Αν ήταν άνθρωπος, τι επάγγελμα θα έκανε η γάτα σας;

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
ναι βαριέμαι... γι αυτό έφτιαξα αυτό το θέμα:P
ο Μαυρούλης θα έκανε μασάζ :P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Αιμίλιος πάντως -όπως έχει πει και η houlietta-
θα ήταν ...εργασιομανής.... :P
Πιστεύω θα έκανε δύο δουλειές, και θα έβρισκε και μία τρίτη για τα Σαββατοκύριακα...:crazy:
Πολύ θα δούλευε αυτό το παιδί,μανιωδώς, αλλά προσέξτε την ειδοποιό διαφορά...
Δεν θα δούλευε από ανάγκη, θα δούλευε ως χομπίστας,
γιατί ναι κύριε! Μας αρέσει η δραστηριότητα,-εργασία και χαρά που λένε-
είμεθα ενεργητικοί , θα ήταν ένα πολύ δημιουργικό και δραστήριο παλικάρι. :pfff:
:crazy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Γκριζου θα ηταν ιδιωτικος ντεντεκτιβ

Ο Αιμίλιος πάντως -όπως έχει πει και η houlietta-
θα ήταν ...εργασιομανής.... :P
Πιστεύω θα έκανε δύο δουλειές, και θα έβρισκε και μία τρίτη για τα Σαββατοκύριακα...:crazy:
Πολύ θα δούλευε αυτό το παιδί,μανιωδώς, αλλά προσέξτε την ειδοποιό διαφορά...
Δεν θα δούλευε από ανάγκη, θα δούλευε ως χομπίστας,
γιατί ναι κύριε! Μας αρέσει η δραστηριότητα,-εργασία και χαρά που λένε-
είμεθα ενεργητικοί , θα ήταν ένα πολύ δημιουργικό και δραστήριο παλικάρι. :pfff:
:crazy:
Ο Αιμίλιος θα ήταν πνευματικός δάσκαλος, δάσκαλος γιόγκα και γενικά θα ασχολούνταν με το πνεύμα....
Για τα υπόλοιπα κουνιαδάκια έχω να πω ότι ο ένας θα ήταν τηλεπαιχνιδιστής και ο άλλος παπάς στο Αγιο Όρος!
Το κορίτσι θα ήταν μανεκέν τύπου Naomi - γαζέλα - στρίντζο!...

Ο Χούλιο πιστεύω θα ήταν Hitman και το μικρό Σιελάκι το ευαισθητάκι, δασκάλα!

Η Αβάνα θα ήταν ιατροδικαστής , γενικά είναι βράχος, τα έχει δει όλα σε αυτή τη ζωή και πάνω απόλα είναι της λεπτομέριας.... Αμαζόοοονα μου εσυ!!!:redface::P:whistle:

Εμένα η κοπέλα μου μοντέλο σίγουρα. Είναι λεπτή, με υπέροχα χαρακτηριστικά προσώπου!! Επίσης είναι και ιδιαίτερα κοινωνική βεβαίως βεβαίως..
Καλά επιστήμονας σαν την μαμά της:P (θα ΄θελε η μαμα) με τίποτα!!!

η δική μου θα ήταν επαγγελματίας δολοφόνος τα βράδια και το πρωί ηλεκτρολόγος μιας και έχει μανία με τα καλώδια και τα δαγκώνει συνέχεια

Η Μπριαμίτσα θα ήταν επαγγελματίας ντετέκτιβ ωτοασπίδων. Εχεμύθεια, διακριτικότητα, με πλήρη αποτύπωση αποδείξεων και έγκαιρη εξεύρεση ωτοασπίδας.

Διακοσμητης!
Αλλά με μινιμαλ τασεις, γιατι μου εχει σπασει ολα τα βαζα, μου εχει σκισει κουρτινες, μου εχει καταστρεψει σεμεδακια,και με εχει αναγκασει να ζω σε ενα μινιμαλ σπιτι! :D

Εμένα η 'Τζούλια' θα ήταν πορνοστάρ, και το κορμί το έχουμε και στη γνωστή Τζούλια μοιάζουμε οι εμπειρίες μόνο μας λείπουν αλλά φαντάζεστε τι πέραση θα είχε μια παρθένα σε πορνό?

Εμένα η 'Τζούλια' θα ήταν πορνοστάρ, και το κορμί το έχουμε και στη γνωστή Τζούλια μοιάζουμε οι εμπειρίες μόνο μας λείπουν αλλά φαντάζεστε τι πέραση θα είχε μια παρθένα σε πορνό?

την πουτ@@@@@α πολύ εμίσησαν ......την παρθένα ουδείς!!! χαχαχαχαχαχα

Επισης μπορει να ηταν νυχτοφυλακας γιατι το βραδυ το ματι γαριδα :/:

Ο Αιμίλιος θα ήταν πνευματικός δάσκαλος, δάσκαλος γιόγκα και γενικά θα ασχολούνταν με το πνεύμα....
Για τα υπόλοιπα κουνιαδάκια έχω να πω ότι ο ένας θα ήταν τηλεπαιχνιδιστής και ο άλλος παπάς στο Αγιο Όρος!
Το κορίτσι θα ήταν μανεκέν τύπου Naomi - γαζέλα - στρίντζο!...

Ο Χούλιο πιστεύω θα ήταν Hitman και το μικρό Σιελάκι το ευαισθητάκι, δασκάλα!
Τώρα που το ξανασκέφτομαι ο Χούλιο θα ήταν επιθεωρητής.... :hmm::hmm::hmm:

Ο δικος μου θα ηταν φυσιοδιφης και συγκεκριμενα εντομολογος.
Εχει μια εφεση το καμαρι μου να πιανει εντομα κυριως και να τα παρατηρει μεχρι τελικης πτωσεως.

Το πιτσιποπάκι (κορίτσι) άνετα θα μπορούσε να είναι αισθητικός. Κρίνοντας απο τον συνεχή ως αηδίας καλωπισμό της συν οτι συνέχεια πλένει το αρσενικό του σπιτιού μάλλον της αρέσει η περιποίηση.
Ο Νιφαδούλης μάλλον για γευσιγνώστης θα μου έκανε. Ότι και να του δώσεις (μυρίζει δεν μυρίζει καλά) τρέχει να το δοκιμάσει.

Ααααα πολυ ωραια ερωτηση.!!!!!!!
Λοιπον η Μπριζιτ ,η περσικη μου,θα ηταν σιγουρα μοντελο.Πρωτον γιατι ειναι μια καλλονη και δευτερον γιατι ποζαρει η ρουφιανα στο φακο καλυτερα απο τη Ζιζελ.:):)

Ο τριβολακος Ρικυ θα μπορουσε να κανει πολλα.Κατ αρχας ανιχνευτης ,γιατι δουλευει τη μυτη του καλυτερα απο κυνηγοσκυλο.
Επισης εξολοθρευτης των παντων,μιας και απο οπου περασει ,θα κανει και μια κατεδαφιση,τερματοφυλακας γιατι ειναι φοβερος μπαλαδορος,γκαγκστερ
γιατι με τα νυχια του ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει .....Με λιγα λιγια σε δυσκολους καιρους ,δε θα ξεμενε απο δουλεια.:devil::devil:

Ο Elvis δεν θα δούλευε..θα ήταν απλά ένας χαρλεάς ταραχοποιός με δερμάτινα και θα ήταν αρχηγος μιας συμμορίας που πάνε και τα σπάνε,κλέβουν και όλα τα καλά που ξέρουν να κάνουν τέτοιοι τύποι :devil::sly:
Ουτε ο Freddie θα δούλευε,θα ήταν απλά ένας δούκας η΄κόμης η΄ακόμα και ένας πριγκιπας,γενικά ένας αριστοκράτης με πολλά λεφτά και απλά όλη μέρα θα καθοταν να τον προσέχουν,να τον ταίζουν και να τον υπηρετουν :angel::pfff:

λοιπόν καλησπέρα και από εμένα.
Ας αρχίσουμε , επειδή είμαι καινούργια , λέγοντας ότι έχω 5 γατες εντός .
Όσο για την αυλή ας μην το συζητήσουμε.:D;)
Η Κλάιρη θα ήταν αστυνομικός, διότι ελέγχει τους πάντες και τα πάντα
Ο Ηφαιστος θα ήταν πρωταγωνιστής σε πορνοταινία διότι είνι αυτό που λέμε ''καυτός'' άντρας.
Η Μαριγώ θα ήταν μανάβης διότι λατρεύει τα φρούτα
Ο Πάρης θα ήταν ποιητής γιατί είναι πάντα μελαγχολικός και μοναχικός.
Η Στελλά θα ήταν κηνυγός εφόσον κηνυγάει μυγες και κουνούπια διαρκώς!

Ο Μύτσα χορευτής σε μπαλέτο μπολσόι ή επαγγελματίας κασκαντέρ.
Ο Πάρης ή μοντέλο ή σπίκερ σε αθλητικές αναμεταδώσεις!!! Μιλάει πολύ αυτό το γατί!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back