Αντίο καλέ μου φίλε!!!!

ria23

Διάσημο μέλος

Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
σημερα ο ουρανος επαψε να ειναι φωτεινος για μας ..τα δακρυα κυλαν σαν ποταμι και το κορμι μου νιωθει ανυμπορο μπροστα στο θελημα του Θεου..γνωριζω οτι ειναι γατοφορουμ αλλα δεν ηξερα που αλλου να γραψω..νιωθω την αναγκη να ουρλιαξω καθως ο τετραποδος φιλος της αδερφης μου ξεψυχησε στα χερια μου..πριν λιγο..καναμε οτι μπορουσαμε χθες μεχρι τις δεκα παλευαμε στον κτηνιατρο αλλα δυστυχως σημερα θελησε να φυγει απο κοντα μας..ο Βρασιδας οπως τον φωναζε ενα ινδικο χοιριδιο χαρουμενο και τροφαντο που χοροπηδουσε καθημερινα οταν του εδινες λιγη σημασια και ισως και κανενα μηλαρακι το οποιο λατρευε..βρισκεται πια ψηλα..τρεμαν τα χερια μου οταν τον εθαβα σε μια γλαστριτσα με λουλουδια στο μπαλκονι και ενα σταυρουδακι στο προσκεφαλι του..δεν ηξερα που αλλου να τον βαλω ..δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα..η καρδια μου κοντευει να εκραγει..ακουγοντας τα ουρλιαχτα της αδερφης μου οταν δεν αντεξε και ηταν ετοιμη να καταρευσσει..της τον ειχα παρει πριν 2,5 χρονια και τωρα ηρθε να ξεψυχησει σπιτι μου και να μεινει αιωνια σε μια γλαστρα με λουλουδακια..

αντιο μικρε μου φιλε ,ελπιζω να περνας καλα εκει που βρισκεσαι..:cry::cry::cry::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λυπαμαι πολυ ρια μου..ηταν αρρωστουλης ? :(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδω και μερικες μερες δεν ετρωγε ο καημενος..χθες πηγαμε στον γιατρο και τον ταιζαμε με συριγγα...ετυχαν κοντα οι γιορτες και δεν μπορουσαμε να τον παμε νωριτερα..δεν μπορει η εικονα να φυγει απο τα ματια μου..μαλλον θα βγω λιγο εξω να παρω αερα..μονο που βλεπω αδειο το κλουβι κλαιω..

Αχ, βρε Ρία μου... τι σημασία έχει, γατοφόρουμ, ναι, αλλά όλα ψυχούλες δεν είναι; Θα είναι ήσυχος τώρα:( Εύχομαι να περάσει ο πόνος σας...

ευχαριστω πολυ Στελλα μου ..δεν αντεχω να μαζεψω τα πραγματα του..μου τον ειχαν φερει εδω να τον προσεχω μεχρι την δευτερα μηπως γινοταν καλυτερα..αλλα δυστυχως..

Καλο ταξιδι στον μικρουλη σας.

ευχαριστουμε πολυ Δωρα μου μακαρι εκει που ειναι να ειναι καλα,,:/::/::(:(:/::/:

Mόλις το διάβασα.
Λυπάμαι Ρία, ο πόνος είναι πόνος για όλα τα πλάσματα που αγαπάμε.:/:

Καλό ταξίδι στο φιλαράκι της αδερφής σου:(

Πολύ σπαραχτικό το μήνυμά σου, σε καταλαβαίνουμε όλοι, αλλά μην στεναχωριέσαι τόσο, κοριτσάκι μου, ίσως δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωης αυτά τα ζωάκια .Ετσι αιφνιδιαστήκαμε κι εμείς όταν ο γιός μου ήταν μικρός μ ένα χαμστεράκι που υπεραγαπούσε. Μην κάνεις έτσι. Όποιος φροντίζει ζωάκια, περνάει τέτοιες λύπες.

Πολύ σπαραχτικό το μήνυμά σου, σε καταλαβαίνουμε όλοι, αλλά μην στεναχωριέσαι τόσο, κοριτσάκι μου, ίσως δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωης αυτά τα ζωάκια .Ετσι αιφνιδιαστήκαμε κι εμείς όταν ο γιός μου ήταν μικρός μ ένα χαμστεράκι που υπεραγαπούσε. Μην κάνεις έτσι. Όποιος φροντίζει ζωάκια, περνάει τέτοιες λύπες.

απ'οτι μας ειπαν και εχω διαβασει στο ιντερνετ εχουν διαρκεια ζωης 5-8 χρονια..ισως ετυχε να εχει πιο ευαισθητο οργανισμο..ευτυχως η αδερφη μου ειναι λιγο καλυτερα τωρα ..και γω καθως τα 2 πρωτα βραδυα δεν μπορουσα να κλεισω ματι..τωρα της εδωσα ενα χρυσοψαρακι να ξεχαστει λιγακι το οποιο βρηκα πεταμενο σε υπονομο :mad::mad:και ειναι λιγο καλυτερα..δυστυχως οταν εχεις ζωακια σπιτι σου δενεσαι πολυ μαζι και ειναι δυσκολο να συμβιβαστεις με τον χαμο τους.:/::/:

Σε καταλαβαινω απολυτα Ρια και εγω δενομαι παρα πολυ με τα ζωακια μου.Πριν απο ενα μηνα περιπου ειχα μια περιπετεια με το μπουκακο μου και απο την στεναχωρια μου δεν μπορουσα να φαω,εχασα σε μια βδομαδα 3 κιλα σχεδον,τωρα πρεπει να παω την πουπουλινα για στειρωση και εγχω αγχωθει πολυ,με αυτα που διαβαζω,ελπιζω παντως να εισαι καλυτερα τωρα,οταν διαβασα το μηνυμα σου,εκλαψα

Και εγώ είχα ινδικό χειρίδιο.Και ο πόνος ξέρω ότι είναι ίδιος όπως όταν χάσεις μια γάτα.Αλλά να ξέρετε και εσείς και η αδερφή σας ότι όταν περάσει λίγος καιρός θα το θυμάστε και θα γελάτε με την όμορφη φατσούλα του και τα χοροπηδητά του όταν του δίνατε μηλαράκι.Κουράγιο.Άντιο μικρούλη!:bye:

απ'οτι μας ειπαν και εχω διαβασει στο ιντερνετ εχουν διαρκεια ζωης 5-8 χρονια..ισως ετυχε να εχει πιο ευαισθητο οργανισμο..ευτυχως η αδερφη μου ειναι λιγο καλυτερα τωρα ..και γω καθως τα 2 πρωτα βραδυα δεν μπορουσα να κλεισω ματι..τωρα της εδωσα ενα χρυσοψαρακι να ξεχαστει λιγακι το οποιο βρηκα πεταμενο σε υπονομο :mad::mad:και ειναι λιγο καλυτερα..δυστυχως οταν εχεις ζωακια σπιτι σου δενεσαι πολυ μαζι και ειναι δυσκολο να συμβιβαστεις με τον χαμο τους.:/::/:

Βασικά και εμάς τόσο μας είπαν ότι ζουν και το δικό μου πέθανε σε 4 μήνες.Αυτά 'εχουν αδίναμο οργανισμό.

..τωρα της εδωσα ενα χρυσοψαρακι να ξεχαστει λιγακι το οποιο βρηκα πεταμενο σε υπονομο :mad::mad:και ειναι λιγο καλυτερα..quote]
στον υπόνομο? πως γίνεται? αν θες πληροφορίες για την φροντίδα του πες μου.;Eχω ενυδρείο με χρυσόψαρα ή μπες στο goldfish.gr

Αχ Ρία μου, τώρα το είδα.:(:(:(
Λυπάμαι πολύ καλή μου.:cry::cry: Ολες οι ζωές έχουν την ίδια αξία και πονάνε το ίδιο όταν φεύγουν από κοντά μας.:(:(
Καλό ταξίδι στο φιλαράκι σου:bye::bye::bye:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back