Απελπιστική κατάσταση αλλά μπορεί να αλλάξει

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Λοιπον σας ενημερωνω για μα προσπαθεια που ξεκινησε απο το ourdogs.gr απο μερικα κοριτσια που πηραν τα πραγματα στα χερια τους και προσπαθουν να βοηθησουν τα ζωα (σκυλακια) της στεγης βορειου ελλαδος του Τζιμη Σαμαρα. Για διαφορους πολύπλοκους λογους η κατασταση εκει ειναι ψιλοτραγικη και αυτη η προσπαθεια αξιζει να ενισχυθει. Τα κοριτσια πανε καθε δυο βδομαδες αν καταλαβα καλα ( μπορει να κανω και λαθος)και εχουν αντιμετωπισει αυτη τη κατασταση που θα δειτε παρακατω.

Αυτη τη στιγμη επειδη εχουν ξεκινησει να κανουν θεραπεια ψωρας τους χρειαζονται Ενεσεις
κα φυσικα ΤΡΟΦΕΣ, αποπαρασιτωσεις κλπκλπ
οτι μπορειτε να προσφερετε ειναι ευπροσδεκτο τα σκυλια ειναι παρα πολλα και αν κανουν θεραπεια τα μισα δεν θα γινουν ποτε καλα ολα γιατι θα κολλανε τα μεν στα δε. Το σωματειο η Αγαπη προσφερε λιγα πραγματα για να αρχισουν να δρουν κατα της ψωρας αλλα χρειάζονται και αλλα.

Οποιος θελει να βοηθησει απο κοντα τα σκυλακια ας παρει τηλεφωνο στο 6972289603, 6977202477 τους ειπα να ανοιξουν κι εναν λογαριαμο, οσοι ειναι μακρυα και θελουν να βοηθησουν να μπορουν να το κανουν. Εντωμεταξει οποιος θελει να προσφερει κανενα τσουβαλι τροφη, μπορει επικοινωνοντας μαζί μου. Ο Σαμαρας δεν εχει τροφες καθολου τωρα αν καταλαβα καλα. Εκτος απο ψωρα δηλαδη πεφτει και πεινα

P4170337.jpg

P4170338.jpg

P4170339.jpg

P4170344.jpg

P4220406-1.jpg

Οπως βλεπετε τα ζωακια ειναι κατεστραμμένα απο τη ψωρα τα καημενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα παει ενα η δυο ατομα αυτη τη κυριακη να ξερετε οσοι θελετε να συμμετεχετε η να προσφερετε κατι, εμεις θα προσφερουμε ενα σακι τροφη αν και ειναι πολύ λιγο για τοσα ζωακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου ηρθε μια ιδέα:

Οσοι θελετε να προσφερετε τροφες

και ειστε μακρυα

εδω θα βρειτε φτηνες και μεγαλες, απο 24-30 το σακι αρα μπορειτε καθε τοσο να στελνετε δεν ειναι ακριβο, ολοι μπορουμε να βοηθησουμε
( δεν ειναι διαφημιση)
(Χρόνος εκτέλεσης παραγγελίας Αθήνα/Θεσσαλονίκη: 24 ώρες)
Μπορειτε να παραγγειλετε και να παραδωθουν στα κοριτσια που θα τα πανε στη στεγη, τα τηλεφωνα ειναι στο ποστ ηδη (6972289603, 6977202477)

https://www.artemispetfood.gr/order-gr.php

Μου ηρθε μια ιδέα:

Οσοι θελετε να προσφερετε τροφες

και ειστε μακρυα

εδω θα βρειτε φτηνες και μεγαλες, απο 24-30 το σακι αρα μπορειτε καθε τοσο να στελνετε δεν ειναι ακριβο, ολοι μπορουμε να βοηθησουμε
( δεν ειναι διαφημιση)
(Χρόνος εκτέλεσης παραγγελίας Αθήνα/Θεσσαλονίκη: 24 ώρες)
Μπορειτε να παραγγειλετε και να παραδωθουν στα κοριτσια που θα τα πανε στη στεγη, τα τηλεφωνα ειναι στο ποστ ηδη

https://www.artemispetfood.gr/order-gr.php

μηπως μπορεις να γραψεις τα τηλεφωνα των κοριτσιων , δεν καταλαβα που θα τα βρω , διοτι αν καταλαβα καλα εγω θα παραγγειλω στο artemis , θα πληρωσω , αλλα πρεπει να δωσω τα τηλεφωνα των κοριτσιων για να παραλαβουν
1000 ευχαριστω

Τα εβαλα παι στο ποστ με την διευθυνση του αρτεμις ( υυποψην δεν παιρνω καμμια μιζα απλα αυτο βρηκα προχειρο) εγω με αυτες τις τιμες που εχει αντι να παρω ενα σακι, μπορεσα να παραγγειλω δυο, οποτε γιουχου!

ευχαριστω

καταπληκτικο , αν δεις και την αναλυση της τροφης η power νομιζω ειναι με πρωτεινη 30 % και εγω δυο θα στειλω ..ευχαριστω για τα τηλεφωνα

Παρακαλω απο οτι μου ειπαν τωρα ειμαστε ενταξει απο τροφες με ολα αυτα συν κατι που εχει ο Σαμαρας αλλα χρειάζονται επειγοντως αμπουλες stronghold για σκυλια

Τους ειπα να μας πουνε ποσες

Παρακαλω απο οτι μου ειπαν τωρα ειμαστε ενταξει απο τροφες με ολα αυτα συν κατι που εχει ο Σαμαρας αλλα χρειάζονται επειγοντως αμπουλες stronghold για σκυλια

Τους ειπα να μας πουνε ποσες

βαζουν stronghold και σε σκυλια ? δεν το ηξερα , εγω τετοια εποχη μεχρι τον νοεμβριο βαζω advantix για προστασια απο την φλεβοτομο σκνιπα και ολο το χειμωνα βαζω frontline , δεν παραγγελνω λοιπον τροφη , θα στειλω advantix .

βαζουν στρονχολντ και ενεσεις κατα της ψωρας δεν θυμαμαι πως τις λενε. Οκ ισως ειναι καλυτερα ετσι μονο συννενοησου μαζι τους κατευθειαν στο τηλ για να σου πουν που να τις στειλεις γιατι ειναι βασικο να σταλλουν μεχρι σαββατο για να τις βαλουν

Κι αν εχετε σκυλοφιλους φιλους θα χρειαστουν χερια για τη κυριακη για να τους βαλουν τις θεραπειες ειναι μερικα κρυνμμενα φοβισμένα που δεν εμπιστευονται κανέναν

Αυριο θα σας βαλω αριθ. λογαριασμου των κοριτιων οσοι θελετε να καταθεσετε για αμπουλες κατα της ψωρας, υπαρχει μια ελπιδα κι αυτη ειναι να μαζευτουν τοσες ωστε να γινει η θεραπεια ταυτοχρονα σε ολα μαζι.

Αυριο θα σας βαλω αριθ. λογαριασμου των κοριτιων οσοι θελετε να καταθεσετε για αμπουλες κατα της ψωρας, υπαρχει μια ελπιδα κι αυτη ειναι να μαζευτουν τοσες ωστε να γινει η θεραπεια ταυτοχρονα σε ολα μαζι.

αψογα, αυτο με βολευει καλυτερα !!!!!!:up:

Οσοι θελετε καταθεστε για αμπουλες εδω, ο λογαριασμο ειναι μιας κοπελας απο την ομαδα και τα τηλεφωνα ειναι στο αρχικο ποστ αφου καταθεσετε παρτε να πειτε τι θελετε να παρουν με αυτα.

Τα κοριτσια σας ευχαριστουν πολύ πολύ παιδα δεν πιστευαν οτι κανεις θα τις βοηθουσε ειχαν απελπιστει

Τράπεζα EUROBANK
Αρ.λογ. 0026-0051-83-0100676449
ΙΒΑΝ GR902600510000830100676449

Ο λογαριασμός είναι στα ονόματα Σκυλίτσης Αθανάσιος και Γιώτα Βασιλική

Τα κοριτσια θα ξαναπανε αυτη τη κυριακη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back