Απίστευτο και όμως συνέβη...

Είμαι φάν της Βουγιούκλος:mad::mad: Όλα κι όλα η γυναίκα ήταν ΘΕΑ!!!:P:P
Πώς μιλάτε έτσι για την Εθνική μας Στάρ???:cool::P:P

Και η Καρέζη μου άρεσε πολύ, αλλά δεν νομίζω πώς παίζει ρόλο το χρώμα...
Ασπασία αν δεν κάνω λάθος μικρή ήσουν ξανθιά:hmm::hmm::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
δεν ξερω αν εχει να κανει με το μαλλι αλλα πολλες φορες εχω συναντησει ξανθιες που επιβεβαιωνουν τις φημες και παντα γελαω πολυ μαζι τους. ομως ειμαστε και κατι μελαχροινες ... που καλο ειναι να μην μιλαμε χιχιχι(σατανικο)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασπασία αν δεν κάνω λάθος μικρή ήσουν ξανθιά:hmm::hmm::rolleyes:
Κρύβε λόγια! Κρύβε λόγια!!!!:redface: Ε, ναι λοιπόν, ήμουν ξανθιά!!! Αλλά η φύση κατάλαβε το λάθος της, και μεγαλώνοντας σκούρυναν!!!!;)

Κρύβε λόγια! Κρύβε λόγια!!!!:redface: Ε, ναι λοιπόν, ήμουν ξανθιά!!! Αλλά η φύση κατάλαβε το λάθος της, και μεγαλώνοντας σκούρυναν!!!!;)

:lol::lol::lol::lol: Πάντως και ώς ξανθιά θα ήσουν το ίδιο εντυπωσιακή...2μετρη ξανθιά με μπλέ μάτια!!!! Τύφλα να έχει η Ζιζέλ;)

:redface::redface::redface:Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!! (Τα λεφτά που να τα στείλω?:hmm:)

Οι δυο κολλητες μου ειναι ξανθιες φυσικες, αλλα ειδικα η μια πεταει κατι κοτσανες...
Πριν 4-5 χρονια ειχαμε παει να παρουμε εισητηρια για λεοφορειο.
Παει η μια στο περιπτερο και λεει "θελω τρια εισητηρια για λεοφορειο". Απανταει ο περιπτερας "θελετε τα κοκκινα(εννουσε τα φοιτητικα), ή τα μπλε?" και λεει η φιλη μου "σε τι αλλα χρωματα βγαινουν????":lol::lol::lol:

Αλλη μια φορα, νομιζω περσυ το καλοκαιρι, εθεσε την εξης ερωτηση: απο το γαλα της γυναικας, φτιαχνεται τυρι????:lol::lol::lol:

Εγώ είχα κάνει καφρίλα στις δημοτικές εκλογές,πέρυσι. Ήταν η 1η φορά που ψήφιζα στην ζωή μου και είμουν εντελώς άσχετη με το όλο θέμα,οπότε μου δίνει ο πατέρας μου έτοιμο ψηφοδέλτιο,μου εξηγεί τι πρέπει να κάνω και πάω να μπω στο παραβάν,λίγο πριν μπω,ακούω έναν να μου φωνάζει "Κοπελιά από δω πρώτα,να πάρετε φηφοδέλτια" και γυρίζω εγώ με το πιο αθώο ύφος και του λέω "Έχω,ευχαριστώ!!!". Ευτυχώς ο άνθρωπος με πήρε χαμπάρι και δεν μου είπε τίποτα. :redface::redface:

Αλλη μια φορα, νομιζω περσυ το καλοκαιρι, εθεσε την εξης ερωτηση: απο το γαλα της γυναικας, φτιαχνεται τυρι????:lol::lol::lol:
Πως αμέ!!! Και γιαούρτι....:rolleyes:

Πως αμέ!!! Και γιαούρτι....:rolleyes:
:lol:Και αμα κανει και διαιτα η γυναικα βγαινει και με χαμηλα λιπαρα:lol:

ρε παιδια αμα το πηξουμε τα γαλα δεν θα γινει γιαουρτι?:hmm::hmm::hmm::(

Για σκεφτείτε και την Έφη Σαρρή που έβαλε και υποψήφια τρομάρα της κι έβγαλε και videακι σταυρώστε με-σταυρώστε με! Τουλάχιστον κοπέλα μου είσαι που είσαι ηλίθια μην προκαλείς κιόλας. Είδατε που την ρώταγαν τι είναι το ΑΕΠ και απαντούσε: Δεν ξέρω εγώ δεν είμαι ακόμη πολιτικός, εσύ πες μου:blink:

εχει στεναχωρηθει πολυ η εφη με ολα αυτα. παντως ειναι κριμα και αμαρτια οι "εξυπνοι" και "μορφωμενοι" να κοροϊδευουν τον κοσμο ετσι!!!!!

η εφουλα σε ποιον νομο εβαζε? βγηκε?

Απο όσο ξέρω δεν βγήκε η Σαρή. Προσωπικά τη βρίσκω καλύτερη από πολλούς μορφωμένους. Τουλάχιστον αυτή δεν ξέρει. Μάλλον εν αγνοια της λειτουργει. Το χειρότερο είναι αυτοι που συνειδητά υπογράφουν νόμους και που ξέρουν τι είναι το ΑΕΠ και το άρθρο 24 (ούτε γι αυτό ήξερε).

Ρε παιδιά δεν αρκεί να είσαι καλός άνθρωπος για να πολιτευτείς, πρέπει να έχεις τις γνώσεις για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του έργου του βουλευτή! Η ίδια προκάλεσε την δημοσιότητα κατεβαίνοντας υποψήφια στις εκλογές. Ας συνέχιζε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα κι όταν της το πρότειναν ας έλεγε ευχαριστώ πολύ, αλλά όχι γιατί θα ξεφτιλιστώ.

Ναι ρε παιδιά ξεφτίλα να μπαίνει ο καθένας υποψήφιος...Εντάξη και εγώ κάποια στιγμή είπα ότι καλύτερα λίγο χαβαλές από τους "χαβαλους" τους σοβαρούς πολιτικούς που δεν ξέρουν τί τους γίνεται, αλλά και η Σαρρή τι σκεφτόταν όταν έβαλε υποψηφιότητα??:hmm:

Κοροιδεύαμε την τσιτσιολίνα κάποτε και θα κάνουμε τα ίδια...:lol::lol:

Δεν υπάρχουν σοβαροί πολιτικοί. Κάπου είχα δει αυτό και πέθανα στα γέλια: Αν η κυβέρνηση κάνει ότι έχει τάξει,τότε θα είναι παράνομη :lol::lol:

Δεν υπάρχουν σοβαροί πολιτικοί. Κάπου είχα δει αυτό και πέθανα στα γέλια: Αν η κυβέρνηση κάνει ότι έχει τάξει,τότε θα είναι παράνομη :lol::lol:
"Αν οι εκλογές άλλαζαν τον κόσμο θα ήταν παράνομες"! Σωστό, αλλά "Το μη χείρον βέλτιστον"!

Ναι ρε παιδιά ξεφτίλα να μπαίνει ο καθένας υποψήφιος...Εντάξη και εγώ κάποια στιγμή είπα ότι καλύτερα λίγο χαβαλές από τους "χαβαλους" τους σοβαρούς πολιτικούς που δεν ξέρουν τί τους γίνεται, αλλά και η Σαρρή τι σκεφτόταν όταν έβαλε υποψηφιότητα??:hmm:

Κοροιδεύαμε την τσιτσιολίνα κάποτε και θα κάνουμε τα ίδια...:lol::lol:

διαφωνω μιμικα στα κοινα εχουν δικαιωμα να συμμετεχουν ολοι.

διαφωνω μιμικα στα κοινα εχουν δικαιωμα να συμμετεχουν ολοι.

Συμφωνώ, αλλά μετά έχει δικαίωμα και ο λαός να την κάνει ρόμπα! Και λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει....;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back