρχή νομίζεις ότι είναι ψέμματα, ένα κακό όνειρο αλλά με τον καιρό το αποδέχεσαι γιατί συνειδητοποιείς ότι δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.....
Δεν είναι μόνο τα παιδιά που χάνουν τη ζωή τους από την απροσεξία κάποιων, είναι και οι δικοί τους άνθρωποι που χάνουν την διάθεση για ζωή....
Η γιαγια μου μεσα σε 7 χρονια εχασε δυο αγαπημενα της προσωπα. Το '90 εχασε διανοητικα καθυστεριμενο και 18 χρονων τοτε γιο της, που τον ειχε μεγαλωσει τοοοσο δυσκολα την εποχη εκεινη.Ακομα τον θυμαται και κλαιει..
Και το '97 την λατρεμενη μου προγιαγια που ηταν 98 χρονων. Αληθεια, ξερει κανενας σας να λεει την αλβαβητο αναποδα κ ας ειναι 98 χρονων? Η μητερα της γιαγιας μου, που ευτυχως προλαβα να την γνωρισω αρκετα, ηταν ενας ανθρωπος ολο χαρα. Ποτε δεν την ειδα να κλαιει, ουτε να ποναει, και ας ηταν κατακοιτη τοσα χρονια. Καμια φορα παω και κοιμαμαι στο δωματιο της, στο σπιτι της γιαγιας μου για να την νιωθω κοντα μου...
Περα απο αυτα, η κυρα-Μαρια(η γιαγια μου δηλαδη
), παρολο που εχασε πολυ σημαντικους ανθρωπους δεν την πηρε απο κατω(τωρα τσακωνεται με ενα γειτονα, γιατι αφηνει τα σκουπιδια εξω απο τον σκουπιδοντενεκε και την ακουω απο τον πρωτο!). Γιατι οι ανθρωποι ερχονται και φευγουν και γιατι ο πονος ειναι το πιο σημαντικο κομματι αυτης της διαδικασιας.Λυπαμαι για το μαρακι σου, και ελπιζω να ανταμωσετε σε πολλα πολλα χρονια.
Ολγα να εισαι δυνατη, ειμαι σιγουρη πως και εκεινη το ιδιο θα ηθελε!

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν χρειάζεται να πω πολλά, τα περισσότερα τα έχουμε ήδη πει.
Όμως, κάτι ακόμα.
Το γεγονός ότι διάθεσες χρόνο και ψυχή για να μοιραστείς μαζί μας αυτό το τόσο θλιβερό και προσωπικό θέμα, δείχνει το πόσο μας αισθάνεσαι δικούς σου ανθρώπους και αυτό μας τιμά πολύ (εμένα προσωπικά πολύ, αλλά νομίζω ότι όλοι αισθάνονται όπως εγώ).
Είναι όμως και ένα πολύ καλό βήμα για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Το να το κρατήσεις μέσα σου είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου, θυμίσου τις όμορφες στιγμές που έχετε περάσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια και μοιράσου τις με άλλους που δεν την ήξεραν, γέλασε ξανά με τις αστείες καταστάσεις που έχετε περάσει μαζί στη δουλειά ή και εκτός και θα δεις ότι ο πόνος θα γλυκάνει μέρα με τη μέρα. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο.
Όμως η Μαρία θα ζει για πάντα μόνο μέσα από τις καλές αναμνήσεις.
Μην αφήσεις αυτό να χαλάσει.
Θα 'θελα να 'ξερα που να 'σαι
κι αν έχεις κάτι να θυμάσαι
Και ψιθυρίζω μες στο κρύο
τόση αγάπη δεν τελειώνει, μ' ένα αντίο
Σε θυμάμαι, πάντα σε θυμάμαι
πλάι σου δεν θα 'μαι
όμως στο μυαλό μου θα γυρνάς
Σε θυμάμαι, πάντα σε θυμάμαι
θεέ μου πως φοβάμαι
μήπως με τα χρόνια με ξεχνάς...
Δε λέει η νύχτα να χαράξει
μα η καρδιά μου θα σε ψάξει
Μες του μυαλού μου τις κρυψώνες
εκεί που ζούνε οι αγάπες στους αιώνες...
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Και κανεις δεν έχει αναλάβει ακόμα τις ευθύνες του...
Ηταν ένα υπέροχο κορίτσι, λίγοι υπάρχουν σαν κι αυτή...
Σε καταλαβαίνω λοιπόν... Κράτα τη θύμησή της στην καρδιά σου, αυτό είναι το μόνο που θα θέλει και που μπορείς να κάνεις... και που τελικά αξίζει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool