Απίστευτο και όμως συνέβη...

ρομπα δεν εχει κανεις δικαιωμα να κανει κανενα. και ποσο μαλλον ΕΜΕΙΣ οι σκεπτομενοι ανθρωποι με υαλο και γνωσεις (:lol::lol::lol:) να κοροϊδεουμε καποιον που τελος παντων ειναι λιγο πιο περιορισμενης.

καλα δεν ειμαι κοριτσι με τρομερες αρχες και επιπεδο:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποιος που έχει το θράσσος να θέλει να κυβερνήσει και να παίρνει αποφάσεις για μένα ,ενώ δεν έχει τα προσόντα όχι μόνο ρόμπα θα γίνει αλλά θα φάει και γιαούρτι τρελό:lol::lol::lol::P
Τώρα θα μου πείς αν είναι να γιαουρτώσω όλη τη βουλή δεν μου φτάνει όυτε η δελτα ολόκληρη αλλά λέμε τώρα:P:P

Όπως αποδείχτηκε κανείς σκεπτόμενος άνθρωπος δεν έδωσε την ψήφο του εκεί...

Σε συγχαίρω για της αρχές σου παιδί μου:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατι αφηνεις τους αλλους τοτε να επιλεγουν για σενα και να σε κυβερνουν και δεν αναλαμβανεις ΕΣΥ δραση?

γιατι αφηνεις τους αλλους τοτε να επιλεγουν για σενα και να σε κυβερνουν και δεν αναλαμβανεις ΕΣΥ δραση?

Γιατί δεν θέλω να φάω γιαούρτι:P:P Δεν λέω μου αρέσουν και για το προσωπάκι μια χαρά καλό κάνουν, αλλά προτιμώ να τα τρώω σπίτι μου;):lol::lol:

Γιατί δεν θέλω να φάω γιαούρτι:P:P Δεν λέω μου αρέσουν και για το προσωπάκι μια χαρά καλό κάνουν, αλλά προτιμώ να τα τρώω σπίτι μου;):lol::lol:

τοτ μην κρινεις για να μην κριθεις:lol::lol::lol: παντως περα απο την πλακα, καποια στιγμη θα πρεπει καποιοι πιο αξιοι ανθρωποι που χλευαζουν την πολιτικη να αρχισουν να ασχολουνται ωστε να ανεβει το επιπεδο λιγο γιατι αλλιως δεν νομιζω να βελτιωθει το πραγμα.
θα παμε για κανα καφε?

τοτ μην κρινεις για να μην κριθεις:lol::lol::lol: παντως περα απο την πλακα, καποια στιγμη θα πρεπει καποιοι πιο αξιοι ανθρωποι που χλευαζουν την πολιτικη να αρχισουν να ασχολουνται ωστε να ανεβει το επιπεδο λιγο γιατι αλλιως δεν νομιζω να βελτιωθει το πραγμα.
θα παμε για κανα καφε?

Επειδή δεν θέλω να κριθώ λοιπόν κάνω την πάπια και δεν βγαίνω να πώ "σταυρώστε με σταυρώστε με" ("και μια μούτζα δώστε με"):lol::lol::lol::lol::lol:

Καιρό είχα να διαξυφιστώ με τρελο-ζυγό χιχι :D:rolleyes::cool:

για καφέ?? Ναι πότε??:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back