Fotini
Διάσημο μέλος
Η φατσούλα:
https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/1/4/0/0/To_moutzouraki.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/
https://www.petrescue.com/spay-neuter.htm
https://www.hsus.org/pets/pet_care/why_you_should_spay_or_neuter_your_pet.html
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Δε σκέφτηκα να τη στειρώσω για να μην κάνει γατιά, δεν έχουμε πρόβλημα να ταϊζουμε ζωάκια, άλλωστε οι περισσότερες γάτες της περιοχής περνούν από εμάς. Απλά φοβάμαι και για αυτήν και για τα γατιά που θα γεννήσει στο μέλλον. Τί νόημα έχει να τα κάνει και μετά να της πεθαίνουν; Υποψιάζομαι κιόλας ότι δεν κάνει για μάνα. Το τελευταίο της γατί ήταν στη "φωλιά" της και φώναζε και εκείνη κυνηγούσε πεταλούδες...
aretha
Περιβόητο μέλος
Μια και ανέλαβα επισήμως το ρόλο της αντιδραστικιάςΗ γατούλα ζει στην εξοχή και πάντα βρίσκεται ένας γάτος εκεί γύρω. Και να μην τη βρει αυτός, φαντάζομαι ότι θα τον βρει αυτή![]()
να σου επισημάνω ότι ΚΑΙ αυτό εγκυμονεί κινδύνους, κυρίως μετάδοσης σοβαρών ασθενειών όπως η ιογενής λευχαιμία και το FIV (ή AIDS της γάτας). Στείρωσε τη γατούλα σου, μόνο καλό θα της κάνεις. 
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Μια και ανέλαβα επισήμως το ρόλο της αντιδραστικιάςνα σου επισημάνω ότι ΚΑΙ αυτό εγκυμονεί κινδύνους, κυρίως μετάδοσης σοβαρών ασθενειών όπως η ιογενής λευχαιμία και το FIV (ή AIDS της γάτας). Στείρωσε τη γατούλα σου, μόνο καλό θα της κάνεις.
![]()
Αααχχχ, φρίκαρα τώρα!
Τί είναι όλα αυτά; Απίστευτο μου φαίνεται, δεν είχα ιδέα ότι οι γάτες κολλάνε και AIDS. Έτσι όπως πάμε θα βγουν και προφυλακτικά για γατιά σε λίγο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Μην την αφήνεις να ζευγαρώνει ανεξέλεγκτα.Σκέψου τα αδέσποτα που θα προκύψουν.Τα μωρά της γάτας σου θα γεννήσουν άλλα μωρά και έτσι διαιωνίζεται η κατάσταση φρίκης που υπάρχει στην Ελλάδα.
Από τότε που στείρωσα τις γάτες μου ήρθαν και ηρέμησαν,έγιναν πιο τρυφερές και χαδιάρες.Οι γάτες οδηγούνται στο σεξ λόγω ορμονών και ενστίκτου διαιώνισης του είδους και όχι όπως εμείς για συναισθηματικές ανάγκες,απόδειξη σε αυτό αποτελεί το γεγονός ότι τον αρσενικό θα τον ψάχνει μόνο όταν θα έχει οίστρο, και όχι για μια καθημερινή συντροφιά.
Πρόσεξε το θέμα του AIDS.της λευχαιμίας και της λοιμώδους περιτονίτδας.Το κολλάνε με γατοκαυγάδες και ζευγάρωμα.Είναι και τα τρία θανατηφόρα!!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
plathido
Νεοφερμένο μέλος
προς θεου ΜΗ τα χαπια..ηδη παρεμβαινουμε πολυ μη τα γεμιζουμε τα καυμενα και με επιπλεον χημικα...
ελπιζω ολα καλα!
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Βρε παιδια μια που ο λόγος είναι για στείρωση, γράψτε τίποτα για την περίοδο και τι να κάνει κανείς. Όπου κοίταξα δε βρήκα τίποτε πληροφορίες. Παρατηρώ τη δικιά μου και δε βλέπω τίποτα, μήπως ο κύκλος τους διαφέρει από γάτα σε γάτα?
Δεν έχει "περίοδο" η γάτα, γιατί δεν έχει ωορρηξία αν δεν ζευγαρώσει. Όταν είναι σε οίστρο και αρχίζει να ζευγαρώνει, ο πόνος του πρώτου ζευγαρώματος (ναι, είναι επώδυνο το ζευγάρωμα στη θηλυκιά γάτα) ενεργοποιεί την ωορρηξία. Από κει και ύστερα ζευγαρώνει με αρκετούς γάτους, και μπορεί μάλιστα τα γατάκια της ίδιας γέννας να έχουν διαφορετικό πατέρα.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπως ορισμενοι απο σας το ξερουν, γεννησε η γατα μου, επειδη δεν θελω ακομα να την στειρωσω , ποια μεθοδο να διαλεξω, η εκτροφεας που μου πουλησε τα γατια μου μου συμβουλεψε το χαπι ανα 15 μερες (δεν θυμαμαι ακριβως το εχω σημειωσει καπου), φοβαμαι τισ συνεπειες ειδικα για καρκινο. Απευθυνομαι περισσοτερο σε εκτροφεα η καποιο να εχει πειρα σε αυτο. Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς, φοβάμαι ότι ανεξάρτητα από την μορφή στην οποία θα της χορηγήσεις το φάρμακο (χάπια ή ένεση) η ουσία παραμένει ίδια γιατί και πάλι για ορμόνες θα πρόκειται, που θα επιβαρύνουν το ίδιο τον οργανισμό της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool