yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αυτη τη στιγμη επειδη εχουν ξεκινησει να κανουν θεραπεια ψωρας τους χρειαζονται Ενεσεις
κα φυσικα ΤΡΟΦΕΣ, αποπαρασιτωσεις κλπκλπ οτι μπορειτε να προσφερετε ειναι ευπροσδεκτο τα σκυλια ειναι παρα πολλα και αν κανουν θεραπεια τα μισα δεν θα γινουν ποτε καλα ολα γιατι θα κολλανε τα μεν στα δε. Το σωματειο η Αγαπη προσφερε λιγα πραγματα για να αρχισουν να δρουν κατα της ψωρας αλλα χρειάζονται και αλλα.
Οποιος θελει να βοηθησει απο κοντα τα σκυλακια ας παρει τηλεφωνο στο 6972289603, 6977202477 τους ειπα να ανοιξουν κι εναν λογαριαμο, οσοι ειναι μακρυα και θελουν να βοηθησουν να μπορουν να το κανουν. Εντωμεταξει οποιος θελει να προσφερει κανενα τσουβαλι τροφη, μπορει επικοινωνοντας μαζί μου. Ο Σαμαρας δεν εχει τροφες καθολου τωρα αν καταλαβα καλα. Εκτος απο ψωρα δηλαδη πεφτει και πεινα
Οπως βλεπετε τα ζωακια ειναι κατεστραμμένα απο τη ψωρα τα καημενα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οσοι θελετε να προσφερετε τροφες
και ειστε μακρυα
εδω θα βρειτε φτηνες και μεγαλες, απο 24-30 το σακι αρα μπορειτε καθε τοσο να στελνετε δεν ειναι ακριβο, ολοι μπορουμε να βοηθησουμε
( δεν ειναι διαφημιση)
(Χρόνος εκτέλεσης παραγγελίας Αθήνα/Θεσσαλονίκη: 24 ώρες)
Μπορειτε να παραγγειλετε και να παραδωθουν στα κοριτσια που θα τα πανε στη στεγη, τα τηλεφωνα ειναι στο ποστ ηδη (6972289603, 6977202477)
https://www.artemispetfood.gr/order-gr.php
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
Μου ηρθε μια ιδέα:
Οσοι θελετε να προσφερετε τροφες
και ειστε μακρυα
εδω θα βρειτε φτηνες και μεγαλες, απο 24-30 το σακι αρα μπορειτε καθε τοσο να στελνετε δεν ειναι ακριβο, ολοι μπορουμε να βοηθησουμε
( δεν ειναι διαφημιση)
(Χρόνος εκτέλεσης παραγγελίας Αθήνα/Θεσσαλονίκη: 24 ώρες)
Μπορειτε να παραγγειλετε και να παραδωθουν στα κοριτσια που θα τα πανε στη στεγη, τα τηλεφωνα ειναι στο ποστ ηδη
https://www.artemispetfood.gr/order-gr.php
μηπως μπορεις να γραψεις τα τηλεφωνα των κοριτσιων , δεν καταλαβα που θα τα βρω , διοτι αν καταλαβα καλα εγω θα παραγγειλω στο artemis , θα πληρωσω , αλλα πρεπει να δωσω τα τηλεφωνα των κοριτσιων για να παραλαβουν
1000 ευχαριστω
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
καταπληκτικο , αν δεις και την αναλυση της τροφης η power νομιζω ειναι με πρωτεινη 30 % και εγω δυο θα στειλω ..ευχαριστω για τα τηλεφωνα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τους ειπα να μας πουνε ποσες
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
Παρακαλω απο οτι μου ειπαν τωρα ειμαστε ενταξει απο τροφες με ολα αυτα συν κατι που εχει ο Σαμαρας αλλα χρειάζονται επειγοντως αμπουλες stronghold για σκυλια
Τους ειπα να μας πουνε ποσες
βαζουν stronghold και σε σκυλια ? δεν το ηξερα , εγω τετοια εποχη μεχρι τον νοεμβριο βαζω advantix για προστασια απο την φλεβοτομο σκνιπα και ολο το χειμωνα βαζω frontline , δεν παραγγελνω λοιπον τροφη , θα στειλω advantix .
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Υακίνθη
Νεοφερμένο μέλος
Αυριο θα σας βαλω αριθ. λογαριασμου των κοριτιων οσοι θελετε να καταθεσετε για αμπουλες κατα της ψωρας, υπαρχει μια ελπιδα κι αυτη ειναι να μαζευτουν τοσες ωστε να γινει η θεραπεια ταυτοχρονα σε ολα μαζι.
αψογα, αυτο με βολευει καλυτερα !!!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τα κοριτσια σας ευχαριστουν πολύ πολύ παιδα δεν πιστευαν οτι κανεις θα τις βοηθουσε ειχαν απελπιστει
Τράπεζα EUROBANK
Αρ.λογ. 0026-0051-83-0100676449
ΙΒΑΝ GR902600510000830100676449
Ο λογαριασμός είναι στα ονόματα Σκυλίτσης Αθανάσιος και Γιώτα Βασιλική
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool