moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα επαναλάβω τα λόγια που είπε μια φίλη σ εμένα όταν έχασα τη γατούλα μου
"κλαις που την έχασες και είναι φυσικό αλλά τουλάχιστον ξέρεις πως το πλασματάκι σου πήρε χάδια, αγάπη και στοργή όσο έζησε"
Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως κάποτε ίσως νιώσετε έτοιμες να υιοθετήσετε ακόμα μια τριχωτή μπαλίτσα
Δε θα είναι ίδια μ'αυτή που χάσατε. Κανένα γατί, κανένα παιδί δεν είναι ίδιο με το άλλο. Αλλά θα σας προσφέρει απλόχερα αγάπη, χαδια, παιχνίδια και απειρα χουρχουρίσματα

ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
irene..!
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
το γατι ξερει οτι ο θανατος ειναι απλα ενα σταδιο εξελιξης,ομως δε παυει να στεναχωριεται με την απωλεια ισως και να μην τρωει για λιγες μερες,αναλογα τη γατα και το χαρακτηρα της.
οταν τα δικα μου εχασαν τον αδελφο τους,δεν εφαγαν εκεινη τη μερα,τον εψαχναν και λεω πλεον περασε καιρος(ο μικρουλης πεθανε τον αυγουστο το 2011)κι ενα απ τα παιχνιδακια του,το ειχα ξεχασμενο σ ενα ντουλαπι,τις προαλλες το βρηκα το παιχνιδακι και μαζευτηκαν ολα σε πληροφορω,και το μυριζαν και του εκαναν και πατουσακια.ολοκληροι γατοι πια,αλλα δεν τον εχουν ξεχασει.χωρια που αλλαξε ο χαρακτηρας τους μετα το θανατο του αδελφου.ο ριρης ο μονος πλεον αρσενικος που εχω απο τρελοκομειο που ηταν εγινε ζαχαρενιος μεσα σε μια μερα.
ευχομαι σε σενα πιο πολυ ομως συλληπητηρια,γιατι οι ανθρωποι ειναι αυτοι που πονανε περισσοτερο μ εναν θανατο,γιατι εχουμε εκπαιδευτει ετσι ωστε να τον φοβομαστε.
karmaxarma
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις..Γεια σας κι απο μενα τα τελευταια 3 χρονια της ζωης μου ηταν πολυ δυσκολα με μπολικες και σοβαρες αναποδιες αποφασησαμε απο κοινου στο σπιτι να παρουμε ενα γατο .....οταν τον πηρα σπιτι ηταν μικροκαμωμενος ασχημουλης και με τεραστια αυτια οι δικοι μου τον ελεγαν γκρεμλις....δεθηκα τοσο πολυ που δεν περιγραφεται κοιμομασταν μαζι τρωγαμε απο το ιδιο πιατο ποτε μα ποτε δεν τον βασανισα δεν τον πειραξε κανεις μασ για την ακριβεια μονο χαδια φιλια και ηταν μελος της οικογενειας μας μεχρι που τον φωναζαμε με το ονομα του και το επιθετο μας εγινε τεραστιος γατος 8,5 κιλων εμενα νυστικη για να του εχω ολα τα καλα κονσερβες κροκετες εμβολια κι ολα τα σχετικα αλλα μου το ανταπεδιδε καθε μερα ακουγε το αυτοκινητο μου κι ετρεχε σπιτι εμαθε να δινει το ποδαρακι του με κροκετες επιβραβευσης εκλεινε ματιες ηταν αξιος κυνηγος αλλα το μεγαλυτερο ηταν ο καλυτερος μου φιλος 24/04/12 τον χτυπησαν και τον εγκατελειψαν μπροστα απο τη πορτα του σπιτιου μου ο πονος δεν ειναι αβασταχτοσ ειναι κατι χειροτερο καθε μερα κλαιω δε κοιμαμαι δε τρωω ηταν η παρεα μου ο φιλος μου ο μοναδικος που με αγαπουσε για αυτο που ημουν δεν ενιωσα ποτε απορριψη φυσικα τον θαψαμε δεν τον πεταξαμε καθε μερα παω στη μερια που τον εχω και βαζω λουλουδακια μου λειπει απιστευτα ευχομαι οσοι εχουν ζωακια να μην περασουν αυτο το μαρτυριο κανενας καποια στιγμη ελπιζω να μπορεσω να το ξεπερασω οχι να ξεχασω ομως ....
Ποσο κριμα για το ζωακι και για σενα.
Κουραγιο καλη μου φιλη..
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Μπορει να εχουν περασει απο τα χερια μου απειρες γατες,αλλα καθεμια ειναι ξεχωριστη και οσο και να προσπαθησω να τις αντικαταστησω δεν γινεται...απλα σκεφτεσαι οτι υπαρχουν πολλα αδεσποτα γατακια που χρειαζονται την αγαπη και την φροντιδα σου και συνεχιζεις!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool