aalyah
Διάσημο μέλος
Επίσης. Αν θέλετε να γλυτώσετε λεφτά στο θέμα "τύπωμα πρόσκλησης" βρείτε ένα γραφίστα και ζητήστε του να σας την σχεδιάσει. Αν το παιδί είναι νέο και δεν έχει κάνα μεγάλο γραφείο θα σας κάνει πολύ καλή δουλειά. Υπάρχουν άπειροι γραφίστες στην ελλάδα που ψάχνουν μικροδουλειές και παίρνουν λίγα λεφτά για αυτές, με πολύ μεράκι και φαντασία. Εκμεταλευτείτε το και θα γλυτώσετε χρήματα. Και εγώ γραφίστρια είμαι και έχω κάνει ως τώρα....4 αν θυμάμαι καλά προσκλήσεις γάμων. Ψάξτε το θα βρείτε σίγουρα άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.vres.gr/company.php?company_id=220882
Κι εγώ από αυτόν πήρα τα κουφέτα, τους αστερίες και το δίχτυ για τις μπομπονιέρες.
Και για προσκλητήρια αυτό είναι το φθηνότερο που βρήκα με πολύ ωραίες ιδέες
https://www.prototypon.gr/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Μπομπονιέρα+προσκλητήριο=χαμμένα λεφτά.Ολοι θα τα πετάξουν μετά.Η ιδέα σου είναι πολύ καλή και γω μαζί σου αλλά σκέψου ότι κάποιοι που θα έρθουν στο γάμο δε θα έρθουν και στο τραπέζι.Δε πρέπει να τους δώσεις κάτι αναμνηστικό?Ασε που δε συμμερίζονται όλοι τις φιλοζωικές σου ανησυχίες.Εδώ μια φίλη μου παντρεύτηκε και το κετερινκ ήταν χορτοφαγικό και ενώ όλοι το ήξεραν,γκρίνιαξαν.Οταν αποφασίσεις να μπεις στο τριπάκι πρέπει να σκεφτείς και τους καλεσμένους σου.
Σε όσους γάμους έχω βοηθήσει να οργανωθούν (2 κολλητές και ξάδερφος) οι καλεσμένοι παντα μα ΠΑΝΤΑ θα γκρινιάξουν για κάτι. Ότι αναμνηστικό και να τους δώσεις θα το πετάξουν οι περισσότεροι. Άρα αν το αναμνηστικό είναι που σε κολλάει όπως είπα και πριν τύπωσε κάτι μια ωραία κάρτα που λέει τι έχεις κάνει (στην προκειμένη περίπτωση εδωσες τα λεφτά στην φιλοζωική) και πρόσφερε την στους καλεσμένους. Θα την πετάξουν όπως θα πετάξουν και την μπομπονιέρα που θα τους δώσεις. Αλλά εσύ το καθήκον θα το έχεις κάνει. Όσον αφορά το οτι δεν συμμερίζονται τις φιλοζωικές σου ανησυχίες έχεις δίκιο. Αλλά μετά που άκουσα τόσες φορές "τι χάλια μπομπονιέρα είναι αυτή", η "τι χάλια προσκλητήριο είναι αυτό" και είδα πόσο αχάριστοι είναι οι άνθρωποι προτιμώ να "χαραμίσω" τα λεφτά μου στ'αδέσποτα παρά σε ανθρώπους που το μόνο που θα κάνουν είναι να κουτσομπολέυσουν το "χαλια" γούστο μου σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια.
Πρός θεού αυτό είναι προσωπική άποψη. Κανείς δεν σου λέει να την κάνεις. Μια ιδέα ήταν. Απλά επειδή έχω απηυδήσει όταν ακούω τέτοια σχόλια γι'αυτό προτιμώ να κάνω το κέφι μου παρά να σκέφτομαι αυτούς. Εκτιμώ το οτι οι καλεσμένοι σε τιμάνε με την παρουσία τους αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Τους περισσότερους τους καλείς απο υποχρέωση και οι περισσότεροι έρχονται απο υποχρέωση. Απο κει και πέρα θα σχολιάσουν τα πάντα θα φάνε και θα φύγουν με ένα ύφος "έχω πάει και σε καλύτερους γάμους". Γενικώς δεν μπορώ την συμπεριφορά "ξόδεψα 10 ευρώ να σου πάρω δώρο άρα μου ανήκεις γι'αυτό φρόντισε να με διασκεδάσεις" που επικρατεί στους περισσότερους γάμους. Ε αν είναι λοιπόν να τα υποστώ όλα αυτά εγώ προσωπικά προτιμώ να κάνω το κέφι μου και μετά αστους να σχολιάζουν όσο θέλουν. Εγώ θα κρυφογελάω κιόλας απο μέσα μου

aalyah
Διάσημο μέλος

Λοιπόν αν είναι κάποια απο εσάς να κάνει τις μπομπονιέρες μόνη της, έχω να προτείνω μια ακόμα λύση. Καθώτι πρώην πρόσκοπος (μην γελάτε) ξέρω πολλούς κόμπους. Καθώς λοιπόν όταν εφτιαχνα τις μπομπονιέρες της κολλητής προ 3ετίας έπαιζα με κάτι τούλια και με κάτι κορδέλες, έφτιαξα μια πολύ ωραία μπομπονιέρα η οποία ήταν μόνο κουφετα τούλι και κορδέλα. Είχε απλά πολύ πρωτότυπο κόμπο ο οποίος ήταν πολύ "γεμάτος" και εντυπωσιακός. Τίποτα άλλο. Απλά πράγματα και φθηνά. Εφαγα τρελό κατσάδιασμα απο την κολλητη φυσικα που δεν της είχα δέιξει την ιδέα νωρίτερα...
. Γιατί είδε την ιδέα της άρεσε περισσότερο απο αυτό που έιχε αποφασίσει να κάνει αυτή αλλά δεν μπορούσε να αλλαξει κάτι. Είχαμε ήδη κάνει τις μισές μπομπονιέρες και είχε ήδη ξοδέψει λεφτά για τα υλικά (κατι γλαστράκια απο το ΙΚΕΑ). Αρα η ιδέα έμεινε στο ράφι και αν ποτε παντρευόμουν εγώ (ξέρω το έχω πει 50.000 φορές) θα έκανα έτσι τις μπομπονιέρες μου. Αλλά αν θέλετε σας δείχνω τον κόμπο και μπορείτε να τις κάνετε έτσι 
ruko
Διάσημο μέλος
Εδώ μια φίλη μου παντρεύτηκε και το κετερινκ ήταν χορτοφαγικό και ενώ όλοι το ήξεραν,γκρίνιαξαν.
Αλλά μετά που άκουσα τόσες φορές "τι χάλια μπομπονιέρα είναι αυτή", η "τι χάλια προσκλητήριο είναι αυτό"

Τι λέτε, ρε παιδιά. Έλεος μ' αυτή τη γαϊδουριά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Ααα ακου να σου πω κυρα-Αγγλικού εγώ είμαι βλαχάρα και γουστάρω τζέρτζελο και πανυγήρι.Αν δε μου βαράνε το ντέφι εγώ δεν χορεύω.Αν η ορχήστρα δεν έχει ηχώ και το αρμόνιο δεν είναι σα του Ρακιντζή δεν θα σούρω το χορό.Και τέλος αν δεν αποκτήσω το χαμόγελο του Τσάρλι(για να μη ξεχνιόμαστε) δε κάνω τη γαμο-περιφορά στα τραπέζια!Ντάξει?

Σου έυχομαι τότε το τζέρτζελο που θέλεις να το έχεις και να χορέψεις και να το ευχαριστηθείς μέχρι να μην αντέχεις άλλο.
"κυρα-Αγγλικου"....

aalyah
Διάσημο μέλος
Κάτι που ήθελα να ρωτήσω εδώ και καιρό vi2ka αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία...
Καταρχήν να πω οτι η γάτα σου είναι απο τις πιο όμορφες φατσούλες που έχω δεί! Είναι πανέμορφη...
Αλλά.....τι της δίνεται και εκτοξέυεται μονίμως? Πήγε για κάστινγκ στο μάτριξ αλλά δεν την πήραν και της έμεινε αποθημένο?? Δηλαδή τι φωτό είναι αυτές βρε παιδάκι μου έχω πάθει πλάκα

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχουμε υψηλές προσδοκίες...Είμαστε κινούμενο τσίρκο.Πρώτα καβάλησε το σβέρκο μας,μετά το πολυόργανο και τώρα κατακτούμε τους αιθέρες..Οφ τόπικ.....
Κάτι που ήθελα να ρωτήσω εδώ και καιρό vi2ka αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία...
Καταρχήν να πω οτι η γάτα σου είναι απο τις πιο όμορφες φατσούλες που έχω δεί! Είναι πανέμορφη...
Αλλά.....τι της δίνεται και εκτοξέυεται μονίμως? Πήγε για κάστινγκ στο μάτριξ αλλά δεν την πήραν και της έμεινε αποθημένο?? Δηλαδή τι φωτό είναι αυτές βρε παιδάκι μου έχω πάθει πλάκα![]()
Εμ είδες τη κάνει ο αέρας της επαρχείας?Εκτώς αν σκιάζετε όταν μας βλέπει
aalyah
Διάσημο μέλος
Εχουμε υψηλές προσδοκίες...Είμαστε κινούμενο τσίρκο.Πρώτα καβάλησε το σβέρκο μας,μετά το πολυόργανο και τώρα κατακτούμε τους αιθέρες..Εμ είδες τη κάνει ο αέρας της επαρχείας?Εκτώς αν σκιάζετε όταν μας βλέπει
![]()

Τι να πω παιδί μου εγώ την βλέπω και κατουριέμαι απο τα γέλια. Τριχωτός Κιάνου Ριβς

Παρεπιπτόντως στην φωτό που είναι πάνω στο πολυόργανο και κοιτάει με το κεφαλάκι λίγο λοξό είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!! Πόλλά μουσουδόφιλα να της δώσεις απο μένα παραγγελία.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσάμπα θέαμα.Μετά το τέλος της παράστασης περάστε απ'το ταμείο παρακαλώ!!Εχουμε και ένα γάμο να κάνουμε
Τι να πω παιδί μου εγώ την βλέπω και κατουριέμαι απο τα γέλια. Τριχωτός Κιάνου Ριβς
Παρεπιπτόντως στην φωτό που είναι πάνω στο πολυόργανο και κοιτάει με το κεφαλάκι λίγο λοξό είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!! Πόλλά μουσουδόφιλα να της δώσεις απο μένα παραγγελία.

θα της τα δώσω

aalyah
Διάσημο μέλος
Τσάμπα θέαμα.Μετά το τέλος της παράστασης περάστε απ'το ταμείο παρακαλώ!!Εχουμε και ένα γάμο να κάνουμε
θα της τα δώσω![]()
Ναααα μια καλή ιδέα! Κόβε εισητήρια θα βγάλεις ΠΟΛΛΑ λεφτά! Αυτό δεν είναι γατί! Ο τιραμόλας είναι!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ ξεκίνησα να πω τον πόνο μου για το γάμο και με παρέσυρες κακούργα.Πάλι οφ το βγάλαμε το θέμα αλλά είναι Σάββατο μεσημέρι και δουλεύω, ε είμαστε και λίγες μέσα δε πειράζει ε mods?ε?ε?![]()
Συγνώμη φταίω

Άντε να πούμε για τον γάμο. Λοιπόν αν θέλεις κάνε μου ένα ρεζουμέ απο το τι έχεις ανάγκη να βοηθήσω αν μπορώ. Πετάω ιδέες στο άσχετο και δεν ξέρω καν αν είναι κάτι που χρειάζεσαι

Παρεπιπτόντως και εγώ δουλέυω συγχρόνως ενώ μιλάω και σκυλοβαριέμαι
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

μετά που θα βρω ψαλιδάκια(εκτός απο βιβλιοπωλείο) που δίνουν διάφορα σχήματα στο χαρτόνι για να τα κολλήσω δεξιά και αριστερά στο κάτω μέρος του προσκλητηρίου που θα φτιάξω και τι κόλλα χρειάζομαι.Πως κολλάω αποξηραμένα λουλούδια σε ξύλινο στεφανάκι αν αποφασίσω να το κάνω και που θα βρω για την τούρτα εκείνο το αγαλματίδιο που πάει να φύγει ο γαμπρός και τον τραβάει η νύφη για αρχή αυτή είναι η τιμωρία σου για το σ/κ κατηγορουμένη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Καταρχήν να μου πεις σε ποιο επεισόδιο της σειράς αν τη ξέρεις "7 θανάσιμες πεθερές" ανήκει η δικιά μουμετά που θα βρω ψαλιδάκια(εκτός απο βιβλιοπωλείο) που δίνουν διάφορα σχήματα στο χαρτόνι για να τα κολλήσω δεξιά και αριστερά στο κάτω μέρος του προσκλητηρίου που θα φτιάξω και τι κόλλα χρειάζομαι.Πως κολλάω αποξηραμένα λουλούδια σε ξύλινο στεφανάκι αν αποφασίσω να το κάνω και που θα βρω για την τούρτα εκείνο το αγαλματίδιο που πάει να φύγει ο γαμπρός και τον τραβάει η νύφη για αρχή αυτή είναι η τιμωρία σου για το σ/κ κατηγορουμένη.
Δεν ξέρω σε ποιο επεισόδιο ανήκει η δικιά σου η πρώην δικιά μου πεθερά πάντως ανήκει στην Ιταλίδα πεθερά (και αν δεν το έχουν κάνει να τους δώσω εγώ υλικό να το κάνουν) και είναι ένας απο τους λόγους που χώρισα
Τώρα όλα αυτά που με ρωτάς δεν ξέρω απο που τα πέρνουν στην ελλάδα
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα που τα πουλάνε. Αλλά αν πας μοναστηράκι κάτι δεν θα βρεις? Όσο για το αγαλματάκι θα πρότεινα να ψάξεις online να το βρεις. Εν ανάγκη ακόμα και ebay.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
γεμίσαμε τόσες σελίδες για να μου πείς ότι τελικά δε ξέρεις?Μπορούμε και χειρότερα![]()
Καλέ λείπω απο ελλάδα 6 χρόνια

Αλλά αν θέλεις να σου πω που θα βρεις ψαλίδια στην αγγλία πολύ ευχαρίστως!

moukelis
Επιφανές μέλος
Οριστε Θενια παιδι μου,το προβλημα λυθηκε,αρχισε παλι τη λογοδιαρροια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool