...Αξιοπερίεργη διάγνωση....

chica

Νεοφερμένο μέλος

Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Καλημέρα σας!!!:)

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημα μίας φίλης, η οποία έχει μία περσική γατούλα 12 ετών....
Τους τελευταίους μήνες έχει αποκτήσει την συνήθεια να δαγκώνει επίμονα την ουρά της με αποτέλεσμα να της δημιουργεί πληγές. Την πήγαν στον γιατρό για να εξακριβώσουν τον λόγο που έχει υιοθετήσει αυτή την συμπεριφορά και ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι δεν είναι κάτι παθολογικό αλλά ότι μπορεί να οφείλεται σε κατάθλιψη της γατούλας. Καλά μέχρι εδώ.... Το αξιοπερίεργο κατά την γνώμη μου είναι ότι συνέστησε να κοπεί η ουρά της γατούλας ώστε να μην την δαγκώνει!!!:blink: Είναι αυτή η λύση? Απλά το άκουσα και εξεπλάγην όπως και η ιδιοκτήτρια άλλωστε, η οποία ανυσηχεί....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι βεβαια, ακου εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποναει ποδι, κοψει ποδι!!!!!!!!!

και μετα σου λενε για κτηνιατρους, δε πρεπει καποιος να τον καταγγείλει αυτον τον αγύρτη????????????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:confused: :mad: Θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε! Να βρει αλλο γιατρο επειγοντως! Τι σοϊ γιατρος ειναι αυτος που συστηνει "ποναει ποδι, κοβει ποδι"?
Καταθλιψη ειχε παθει και η Σιαμεζα μιας γνωστης μου οταν , κατα τη διαρκεια οικογενειακων προβληματων, την παραμελησαν και εμενε πολλες ωρες μονη της. Η γατα δαγκωνε το σωμα της και ειχε γεμισει πληγες... Τελικα αναγκαστηκαν να την δωσουν καπου και επανηλθε.

Ελεος!!!!! :down: :down: :blink: :blink:

Παντως εμενα μια φιλη μου στη Δανια ειχε ιδιο προβλημα με τη γατουλα της και τελικα βρηκανε πως ειχε προβλημα με το συκωτι της...

Απαράδεκτος γιατρός.:down:
Δεν την πάνε τη γατούλα σε κανέναν άλλο να δούνε τι τρέχει?

Κι εγώ έχω δει πολλές φορές τον Χιόνη να παίζει με την ουρά του και να την δαγκώνει. Όχι στο σημείο να την πληγιάζει βέβαια αλλά αρκετά δυνατά. Τι πρέπει να κάνω δηλαδή, να του την κόψω για να σταματήσει? Τι αηδίες είναι αυτές? Καταγγελία χρειάζεται ο άχρηστος! :mad: :mad: :mad:

εγω λεω να αλλαξεις γιατρο

Χασακης ειναι για γιατρος ο κομπογιανητης!!!!!!!
Αλαξε επειγωντος γιατρο να δουμε τη εχει η γατουλα.

Μα, Χριστός και Πανάγια!!! Όχι, να μην κόψει την ουρά της!!! :mad: Όλες το κάνουν. Ακόμα και η δικιά μου. Πάνω στο παιχνίδι βέβαια, δεν την έχει πληγώσει ποτέ.
Έχω δει γάτα σπιτιού, που η ουρά της ήταν :/: φαγωμένη και μαδημένη, επειδή την δάγκωνε. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι της είχε πει ο γιατρός. Θα την ρωτήσω και θα σου πω.

Εννοείται ότι δεν είναι λύση να κοπεί η ουρά της γατούλας! Τι λογική είναι αυτή; Μήπως να παίρνατε και μια δεύτερη γνώμη;

αν ειναι δυνατον....τι γιατρος ειναι αυτος...:down:

Αυτός ο γιατρός θέλει ...........γιατρό!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Μόνο για γέλια είναι αυτά τα πράγματα ....ελπίζω να μη βρεθεί ποτέ κανείς να ακολουθήσει τη σύσταση του...στις άλλες του διαγνώσεις τί κάνει άραγε?

Κατάθλιψη να πάθει αυτός και να του κόψουν τα α***δια

Μπραβο ρε Θαναση!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με εκανες και γελασα!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:up: ετσι!!!!!!!!!!

Eμενα μου φαινεται οτι η κατι οργανικο εχει και μ αυτο το τροπο σου το δειχνει η ειναι καθαρα ενα συμπτωμα οπως αυτο με το συκωτι η πρεπει να εξετασεις αν οντως εχει καταθλιψη αν το πει και δευτερος γιατρος , κα εννοω απλα πραματα μηπως ειναι συνεχεια μονη? δεν την παιζεις? θελει χαδια παραπανω? θελει παρεα? μηπως διαισθανεται οτι εχει κατι σοβαρο και πλησιαζει το τελος της ?? ειναι 12 χρονων ειναι μεγαλουτσικη. Για προσπαθησε να αποκλησεις το οργανικο ενδεχομενο να αποκλεισεις και τυχον αλλαγες τροπου ζωης σου που την εκαναν να αισθανεται πιο μονη και θα βγαλεις μια ακρη.

Θανάση αυτή η μανία σου με το σταμάτημα της αναπαραγωγής του είδους με οποιονδήποτε τρόπο με ανησυχεί έντονα, αν και οι μέθοδοι σου σε κάποιες περιπτώσεις με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη!!:rolleyes: :redface: :rolleyes:

γεια σου ρε θανασηηηηηηηηη αχαχαχαχα πρεπει μετα αν ειναι παντρεμενος να σκυβει να μπει απο την πορτα διαφορετικα θα πρεπει να κλαδεψει κ το κεφαλι του χαχαχαχα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back