Αν δεν το πω πουθενά θα σκάσω

Κείρα

Δραστήριο μέλος

Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα.
Εδώ και τρείς μέρες αποφασίσαμε με τον άντρα μου να...παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη:up:. Συζούμε εδώ και 6 χρόνια και ζούμε σαν παντρεμένοι αλλά δεν είναι το ίδιο. Μόνο που οι γονείς του λείπουν σε ταξίδι και αποφασίσαμε να μην το πουμε σε κανένα πριν απο τους γονείς μας. Όμως εγώ θα σκάσω αν δεν το πω πουθενά. (Είμαι και παρλας και φοβάμαι μην παθω τίποτα με το στόμα κλειστό:lol:).
Ετσι για να μην το πω, το ...γράφω.:D Θα μας φέρει τύχη που πρώτοι πρώτοι το μαθαίνουν οι γατόφιλοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλοοοοο!!!! Συγχαρητήρια!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο! :)

Συζούμε εδώ και 6 χρόνια και ζούμε σαν παντρεμένοι αλλά δεν είναι το ίδιο.

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις που σε ρωτάω, αλλά γιατί θεωρείς ότι "δεν είναι το ίδιο";; (Έχω πάρει μέρος σε αμέτρητες ατέρμονες συζητήσεις για αυτό το θέμα και, ομολογώ, ακόμα δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω τι είναι αυτό που λείπει από μια σχέση μακρόχρονης συμβίωσης ενώ υπάρχει στο γάμο... Εμείς είμαστε μαζί εννιάμισι χρόνια, μένουμε μαζί τα τελευταία τρία και δε νιώθουμε καμία έλλειψη... :hmm: Να το κοιτάξουμε αυτό γιατρέ μου; )
Να το ξαναπώ όμως (για έμφαση): Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο! :happy:

Η ώρα η καλή!!!

Και εγώ με το Δημήτρη μου μένουμε μαζί 5 χρόνια αλλά δεν το αποφασίζουμε.. Εγώ είμαι η ανάποδη. Τον φοβάμαι τον γάμο.

Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο! :)

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις που σε ρωτάω, αλλά γιατί θεωρείς ότι "δεν είναι το ίδιο";; (Έχω πάρει μέρος σε αμέτρητες ατέρμονες συζητήσεις για αυτό το θέμα και, ομολογώ, ακόμα δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω τι είναι αυτό που λείπει από μια σχέση μακρόχρονης συμβίωσης ενώ υπάρχει στο γάμο... Εμείς είμαστε μαζί εννιάμισι χρόνια, μένουμε μαζί τα τελευταία τρία και δε νιώθουμε καμία έλλειψη... :hmm: Να το κοιτάξουμε αυτό γιατρέ μου; )
Να το ξαναπώ όμως (για έμφαση): Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο! :happy:
Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην καθημερινή μας ζωή. Απλώς επι 5 χρόνια μετακομίζαμε συνέχεια απο Γαλλία - Ελλάδα, τώρα εδω κι ένα χρόνο κατασταλάξαμε εδώ, βρήκε ο άντρας μου που είναι Γαλλος δουλεια, θέλουμε παιδάκια και να κανουμε ενα μεγαλο παρτι με τους φιλους μας για... καλη αρχη μιας ζωης απο κοινου

Εδώ και τρείς μέρες αποφασίσαμε με τον άντρα μου να...παντρευτούμε τον Σεπτέμβρη:up:. Συζούμε εδώ και 6 χρόνια και ζούμε σαν παντρεμένοι αλλά δεν είναι το ίδιο. Μόνο που οι γονείς του λείπουν σε ταξίδι και αποφασίσαμε να μην το πουμε σε κανένα πριν απο τους γονείς μας. Όμως εγώ θα σκάσω αν δεν το πω πουθενά. (Είμαι και παρλας και φοβάμαι μην παθω τίποτα με το στόμα κλειστό:lol:).
Ετσι για να μην το πω, το ...γράφω.:D Θα μας φέρει τύχη που πρώτοι πρώτοι το μαθαίνουν οι γατόφιλοι.
Εμείς πάλι το είπαμε στους δικούς μας ακριβώς μια ώρα πριν τον πολιτικό!!!:lol: Ο Κώστας τότε ζούσε Γερμανία και την τελευταία φορά που είχα πάει εκεί να τον δω, Αύγουστος 2003 μου λεέι "όταν θα έρθω τον Οκτώβρη να έχεις ετοιμάσει τα χαρτιά να παντρευτούμε". Έπεσα και σε απεργία των δημοτικών υπαλλήλων, οπότε δεν ήμουν και σίγουρη αν θα γίνει την ώρα και μέρα που είπαμε ή όχι, δεν ήθελα και να με ζαλίσουν με ετοιμασίες και τα σχετικά και με σχόλια του τύπου "κι εγώ δε θα σε δω νυφούλα" ή "τι θα πουν οι θείοι σου" κλπ. Έτσι το'χαμε πει μόνο στους κολλητούς μας που ήταν μάρτυρες και στον ανηψιό μου ο οποίος, 13 χρονών τότε, δε το είχε πει ούτε στους γονείς του και μία ώρα ακριβώς πριν τον πολιτικό, μας πήραν από το Δήμο και μας ρώτησαν αν ισχύει. Τότε το είπαμε στη μαμά μου εγώ και στους γονείς του ο Κώστας κι έγινε το σώσε! Κλάμματα, γκρίνια κλπ. Το κακό ήταν ότι ενώ είχα φορέσει τζην και κουμπόϊκες μπότες με έβαλαν να φορέσω φόρεμα. Η δε πεθερά μου ήρθε στο Δημαρχείο με ένα σωρό "προικιά" που είχε για την κόρη της για δώρο...:( Τελικά μετά από ένα χρόνο τους έκανα το χατίρι και παντρεύτηκα και με θρησκευτικό, αλλά ο πολιτικός και η -σχετική- ηρεμία με την οποία έγινε, ήταν πιο του γούστου μου.
Με τις καλύτερες ευχές μου και αν το κάνετε τελικά χαμηλών τόνων και χωρίς πολλά πολλά μεταξύ σας, θα περάσετε και καλύτερα πίστεψέ με!!!;)

Με το καλό...συγχαρητήριαααα!!!!!!!!:up:

Να ζήσετε! Εύχομαι κάθε ευτυχία. :up:

μπραβο σας! αφου το νιωθετε να το κανετε!:up: συγχαρητηρια!! ε ρε χαρα που θα κανουν οι γονεις!!!:P

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις που σε ρωτάω, αλλά γιατί θεωρείς ότι "δεν είναι το ίδιο";; (
Πιστευω οτι δεν ειναι το ιδιο κι εγω. Ο γαμος οταν συνοδευεται απο μια τελετη πολιτικου ή ακομα καλυτερα θρησκευτικου χαρακτηρα αποκτα μια "σοβαροτητα" κυριως για τους συγγενεις, γονεις και τον υπολοιπο περιγυρο. Αυτο "μεταφερεται" και στο ζευγαρι.
Υπαρχουν ισως κι αλλοι λογοι, αλλα εγω θεωρω αυτον σημαντικότερο.
Παρολαυτα εμεις δεν ειμαστε παντρεμενοι και ουτε προκειται, αλλα δεν βλεπω διαφορα.
Φαντασου οτι καποιοι που δεν μας ξερουν καλα με αποκαλουν "κυρια ..." με το επιθετο του Δημου!:rolleyes: (και δεν μου αρεσει.....:/: )

να ζήσετε!!!
να ευτυχήσετε με πολλά πολλά γατόνια μαζί !!!
και παιδάκια!!!!
μη μας ξεχάσετε στο γάμο!!!!

με το καλό!:) να περάσετε τέλεια αυτή τη μέρα της ζωής σας!

Θα παντρευτούμε με πολιτικό, με παρόντα τα αδέλφια μας για μάρτυρες. Αλλά μετά θα κάνουμε παρτι στην παραλία με μπαρμπεκιου και θα καλεσουμε μονο πολυ φιλους που μας κανουν κεφι και οχι "υποχρεωσεις":up:. Αρα θα εχουμε γκρινιες:down:, αλλα δεν πειραζει, δικός μας γαμος θα είναι.

το σημαντικο ειναι να τον κανετε οπως εσεις θελετε γιατι οπως λες δικος σας ειναι ο γαμος... οι συγγενεις ενδιαφερονται μονο για το οτι θα γινει και για το τι φαγητο θα εχει μετα!!!:P :lol: :lol: :lol:
απολαυστε το γιατι ανηκει σε εσας και σε κανεναν αλλο!!;)

Αρα θα εχουμε γκρινιες:down:, αλλα δεν πειραζει, δικός μας γαμος θα είναι.
:up: :up: :up: Έτσι είναι!! Μπράβο!

Θα παντρευτούμε με πολιτικό, με παρόντα τα αδέλφια μας για μάρτυρες. Αλλά μετά θα κάνουμε παρτι στην παραλία με μπαρμπεκιου και θα καλεσουμε μονο πολυ φιλους που μας κανουν κεφι και οχι "υποχρεωσεις":up:. Αρα θα εχουμε γκρινιες:down:, αλλα δεν πειραζει, δικός μας γαμος θα είναι.

Σωστήήήή!!! :up: :up: :up:
Έτσι μπράβο, όχι σαν κι εμένα που τελικά υποχώρησα για να τους κάνω το χατίρι....:/:

Εύχομαι κάθε ευτυχία! Και καλά κάνετε που θα το οργανώσετε όπως ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ θέλετε. Μπράβο σας!:up:

Ως η βετεράνος του site σε γάμους, δεν νομίζω να με περνάει καμμιά, εύχομαι οτι καλύτερο!!!!! Mε το καλό και όλα να πάνε όπως τα ονειρεύεστε :D Oπως είναι φυσικό με 3 στο ενεργητικό μου δεν είμαι καθόλου κατά. Oυτε υπέρ. Oπως νιώθει κανείς ;)
Eγώ έκανα 2 πολιτικούς και ένα θρησκευτικό. Oι 2 με το ίδιο άνθρωπο (μην και το έχανα το κελεπούρι, τρομάρα μου) με τον πρώην :down:
Tώρα όμως :inlove: :inlove: :inlove: τον τελευταίο γάμο δεν τον μετάνιωσα καθόλου :D :D :D με το καλό και εσεις :up:

Ως η βετεράνος του site σε γάμους, δεν νομίζω να με περνάει καμμιά, εύχομαι οτι καλύτερο!!!!! Mε το καλό και όλα να πάνε όπως τα ονειρεύεστε :D Oπως είναι φυσικό με 3 στο ενεργητικό μου δεν είμαι καθόλου κατά. Oυτε υπέρ. Oπως νιώθει κανείς ;)
Eγώ έκανα 2 πολιτικούς και ένα θρησκευτικό. Oι 2 με το ίδιο άνθρωπο (μην και το έχανα το κελεπούρι, τρομάρα μου) με τον πρώην :down:
Tώρα όμως :inlove: :inlove: :inlove: τον τελευταίο γάμο δεν τον μετάνιωσα καθόλου :D :D :D με το καλό και εσεις :up:

:D :rolleyes: μπραβο βρε θηριο!! 3 γαμους?!!!!:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back