Αν δεν το πω πουθενά θα σκάσω

Ρια αν σ'ενδιαφέρει για Αθήνα θα ρωτήσω την κολλητή μου όταν παντρέυτηκε πιο catering χρησιμοποίησε στον γάμο της γιατί ήταν ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ. Η κολλήτη μου (και η αδερφή της βασικά όταν παντρέυτηκε) δεν έκανε τραπέζι. Έκανε το γάμο σ'ενα ξωκλήσι στα καλύβια οπου ήταν στο κέντρο το εκκλησάκι και γύρω γύρω βουνά και ο παπάς τους άφησε να κάνουν μπουφέ στην αυλή. Και φέραν και dj και περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Πριν περίπου 3-4 χρόνια αυτό και της βγήκε γύρω στα 10-12 ευρώ το άτομο το φαί. Έγινε ο γάμος φάγαμε (είχε φέρει και το catering κανα 2 τραπέζια με καρέκλες να καθήσουν οι πιο μεγάλοι) φύγαν μετά οι πιο μεγάλοι, και μέιναμε οι πιο νέοι με το catering να μας δίνει ποτά και τον dj να παίζει μουσική και εμέις να τρελενόμαστε στον χορό! Ενα θα σου πω. Σιχαίνομαι τους γάμους αλλά σ'αυτόν τον γάμο πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!! Ωραίος απλός όχι όσο ακριβός όσο κάποιοι άλλοι και κάναμε και το κέφι μας. Αν σ'ενδιαφέρει θα ρωτήσω την φίλη μου για τηλέφωνο απο την εταιρία που χρησιμοποίησε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρια αν σ'ενδιαφέρει για Αθήνα θα ρωτήσω την κολλητή μου όταν παντρέυτηκε πιο catering χρησιμοποίησε στον γάμο της γιατί ήταν ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ. Η κολλήτη μου (και η αδερφή της βασικά όταν παντρέυτηκε) δεν έκανε τραπέζι. Έκανε το γάμο σ'ενα ξωκλήσι στα καλύβια οπου ήταν στο κέντρο το εκκλησάκι και γύρω γύρω βουνά και ο παπάς τους άφησε να κάνουν μπουφέ στην αυλή. Και φέραν και dj και περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Πριν περίπου 3-4 χρόνια αυτό και της βγήκε γύρω στα 10-12 ευρώ το άτομο το φαί. Έγινε ο γάμος φάγαμε (είχε φέρει και το catering κανα 2 τραπέζια με καρέκλες να καθήσουν οι πιο μεγάλοι) φύγαν μετά οι πιο μεγάλοι, και μέιναμε οι πιο νέοι με το catering να μας δίνει ποτά και τον dj να παίζει μουσική και εμέις να τρελενόμαστε στον χορό! Ενα θα σου πω. Σιχαίνομαι τους γάμους αλλά σ'αυτόν τον γάμο πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!! Ωραίος απλός όχι όσο ακριβός όσο κάποιοι άλλοι και κάναμε και το κέφι μας. Αν σ'ενδιαφέρει θα ρωτήσω την φίλη μου για τηλέφωνο απο την εταιρία που χρησιμοποίησε.

σοβαρα μιλας καλα τελειο ακουγεται ρωτα καλε να μαθουμε:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έκανε το γάμο σ'ενα ξωκλήσι στα καλύβια οπου ήταν στο κέντρο το εκκλησάκι και γύρω γύρω βουνά και ο παπάς τους άφησε να κάνουν μπουφέ στην αυλή. Και φέραν και dj και περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! .
Να σας πω ότι σύμφωνα με τη Μητρόπολη ο γάμος σε ξωκλήσια απαγορεύεται πια.Εκτός αν σου δώσουν ειδική άδεια που είναι στο χέρι του κάθε παππά.Το έχω ψάξει το θέμα:down:

Να σας πω ότι σύμφωνα με τη Μητρόπολη ο γάμος σε ξωκλήσια απαγορεύεται πια.

Άλλο και τούτο! Δηλαδή το ξωκλήσι δεν είναι... εκκλησία; :lol::lol::lol:
Σοβαρά, θα ήθελα πολύ να μάθω πώς το δικαιολόγησαν αυτό.

Εγώ δεν έχω φαντασία να σου κάνω προτάσεις στολισμού και τέτοια, αλλά σου εύχομαι να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι. Και... χαλάρωσε. Ο γάμος γίνεται για να χαρείτε εσείς. Ας μην είναι όλα τέλεια. Δεν έχει νόημα να φτάσετε σ' αυτή τη μέρα κατάκοποι και αγχωμένοι.:)

ααααααααα!!!! με ενδιαφερει και μενα το θεμα!!! εγω λογικα θα παρω πτυχιο το καλοκαιρι οποτε λεμε και μεις μια που συζουμε 2 χρονια αρραβωνιασμενοι να παντρευτουμε .... υπολογιζουμε καπου στα τελη οκτωβρη..το θεμα ειναι ομως το τραπεζι:hmm::hmm::hmm:..επειδη θα αλλαξουμε και σπιτι εχουμε τρελα εξοδα οπως ολοι φυσικα!!!!!! τωρα τελευται σε μερικους γαμους μαλιστα που εχω παει δεν κανουν τραπεζι και μαζευουν τα λεφτα αυτα για κατι αλλο.. επειδη εχω και μεγαλο σοι τρομαρα μου δεν ξερω τι να κανω !!!!:hmm::hmm:η αδερφη μου εχει φαγωθει να κανω . η μανα μου ευτυχως λεει κανε οτι θες εσυ θα παντρευτεις..σκεφτομουν ενα τραπεζι μονο οι οικογενειες και οι πρωτοι βαθμου συγγενεις αλλα μονο οι πρωτοι βαθμου δικοι μου συγγενεις ειναι 100 ατομα με του αντρα μου μαζι...:blink::blink::blink::blink::blink: θα ειναι σαν να κανω κανονικο τραπεζι με 200-250 ατομα!!!! τα χω παιξει!!!!:/::blink::blink:
Εμείς τους γράψαμε όλους καί κάναμε πάρτι μετά γιά τους γονείς,κουμπάρους καί λίγους κολήτους.Περάσαμε τέλεια καί με τα χρήματα που μας περισσέψανε πήγαμε 15 μέρες στην Ταιλάνδη-Μπαλί.Μόνο να εξασφαλήσεις βοήθεια για εκείνη την μέρα μην καταλήξεις όπως εγώ να σερβίρω καί να σφουγγαρίζω τις μπύρες που χύσανε εν μέσω του πάρτι με το νυφικό!

Να σας πω ότι σύμφωνα με τη Μητρόπολη ο γάμος σε ξωκλήσια απαγορεύεται πια.Εκτός αν σου δώσουν ειδική άδεια που είναι στο χέρι του κάθε παππά.Το έχω ψάξει το θέμα:down:

Η αδερφή της κολλητης μου (η άλλη κολλητή μου δηλαδη) παντρευτηκε αυτον τον Σεπτεμβριο (πριν 2 μήνες) σε ξωκκλήσι στο Λάυριο και εκανε και αυτη ακριβως το ιδιο. Αν το ψαχνατε λίγο παραπάνω ίσως να βρίσκατε κάποιο εκκλησάκι που να δεχτεί ο παπάς να γίνει όλο αυτό. Δεν ξέρω....απλά μια λύση πρότεινα μπας και βοηθήσω.

Η αδερφή της κολλητης μου (η άλλη κολλητή μου δηλαδη) παντρευτηκε αυτον τον Σεπτεμβριο (πριν 2 μήνες) σε ξωκκλήσι στο Λάυριο και εκανε και αυτη ακριβως το ιδιο. Αν το ψαχνατε λίγο παραπάνω ίσως να βρίσκατε κάποιο εκκλησάκι που να δεχτεί ο παπάς να γίνει όλο αυτό. Δεν ξέρω....απλά μια λύση πρότεινα μπας και βοηθήσω.

θενια οταν θα ερθεις να συνενοηθουμε να μου πεις που ειναι αυτα τα εκκλησακια να παω να ρωτησω βρε αδερφε γιατι μου ακουγεται ωραια ιδεα αυτη με το εκκλησακι!!!!

βεβαια και αυτη της πηνελοπης ακουγεται καλα αλλα δεν καταλαβα που κανατε το παρτυ σπιτι????????

Δεν έχω χρόνο καρδιά μου.Μένω Αθήνα,σχολάω 10 το βράδυ και ο γάμος θα γίνει Βόλο.Οτι μπορώ να κάνω μόνη μου θα το κάνω.Απλά δε ξέρω που να ψάξω για υλικά.Σκέφτομαι πορτοκαλί αποχρώσεις αλλά φυσικά λουλούδια ή στεφανάκια με αποξηραμένα από τα χεράκια μου?

Εγώ είχα χρησιμοποιήσει τριαντάφυλλα σε τρείς αποχρώσεις του πορτοκαλί από το πιο βαθύ εώς το σομόν σε ανοιχτό τριαντάφυλλο όχι μπουμπούκι και το αποτέλεσμα ήταν απίθανο.

Εγώ έχω να προτείνω και άλλη λύση πάντως (μεταξύ σοβαρού και αστείου). Παντρέψτε πρώτα τον ξάδερφο σας :P

Και θα σας πω γιατί. Αυτον τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε μια βδομάδα μετά την κολλητή μου πάντρέυτηκε ο ξάδερφος μου. Καθώτι ο θείος μου (αδερφός της μαμάς) τυφλός, έπρεπε η μαμά να κάνει όλα αυτά που θα έκανε κανονικά ο θείος μου. Να τρέξει για ετοιμασίες να μαζέψει το σόι απο την δικιά μας μεριά (και σας τρώω όλες μόνο απο την μερια της μαμάς μου το σόι, αν κόψουμε κιόλας πολλούς ειναι 650 άτομα.....αν βάλουμε και του μπαμπά μου που έιναι ακόμα μεγαλύτερο....ΚΛΑΦΤΑ), να γράψει προσκλήσεις να πάρει τηλέφωνα κτλ κτλ. Εκεί λοιπόν που πάντα γινόταν τρίτος παγκόσμιος σπίτι όταν ερχόταν το θέμα "γάμος" στο προσκύνιο τα πράγματα αλλάξαν! Η μαμά ήθελε πάντα μα ΠΑΝΤΑ να κάνω τον τεράστιο κλασσικό γάμο που κάνουν όλοι. Με ΟΛΟ το σοι καλεσμένο κτλ κτλ. Εγώ πάλι θέλω να καλέσω ανθρώπους που γνωρίζω και αγαπάω ΜΟΝΟ και όχι τον καθένα επειδή είναι ξάδερφος της θείας, της γιαγιας του παππου μου. Και εκεί γινόταν η σφαγή. Ε λοιπόν αφού έτρεξε τόσο για το γάμο του ξαδέρφου μου η μαμά μου γύρισε και μου ανακοίνωσε "Θένια πάρε τον γαμπρό, πάρε και τους φίλους σου και πήγαινε παντρέψου. Εγω αυτο ΔΕΝ το ξαναπερνάω" :lol:. Και επιτέλους γλύτωσα.....Γι'αυτό σας λέω. Παντρέψτε ξάδερφο και βάλτε τη μαμά σας να κάνει τα πάντα. Θα σας αφήσει ήσυχες. ;)

Καλέ δε το είπα για σένα αυτό:(Απλά λέω τι μου είπαν εμένα από τη Μητρόπολη μαζί με τη λίστα των "απαγορεύεται" που μου έδωσε ο παππάς.Σίγουρα θα υπάρχουν παραθυράκια αλλά έχουν αγριέψει αυτοί οι ρασοφόροι.Εχεις χρόνο πάντως να το ψάξεις και να μετατρέψεις μια τυπική μέρα σε ονειρική.

Εγώ αν ποτέ παντρευτώ θα χρησιμοποιήσω ήλιους γιατί το λατρέυω αυτό το λουλούδι. Ισως σε συνδοιασμό με κανένα σκούρο πορτοκαλί (το καμμένο το πορτοκαλί) τριαντάφυλλο η καμιά σκούρη πορτοκαλί ζέρμπερα. Αλλά αν σας αρέσει σαν ιδέα πολύ ευχαρίστως να την χρησιμοποιήσετε :D

θενια οταν θα ερθεις να συνενοηθουμε να μου πεις που ειναι αυτα τα εκκλησακια να παω να ρωτησω βρε αδερφε γιατι μου ακουγεται ωραια ιδεα αυτη με το εκκλησακι!!!!

βεβαια και αυτη της πηνελοπης ακουγεται καλα αλλα δεν καταλαβα που κανατε το παρτυ σπιτι????????

Τ ο πάρτι το κάναμε στο σπίτι μας.Εμείς το γάμο μας τον κάναμε σε μία μικρή εκκλησία στο πασάλιμάνι στην Αγία Αικατερίνη είναι πολλύ μικρό και είναι χτισμένο πολύ πάνω από το επίπεδο του δρόμου.Μέσα γίνεται μόνο η τελετή τα λοιπά γίνονται στη αυλή του από όπου έχει θέα την θάλασσα.Είχα υπολογίσει ότι την ώρα που θα ήταν οι χαιρετούρες και τα λοιπά θα έδυε ο ήλιος και έδεσα και τον στολίσμό με τριαντάφυλλα σε 3 αποχρόσεις του πορτοκαλί καί και δέσανε όλα τέλεια.

Εγώ αν ποτέ παντρευτώ θα χρησιμοποιήσω ήλιους γιατί το λατρέυω αυτό το λουλούδι. Ισως σε συνδοιασμό με κανένα σκούρο πορτοκαλί (το καμμένο το πορτοκαλί) τριαντάφυλλο η καμιά σκούρη πορτοκαλί ζέρμπερα. Αλλά αν σας αρέσει σαν ιδέα πολύ ευχαρίστως να την χρησιμοποιήσετε :D

ναι βέβαια αφήνεις εμάς να το κάνουμε για να τα βρεις εσύ έτοιμα μετά πονηρό θηλυκό:P:P

Καλέ δε το είπα για σένα αυτό:(Απλά λέω τι μου είπαν εμένα από τη Μητρόπολη μαζί με τη λίστα των "απαγορεύεται" που μου έδωσε ο παππάς.Σίγουρα θα υπάρχουν παραθυράκια αλλά έχουν αγριέψει αυτοί οι ρασοφόροι.Εχεις χρόνο πάντως να το ψάξεις και να μετατρέψεις μια τυπική μέρα σε ονειρική.

Μα και φυσικά έχουν αγριέψει. Δεν έχουν χρόνο για την κάθε μια που θέλει να παντρευτεί! Με τον γάμο σου θ'ασχολούνται? Τα κτηματομεσιτικά ποιος θα τ'αναλάβει αν αυτοί τρέχουν στα ξωκκλήσια να σε παντρέψουν? Α σε παρακαλώ ζητάς πολλά! Οι άνθρωποι έχουν σοβαρές δουλειές και εσύ τους ζαλίζεις με γάμους!!

Ξεφτύλες τραγόπαπάδες....(οι περισσότεροι τουλάχιστον μην θίξουμε και κανέναν) :down::down:

Off-topic, αλλά ο καλύτερος γάμος που έχω δει ήταν ένας πολιτικός γάμος μηχανόβιων. Είχαν μαζευτεί με όλο τον εξοπλισμό (Χάρλεϊ, πέτσινα και δε συμμαζεύεται) και μαρσάρανε έξω απ' το Δημαρχείο!:lol::lol::lol::up:

ναι βέβαια αφήνεις εμάς να το κάνουμε για να τα βρεις εσύ έτοιμα μετά πονηρό θηλυκό:P:P

Καλέ ποια έτοιμα? Μέχρι εγώ να βρω άντρα να παντρευτώ τα λέλουδα όχι μόνο θα έχουν αποξηραθεί αλλά θα έχουν γίνει σκόνη. Εγώ δεν παντρέυομαι. Είμαι του αντίστροφου. Μόλις χώρισα. Σχέση όχι γάμος. Αρα έχουμ χρόνο :P

Κάντε το εσεις αν σας αρέσει σαν ιδέα και μετά όοοοοταν και άν φτάσω στης εκκλησιάς την πόρτα θα σας μαζέψω όλες να βοηθάτε να φτιάχνουμε μπομπονιέρες και στολισμούς :lol::lol::lol::lol:

Off-topic, αλλά ο καλύτερος γάμος που έχω δει ήταν ένας πολιτικός γάμος μηχανόβιων. Είχαν μαζευτεί με όλο τον εξοπλισμό (Χάρλεϊ, πέτσινα και δε συμμαζεύεται) και μαρσάρανε έξω απ' το Δημαρχείο!:lol::lol::lol::up:

Μια χαρά τους βρίσκω. Καθένας με την τρέλα του. Να πάρουμε και εμείς όλες τις γάτες μας παραμάσχαλα να πάμε στην εκκλησία να γίνει εκεί μέσα το έλα να δεις. :lol::lol::lol::lol:

Είπαμε καθένας με την τρέλα του :P

Μα και φυσικά έχουν αγριέψει. Δεν έχουν χρόνο για την κάθε μια που θέλει να παντρευτεί! Με τον γάμο σου θ'ασχολούνται? Τα κτηματομεσιτικά ποιος θα τ'αναλάβει αν αυτοί τρέχουν στα ξωκκλήσια να σε παντρέψουν? Α σε παρακαλώ ζητάς πολλά! Οι άνθρωποι έχουν σοβαρές δουλειές και εσύ τους ζαλίζεις με γάμους!!

Ξεφτύλες τραγόπαπάδες....(οι περισσότεροι τουλάχιστον μην θίξουμε και κανέναν) :down::down:
Σου λέω μου δώσανε μια λίστα με υπογραφή Μητρόπολης με όσα απαγορεύονται ρητά κατά την τέλεση του μυστηρίου και ένα μήνα πριν θα μετρήσουμε παρουσίες μελλονύμφων στην αίθουσα της Μητρόπολης όπου μετά από υποχρεωτική κατήχηση θα μας δώσουν την άδεια γάμου.Μετά σου λένε ότι ο πολιτικός και η ελεύθερη συμβίωση είναι του διαβόλου.:mad:

Το πάρτι το κάναμε στο σπίτι μας.Παντρευτικάμε δε σε ένα εκκλησάκι στο πασαλιμάνι στην Αγία Αικατερίνη που είναι χτισμένο πολύ πάνω από το επίπεδο του δρόμου και έχει θέα την θάλασσα.Η τελετή γίνεται μέσα καί όλα τα υπόλοιπα ατην αυλή του.Είχα δε υπολογίσει πως την ώρα που θα τέλείωνε η τέλετη και θα βγαίναμε έξω θα ήταν η δύση του ηλίου και έκανα τον στόλισμο με τριαντάφυλλα σε 3 αποχρ'ωσεις του πορτοκαλί και έδεσε τέλεια το σκηνικό.

Ναι ναι τον έχω δει και γω.Το σκεφτόμασταν και μεις αλλά μου ζήτησε την χάρλει προίκα και του τη βγήκα ρελαντί.Του αγόρασα μια μινιατούρα για την τούρτα και τελείωσε εκεί το θέμα:rolleyes::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back