melaslog
Δραστήριο μέλος
Την άφησες όπως την είχες αφήσει στο παρελθόν και όπως θα την άφηνες και στο μέλλον.
Το κάθε δευτερόλεπτο εγκυμονεί κινδύνους και σε εμάς τους ανθρώπους.
Δεν πρέπει να οικιοποιείσαι την ευθύνη και να κατηγορείς τον εαυτό σου.
Ηταν να γίνει.
Μια και ζήτησες βοήθεια θα ήταν πολύ προτιμότερο και ενδεδειγμένο να την ζητήσεις από κάποιον ειδικό και όχι μέσα σε ένα φόρουμ.
Υπομονή, θάρρος και δύναμη να ξεπεράσεις την λύπη σου.
Ολοι είναι κοντά σου και συμμερίζονται την θλίψη σου.
Δεν θα της προσφέρεις τίποτα αν πας κοντά της.
Σκέψου πόσο λυπάσαι εσύ που την έχασες και αναλογίσου πόσο λύπη θα δώσεις στους δικούς σου ανθρώπους.
Πρόσεξε.
Φιλιά πολλά και είμαστε δίπλα σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Κουραγιο και παλι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Εγώ ελπίζω και πιστεύω ότι πιθανό να είναι εξαφανισμένη η γατούλα σου και εν ζωή...
Μου φαίνεται δύσκολο κάποιος να την πάτησε και να μπήκε στην διαδικασία να βγει από το αυτοκίνητο και να την μαζέψει... Ποιος το κάνει αυτό; Συνήθως αυτοί που πατάνε τα ζωάκια , τα εγκαταλείπουν κιόλας...
Μακάρι να είναι έτσι και να την βρεις....
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Και έχω ακούσει και για πολύ μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα εξαφάνισης με αίσιο τέλος...
Μην απογοητεύεσαι.. Ναι,το θεωρώ σχεδόν δεδομένο ότι αν πατούσε κάποιος τη γατούλα, δεν θα σταματούσε να την μαζέψει, αλλά θα γκάζωνε να φύγει...Μάλλον είναι κάπου εκεί τριγύρω εξαφανισμένη,φοβισμένη και κρυμμένη...
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
η αληθεια ειναι οτι οι γατοι βολταρουν αρκετα....αλλα απο τον 6ο οροφο ρε συ???δε φτανει δλδ που πηδηξε απο τοσο ψηλα μετα ηθελε να παρει και αερα!και οταν βαρεθηκε λεει ας παω σπιτι πεινασα.....
marina289
Περιβόητο μέλος
Αν εξαιρέσεις το ότι ήταν εξαντλημένος και πεινασμένος, δεν είχε πάθει τίποτα απολύτως από το πέσιμο!!!!!!!!!!!............. γ'αυτό σου λέω, ποτέ μη λες ποτέ...εντατικοποίησε την αναζήτηση...η αληθεια ειναι οτι οι γατοι βολταρουν αρκετα....αλλα απο τον 6ο οροφο ρε συ???δε φτανει δλδ που πηδηξε απο τοσο ψηλα μετα ηθελε να παρει και αερα!και οταν βαρεθηκε λεει ας παω σπιτι πεινασα.....
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
αληθεια το πιστευεις????αν και εχουν περασει 7 ολοκληρες μερες???αυτο μου λενε κ οι δικοι μου οτι σιγα μη την πατησαν κ μετα την πηραν κιολας....αλλα επειδη στην αρχη ημουν σιγουρη οτι την πατησαν εψαξα για το κορμακι της ακομη κ στα κοντινα σκουπιδια αλλα πουθενα....μακαρι να τη βρω ζωντανη....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!΄σ'ευχαριστω...
Υπάρχει μια κατηγορία στο forum, λέγεται Lost&Found. Γιατί δε φτιάχνετε ένα θέμα εκεί να περιγράψετε και την ιστορία σας;
Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να το δει.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
αυτο συνεβη...Ειχα πολλες γατες μεχρι σημερα αλλα αυτον τον πονο δεν τον εχω νιωσει...ειναι βαθυς κ νιωθω οτι ουτε θελω να το ξεπερασω...Μακαρι να μη το νιωσει κανενας,μακαρι να γινοταν αυτο...ουτε στον εχθρο μου παιδια...Ελπιζω να χαρειτε τα ζουζουνακια σας για παρα παρα πολλα χρονια κ να τα χασετε μονο απο γηρατεια...
marina289
Περιβόητο μέλος
Καταλαβαίνω πώς νιώθεις....
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εχασα τον γατουλη μου,μολις δυο ετων,απο καρδια.Η καρδουλα του ηταν πολυ μικρη εκ γεννετης,κατι που δε φανηκε σε εξετασεις,μιας και υπερηχο καρδιας θα καναμε φετος το καλοκαιρι,και δεν αντεξε...
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool