ria23
Διάσημο μέλος
αντιο μικρε μου φιλε ,ελπιζω να περνας καλα εκει που βρισκεσαι..:cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να περάσει ο πόνος σας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Λυπάμαι Ρία, ο πόνος είναι πόνος για όλα τα πλάσματα που αγαπάμε.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

maria p
Νεοφερμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Πολύ σπαραχτικό το μήνυμά σου, σε καταλαβαίνουμε όλοι, αλλά μην στεναχωριέσαι τόσο, κοριτσάκι μου, ίσως δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωης αυτά τα ζωάκια .Ετσι αιφνιδιαστήκαμε κι εμείς όταν ο γιός μου ήταν μικρός μ ένα χαμστεράκι που υπεραγαπούσε. Μην κάνεις έτσι. Όποιος φροντίζει ζωάκια, περνάει τέτοιες λύπες.
απ'οτι μας ειπαν και εχω διαβασει στο ιντερνετ εχουν διαρκεια ζωης 5-8 χρονια..ισως ετυχε να εχει πιο ευαισθητο οργανισμο..ευτυχως η αδερφη μου ειναι λιγο καλυτερα τωρα ..και γω καθως τα 2 πρωτα βραδυα δεν μπορουσα να κλεισω ματι..τωρα της εδωσα ενα χρυσοψαρακι να ξεχαστει λιγακι το οποιο βρηκα πεταμενο σε υπονομο

και ειναι λιγο καλυτερα..δυστυχως οταν εχεις ζωακια σπιτι σου δενεσαι πολυ μαζι και ειναι δυσκολο να συμβιβαστεις με τον χαμο τους.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
απ'οτι μας ειπαν και εχω διαβασει στο ιντερνετ εχουν διαρκεια ζωης 5-8 χρονια..ισως ετυχε να εχει πιο ευαισθητο οργανισμο..ευτυχως η αδερφη μου ειναι λιγο καλυτερα τωρα ..και γω καθως τα 2 πρωτα βραδυα δεν μπορουσα να κλεισω ματι..τωρα της εδωσα ενα χρυσοψαρακι να ξεχαστει λιγακι το οποιο βρηκα πεταμενο σε υπονομοκαι ειναι λιγο καλυτερα..δυστυχως οταν εχεις ζωακια σπιτι σου δενεσαι πολυ μαζι και ειναι δυσκολο να συμβιβαστεις με τον χαμο τους.
![]()
Βασικά και εμάς τόσο μας είπαν ότι ζουν και το δικό μου πέθανε σε 4 μήνες.Αυτά 'εχουν αδίναμο οργανισμό.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
..τωρα της εδωσα ενα χρυσοψαρακι να ξεχαστει λιγακι το οποιο βρηκα πεταμενο σε υπονομοκαι ειναι λιγο καλυτερα..quote]
στον υπόνομο? πως γίνεται? αν θες πληροφορίες για την φροντίδα του πες μου.;Eχω ενυδρείο με χρυσόψαρα ή μπες στο goldfish.gr
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Λυπάμαι πολύ καλή μου.:cry::cry: Ολες οι ζωές έχουν την ίδια αξία και πονάνε το ίδιο όταν φεύγουν από κοντά μας.

Καλό ταξίδι στο φιλαράκι σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool