MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

ο Μαυρούλης θα έκανε μασάζ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
θα ήταν ...εργασιομανής....

Πιστεύω θα έκανε δύο δουλειές, και θα έβρισκε και μία τρίτη για τα Σαββατοκύριακα...

Πολύ θα δούλευε αυτό το παιδί,μανιωδώς, αλλά προσέξτε την ειδοποιό διαφορά...
Δεν θα δούλευε από ανάγκη, θα δούλευε ως χομπίστας,
γιατί ναι κύριε! Μας αρέσει η δραστηριότητα,-εργασία και χαρά που λένε-
είμεθα ενεργητικοί , θα ήταν ένα πολύ δημιουργικό και δραστήριο παλικάρι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
γιατί ;Η Γκριζου θα ηταν ιδιωτικος ντεντεκτιβ

houlieta
Δραστήριο μέλος
Ο Αιμίλιος θα ήταν πνευματικός δάσκαλος, δάσκαλος γιόγκα και γενικά θα ασχολούνταν με το πνεύμα....Ο Αιμίλιος πάντως -όπως έχει πει και η houlietta-
θα ήταν ...εργασιομανής....
Πιστεύω θα έκανε δύο δουλειές, και θα έβρισκε και μία τρίτη για τα Σαββατοκύριακα...
Πολύ θα δούλευε αυτό το παιδί,μανιωδώς, αλλά προσέξτε την ειδοποιό διαφορά...
Δεν θα δούλευε από ανάγκη, θα δούλευε ως χομπίστας,
γιατί ναι κύριε! Μας αρέσει η δραστηριότητα,-εργασία και χαρά που λένε-
είμεθα ενεργητικοί , θα ήταν ένα πολύ δημιουργικό και δραστήριο παλικάρι.
![]()
Για τα υπόλοιπα κουνιαδάκια έχω να πω ότι ο ένας θα ήταν τηλεπαιχνιδιστής και ο άλλος παπάς στο Αγιο Όρος!
Το κορίτσι θα ήταν μανεκέν τύπου Naomi - γαζέλα - στρίντζο!...
Ο Χούλιο πιστεύω θα ήταν Hitman και το μικρό Σιελάκι το ευαισθητάκι, δασκάλα!
Havana
Διάσημο μέλος

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά επιστήμονας σαν την μαμά της
(θα ΄θελε η μαμα) με τίποτα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
iakinthi_
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά με μινιμαλ τασεις, γιατι μου εχει σπασει ολα τα βαζα, μου εχει σκισει κουρτινες, μου εχει καταστρεψει σεμεδακια,και με εχει αναγκασει να ζω σε ενα μινιμαλ σπιτι!

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Εμένα η 'Τζούλια' θα ήταν πορνοστάρ, και το κορμί το έχουμε και στη γνωστή Τζούλια μοιάζουμε οι εμπειρίες μόνο μας λείπουν αλλά φαντάζεστε τι πέραση θα είχε μια παρθένα σε πορνό?
την πουτ@@@@@α πολύ εμίσησαν ......την παρθένα ουδείς!!! χαχαχαχαχαχα
iakinthi_
Νεοφερμένο μέλος

houlieta
Δραστήριο μέλος
Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο Χούλιο θα ήταν επιθεωρητής....Ο Αιμίλιος θα ήταν πνευματικός δάσκαλος, δάσκαλος γιόγκα και γενικά θα ασχολούνταν με το πνεύμα....
Για τα υπόλοιπα κουνιαδάκια έχω να πω ότι ο ένας θα ήταν τηλεπαιχνιδιστής και ο άλλος παπάς στο Αγιο Όρος!
Το κορίτσι θα ήταν μανεκέν τύπου Naomi - γαζέλα - στρίντζο!...
Ο Χούλιο πιστεύω θα ήταν Hitman και το μικρό Σιελάκι το ευαισθητάκι, δασκάλα!

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Εχει μια εφεση το καμαρι μου να πιανει εντομα κυριως και να τα παρατηρει μεχρι τελικης πτωσεως.
nifadoulis
Νεοφερμένο μέλος
Ο Νιφαδούλης μάλλον για γευσιγνώστης θα μου έκανε. Ότι και να του δώσεις (μυρίζει δεν μυρίζει καλά) τρέχει να το δοκιμάσει.
brigite
Διάσημο μέλος
Λοιπον η Μπριζιτ ,η περσικη μου,θα ηταν σιγουρα μοντελο.Πρωτον γιατι ειναι μια καλλονη και δευτερον γιατι ποζαρει η ρουφιανα στο φακο καλυτερα απο τη Ζιζελ.

Ο τριβολακος Ρικυ θα μπορουσε να κανει πολλα.Κατ αρχας ανιχνευτης ,γιατι δουλευει τη μυτη του καλυτερα απο κυνηγοσκυλο.
Επισης εξολοθρευτης των παντων,μιας και απο οπου περασει ,θα κανει και μια κατεδαφιση,τερματοφυλακας γιατι ειναι φοβερος μπαλαδορος,γκαγκστερ
γιατι με τα νυχια του ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει .....Με λιγα λιγια σε δυσκολους καιρους ,δε θα ξεμενε απο δουλεια.

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουτε ο Freddie θα δούλευε,θα ήταν απλά ένας δούκας η΄κόμης η΄ακόμα και ένας πριγκιπας,γενικά ένας αριστοκράτης με πολλά λεφτά και απλά όλη μέρα θα καθοταν να τον προσέχουν,να τον ταίζουν και να τον υπηρετουν

sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
Ας αρχίσουμε , επειδή είμαι καινούργια , λέγοντας ότι έχω 5 γατες εντός .
Όσο για την αυλή ας μην το συζητήσουμε.

Η Κλάιρη θα ήταν αστυνομικός, διότι ελέγχει τους πάντες και τα πάντα
Ο Ηφαιστος θα ήταν πρωταγωνιστής σε πορνοταινία διότι είνι αυτό που λέμε ''καυτός'' άντρας.
Η Μαριγώ θα ήταν μανάβης διότι λατρεύει τα φρούτα
Ο Πάρης θα ήταν ποιητής γιατί είναι πάντα μελαγχολικός και μοναχικός.
Η Στελλά θα ήταν κηνυγός εφόσον κηνυγάει μυγες και κουνούπια διαρκώς!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ο Πάρης ή μοντέλο ή σπίκερ σε αθλητικές αναμεταδώσεις!!! Μιλάει πολύ αυτό το γατί!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool