chica
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημα μίας φίλης, η οποία έχει μία περσική γατούλα 12 ετών....
Τους τελευταίους μήνες έχει αποκτήσει την συνήθεια να δαγκώνει επίμονα την ουρά της με αποτέλεσμα να της δημιουργεί πληγές. Την πήγαν στον γιατρό για να εξακριβώσουν τον λόγο που έχει υιοθετήσει αυτή την συμπεριφορά και ο γιατρός επιβεβαίωσε ότι δεν είναι κάτι παθολογικό αλλά ότι μπορεί να οφείλεται σε κατάθλιψη της γατούλας. Καλά μέχρι εδώ.... Το αξιοπερίεργο κατά την γνώμη μου είναι ότι συνέστησε να κοπεί η ουρά της γατούλας ώστε να μην την δαγκώνει!!!
Είναι αυτή η λύση? Απλά το άκουσα και εξεπλάγην όπως και η ιδιοκτήτρια άλλωστε, η οποία ανυσηχεί....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
ποναει ποδι, κοψει ποδι!!!!!!!!!
και μετα σου λενε για κτηνιατρους, δε πρεπει καποιος να τον καταγγείλει αυτον τον αγύρτη????????????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε! Να βρει αλλο γιατρο επειγοντως! Τι σοϊ γιατρος ειναι αυτος που συστηνει "ποναει ποδι, κοβει ποδι"?Καταθλιψη ειχε παθει και η Σιαμεζα μιας γνωστης μου οταν , κατα τη διαρκεια οικογενειακων προβληματων, την παραμελησαν και εμενε πολλες ωρες μονη της. Η γατα δαγκωνε το σωμα της και ειχε γεμισει πληγες... Τελικα αναγκαστηκαν να την δωσουν καπου και επανηλθε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Παντως εμενα μια φιλη μου στη Δανια ειχε ιδιο προβλημα με τη γατουλα της και τελικα βρηκανε πως ειχε προβλημα με το συκωτι της...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν την πάνε τη γατούλα σε κανέναν άλλο να δούνε τι τρέχει?
aspasiapef
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλαξε επειγωντος γιατρο να δουμε τη εχει η γατουλα.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλες το κάνουν. Ακόμα και η δικιά μου. Πάνω στο παιχνίδι βέβαια, δεν την έχει πληγώσει ποτέ.Έχω δει γάτα σπιτιού, που η ουρά της ήταν
φαγωμένη και μαδημένη, επειδή την δάγκωνε. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι της είχε πει ο γιατρός. Θα την ρωτήσω και θα σου πω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Μόνο για γέλια είναι αυτά τα πράγματα ....ελπίζω να μη βρεθεί ποτέ κανείς να ακολουθήσει τη σύσταση του...στις άλλες του διαγνώσεις τί κάνει άραγε?
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κατάθλιψη να πάθει αυτός και να του κόψουν τα α***δια

Μπραβο ρε Θαναση!!!!!
Με εκανες και γελασα!!!

Γωγω
Δραστήριο μέλος
Κατάθλιψη να πάθει αυτός και να του κόψουν τα α***δια
χαχαχαχαχα
σωστος!!!

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ετσι!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Θανάση αυτή η μανία σου με το σταμάτημα της αναπαραγωγής του είδους με οποιονδήποτε τρόπο με ανησυχεί έντονα, αν και οι μέθοδοι σου σε κάποιες περιπτώσεις με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη!!

ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool