Αντιμετώπιση αδικαιολόγητης φοβίας/τρόμου;

Απάντηση: Με φοβάται και κρύβεται

Έχω ειδικό ψαλιδακι, η μικρη κάθεται, αυτός γίνεται χαμός! Και στην κτηνίατρο που τον Άφησα για στειρωση μου είπε ότι τον έβγαλε απο το κουτακι του για να του κάνει αναισθησια και τον κυνηγαγε με αποχή!!!! Της έκανε τα χέρια χάλια κ γενικά κάθε φορα που την βλέπει φρικαρει!!!!! Κι εμάς μαζι μας γρατζουναει μπροστα της, Οπότε Ούτε για Πλάκα να της πω κάτι τέτοιο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καϋμενούλης! Μην τον υποβάλεις άρα σε άλλη επίσκεψη στο κτηνίατρο. Δοκίμασε να του κόψεις κανένα νυχάκι άμα κοιμάται και χαϊδεύοντας τον απαλά πρώτα για να του γνωστοποιήσεις την παρουσία σου και να μην τον ξαφνιάσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτός δαγκωνει κ στον ύπνο του.... Τώρα με την μικρη έχει αρχίσει κ βάζει όρια μόλις παει να την δαγκωνει δυνατά του χώνει μπατσακι κ κανένα κχχχχ και μαζεύεται αυτός κάπως!

εμείς να δείτε τι κάνουμε στην κτηνίατρο :P

Δαγκωνει και τη μάνα του; Εμένα Με τσακιζει δεν καταλαβαίνει τίποτα όταν είμαστε κτηνίατρο....:( και χθες που κάναμε μπάνιο μου χωσε κανά δυο καλές.....:( Ενώ η άλλη μόνο κλαίει, κ ο λαζαρος ο γατος που τώρα έχει η μαμα μου, γυρνάγε να με δαγκωσει κ κατέληγε να με γλυφει :Ρ

Πανέμορφα τα μικρά σου!!! :) Να τα χαίρεσαι!!! Η μικρή φαίνεται να έχει προσαρμοστεί αρκετά... μην ξεχνάς ότι όταν σε βλέπει όρθια μπορεί να φοβάται ή να είναι επιφυλακτική γιατί έχει ζήσει στον δρόμο και έχει μάθει να φυλάγεται!! Με τον χρόνο θα το ξεπεράσει τελείως. :D

Καλημερα, ηθελα να στο πω απο χθες, μου ειπε η κτηνιατρος οτι οι μαυρες γατες ειναι πιο στριμενες απο τις υπολοιπες, και επειδη ειδα εχεις κι εσυ.... Λες να ισχυει?

Πανέμορφα τα μικρά σου!!! :) Να τα χαίρεσαι!!! Η μικρή φαίνεται να έχει προσαρμοστεί αρκετά... μην ξεχνάς ότι όταν σε βλέπει όρθια μπορεί να φοβάται ή να είναι επιφυλακτική γιατί έχει ζήσει στον δρόμο και έχει μάθει να φυλάγεται!! Με τον χρόνο θα το ξεπεράσει τελείως. :D

Πολύ σωστό αυτό που λες, πάντως σήμερα το πρωί σηκώθηκε μόλις με άκουσε να βγαίνω απο το δωμάτιο, άρχισε τα γουργουρητά και τα νιαουρίσματα και λέω νάζια κάνει για να φάει.... Τελικά την πήγα της έβαλα φαγητό και συνέχισε να μου γουργουρίζει και να νιαουρίζει και απλά ήθελε να πεί καλημέρα.....:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Καλημερα, ηθελα να στο πω απο χθες, μου ειπε η κτηνιατρος οτι οι μαυρες γατες ειναι πιο στριμενες απο τις υπολοιπες, και επειδη ειδα εχεις κι εσυ.... Λες να ισχυει?
Δεν εχω δει ΠΟΥΘΕΝΑ να ισχυει κατι τετοιο.:)

Απάντηση: Συνέχεια κρύβεται και φοβάται...

Μπα δεν νομιζω.... ειναι οντως στον χαρακτηρα του σιαμ, η δικια μου τωρα ειναι μια χαρα δεν φοβατε καθολου ουτε εμενα ουτε τους αλλους, τρεχει ΣΥΝΕΧΙΑ απο πισω μου και την χαιδευω οποτε θέλω εγω... ααα! πολυ ομορφο γατουλι εχεισ να σου ζησει! ειναι γλυκα!

Έτσι μου είπε αυτη..... Τελοσπαντων, δεν με πολυενδιαφερει ότι Έγινε Έγινε Εγώ τον λάτρευω τον τουλη τον μαυρογατο μου....! Η μικρη είναι καλύτερα Σήμερα, αλλα δεν έρχεται αγκαλιτσα Μονή της, Τώρα που γύρισα Σπιτι, μόλις της Έβαλα να φάει, μετα Ήρθε με βρήκε στο ΔΩΜΑΤΙΟ μου, τριβοταν στα πόδια μου, με ακολουθούσε παντού, με κοιτούσε απο κάτω.... Μετα την παίρνω αγκαλια, μόλις καθησα στον καναπε, γουργουριζοντας έφυγε κ έκατσε πιο κει.....:( κ Ενώ κάθε φορα που την πιάνω γουργουριζει, ακόμα κ όταν περνάει ο τουλης απο δίπλα της.... :Ρ αγκαλιτσα δεν έρχεται :( :( :(

Βρε καλη μου..εμενα ποτέ δεν ερχονται στην αγκαλια μου.Τι συζηταμε τωρα;Η γατα σου εχει φυσιολογικοτατη συμπεριφιορα...και μαλιστα..ειναι και πολυ χαδιαρα.Μα δεν ειναι λουτρινο καλε.Εχει και αυτο την προσωπικοτητα του.Δεν θελει ολη την ωρα αγκαλια.Λογικο δεν ειναι;:)

Βρε καλη μου..εμενα ποτέ δεν ερχονται στην αγκαλια μου.Τι συζηταμε τωρα;Η γατα σου εχει φυσιολογικοτατη συμπεριφιορα...και μαλιστα..ειναι και πολυ χαδιαρα.Μα δεν ειναι λουτρινο καλε.Εχει και αυτο την προσωπικοτητα του.Δεν θελει ολη την ωρα αγκαλια.Λογικο δεν ειναι;:)

Με έχει κακό μάθει ο πρώτος μου γατος ο λαζαρος που Όχι Απλά έρχεται μόνος του αλλα του τρέχουν κ τα σαλια :Ρ
Μάλλον Γι αυτο.... Θέλω κ αυτη να κάνει τα ίδια και το ξέρω ότι δεν είναι όλα το ίδιο αλλα......:(

Να σε ξεκακομαθει...αιντε..:hehe::hehe::hehe:
Μιαν χαρα γατακι εχεις λεμε.Μακαρι και τα δικα μου να ηταν τοσο χαδιαρικα..:D

Να σε ξεκακομαθει...αιντε..:hehe::hehe::hehe:
Μιαν χαρα γατακι εχεις λεμε.Μακαρι και τα δικα μου να ηταν τοσο χαδιαρικα..:D

Μάλλον το ερώτημα μου θα μεταφερθεί σε άλλο θέμα αλλα Επειδή δε γνωρίζω που Πρέπει να παει.... Ο τουλης παει συνέχεια να της φάει το φαΐ, μου Πε η κτηνίατρος να την ταιω με την πόρτα κλειστή, αλλα σκέφτομαι αν λειψα 2 μέρες τι θα Κάνω; Μέχρι Τώρα έβαζα Απλά μπόλικο φαΐ κ νερό στο τουλη, Τώρα; Θα τρώει αυτός του σκασμου κ η άλλη θα μένει νηστικη;;;;
Κ άλλη μια απορία Έχω,... Τους Έχω διαφορετική αμμο, αλλα δεν κάνει καμία διάφορα μιας κ ο τουλης κάνει τα Τσισα του στην αμμο της μικρής κ το άλλο στη δικη του..... Κ μιας κ δεν μπορω να σκεφτώ κανένα τροπο να τον αποτρέψω απο το να πηγαίνει στην αμμο της, είναι ανθυγιεινο να έχουν μια; Αφου έτσι κ αλλιώς κάπως έτσι καταλήγει να γίνεται....
Κ φυσικά έχουν κάνει εξετάσεις ΑΙΜΑΤΟΣ και τα δυο, ο τουλης όλα τα εμβόλια και στειρωση η μικη έχει ξεκινήσει με εξετάσεις και τον πρώτο κύκλο εμβολιων.....

Απάντηση: Βοήθεια! Κρύβεται φοβάται και δεν τρώει...

Τελικά τι έγινε βρήκε σπιτάκι , ηρέμησε ?

Απάντηση: Γάτα και μπάνιο

Γεια σας!!! Λιγο ασχετο με το θεμαα αλλα να σας πω... Την αλλη εβδομαδα θα ερθουν μαστορες για να βαψουν το σπιτι μας και δεν ξερω πως θα αντιδρασει το γατακι μου... 2 μηνων ειναι! Το οτι θα κρυφτει ειναι σιγουρο αλλα το θεμα ειναι οτι την προηγουμενη φορα που ειχαμε βαλει ηλεκτρικη σκουπα μπηκε πισω απο το ψυγειο και δεν μπορουσαμε να το βγαλουμε μεχρι που βγηκε μονο του... Φοβαμαι λιγο μην μπει καπου που να μην μπορει να βγει μετα και για αυτο μου λεει η μητερα μου να εχω ανοιχτο το βαλιτσακι μεταφορας για να μπαινει μεσα οποτε θελει... Πως ομως θα αντιδρασει? τι λετε ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γάτα και μπάνιο

catlover,θα ελεγα οπωσδηποτε να απομονωθει σε ενα δωματιο.Στο μπανιο,υπαρχει πιθανοτητα να μπει,με τα πραγματακια της;Βεβαια,μαλλον το μπανιο θα το χρειαζονται οι εγρατες.:/:
Ναι,βασικα και εγω,αν δεν ειχα αλλη λυση,θα την εβαζα στο κλουβακι της.Σιγουρα θα τρομαξει,σιγουρα θα κρυφτει,και εγω παντα φοβαμαι και τα χειροτερα,να πεταχτει απο καμια πορτα,παραθυρο κλπ.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Catlover μου, μια λύση είναι να είσαι κι εσύ στο σπίτι όταν θα έρθουν οι εργάτες. Να το απομονώσετε σε ένα δωμάτιο όπου δεν θα εργάζονται και μετά να το μετακινείσετε σε ένα άλλο όπου έχουν ολοκληρώσει τα βαψίματα.. από την άλλη το δωμάτιο θα πρέπει να εξαεριστεί οπότε δεν γνωρίζω αν έχετε σίτες στα παράθυρα.. :hmm:
Κι εμένα το μπάνιο μου φαίνεται ιδανική λύση.. να βάλεις εκεί την αμμολεκάνη του, φαγάκι και νερό καθώς και την γατοφόρο σε περίπτωση που θέλει να κρυφτεί. Μέσα στη γατοφόρο να έχεις κι ένα ρούχο με τη δική σου γνώριμη μυρωδιά πάνω.

Βεβαίως και συμφωνώ και με Πουπουλίνα και με jejebel. Θα χρησιμοποιήσετε οικολογικά χρώματα για το βάψιμο; (ενδείκνυται, από ό,τι έχω ακούσει).
Αν κάποιος φιλοξενούσε το γατάκι σου για τις μέρες που θα βάφουν οι εργάτες; έτσι, δεν θα έχεις κανένα φόβο.
Το μεταφοράς είναι μικρούλι, για να κάτσει αρκετές ώρες, συν πού θα λερώσει; θα μπορούσες να αγοράσεις/δανειστείς έν αμεγαλύτερο crate (κλειστό από 4 πλευρές).
Το μπανάκι, εφόσον βέβαια, είναι 100% ασφαλές και κλειδώνετε, ώστε να μην ανοίξει κανείς την πόρτα κατά λάθος, είναι ωραία λύση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back