Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ο Αρουλης παλι μιλαει στον υπνο του.
Φυσικα μιλαει και στον ξυπνιο του!

Νομιζω σε ντοκιμαντερ ακουσα, οτι η γατα ειναι απο τα κατεξοχην ζωα που βλεπει ονειρα.Ισως επειδη συνηθιζει να κοιμαται ...τοσο πολυ!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Με ηρεμήσατε τώρα, γιατί η Νεφελίτσα μου τινάζεται στον ύπνο της. Και τώρα που κοιμάται στην αγκαλιά μου έριξε ένα τίναγμα του παιδιού, που τρόμαξα μην έπαθε τίποτα ή μην έχει κανένα νευρολογικό πρόβλημα.
Οχι καλε zoo, το κοριτσακι σου ειναι πολυ δυναμικο και ζωηρο και φυσικο ειναι να βλεπει πολυ ζωντανα ονειρα!

Ria2008
Δραστήριο μέλος
Εμένα λένε ολόκληρες προτάσεις! Ξέρετε, όταν κουνάνε γρήγορα και σπασμωδικά μουστάκια και μουσούδα και λένε κάτι που μοιάζει με "μρρρμρρρρμρρρ μουρνιαρρρρρ μουρρνιαρρρρρ μρρρρρ"

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
γειά σας...
σας έχει τύχει οι γατίτσες σας την ώρα που κοιμούνται να κουνάνε τα ποδαράκια,τα χεράκια τους, τα αυτάκια τους και τα μουστάκια τους την ώρα που κοιμούνται;
τί γίνεται όταν το κάνουν αυτό οι γατίτσες;
μήπως βλέπουν ότι καλπάζουν σε χωραφάκια ή στο χωλ του σαλονιού και δίνουν σάλτους;
ή είναι περίεργα όνειρα και δυσάρεστα;
να την ξυπνήσω μήπως;
[δεν άντεξα, την ξύπνησα.. ειδικά τη στιγμή που είδα ότι είχε και λίγο τη γλωσσίτσα της έξω]
γιατί το κάνει καμιά φορά ,όπως τώρα που κοιμάται κλασικά πάνω στο βιβλία της λογιστικής;
[ μήπως φταίει η λογιστική που κι εμένα με κάνει να τραντάζομαι στον ύπνο μου που και που; ]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

απλά τρόμαξα..ειδικά όταν την είδα με τη γλωσσίτσα απ'έξω λεω 'αυτό ήταν!'
και την έκανα την κακία μου....
ήθελα να τσεκάρω απλά ότι είναι καλά.... νομίζω ότι δεν θα δυσκολευτεί να ξανακοιμηθεί... έτοιμη είναι!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Sleeping cats have been studied with electroencephalograms (EEG), which read their brain activity. Cats were found to be in REM sleep or deep sleep for 30 percent of their sleeping time. The REM sleep or deep sleep periods were accompanied by changes in body posture, paw and claw movements, whisker twitching, ear flicking, and, in some cases, vocalization. It is therefore assumed that cats dream or at least have semiconscious experiences that are similar to human dreams.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

πάνε τα λιβαδάκια και το χωλ του σαλονιού και οι βούτες.... την αναστάτωσα, έφυγε από το γραφείο και τώρα κυνηγάει κάτι κουνούπια...εύχομαι κουνούπια να είναι γιατί δεν τα βλέπω... βγάζει και κάτι ήχους σύντομους... κρίμα, πιο ωραία ήταν στο γραφείο...
καμιά φορά όταν κυνηγάει έντομα [ελπίζω] που δε βλέπω με τρομάζει και λέω 'τί είναι αυτό που αυτή βλέπει αλλά εγώ δε βλέπω'....εμ καλά να πάθω....
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ωχ...τώρα με έκανες να νιώσω χειρότερα...
πάνε τα λιβαδάκια και το χωλ του σαλονιού και οι βούτες.... την αναστάτωσα, έφυγε από το γραφείο και τώρα κυνηγάει κάτι κουνούπια...εύχομαι κουνούπια να είναι γιατί δεν τα βλέπω... βγάζει και κάτι ήχους σύντομους... κρίμα, πιο ωραία ήταν στο γραφείο...
καμιά φορά όταν κυνηγάει έντομα [ελπίζω] που δε βλέπω με τρομάζει και λέω 'τί είναι αυτό που αυτή βλέπει αλλά εγώ δε βλέπω'....εμ καλά να πάθω....

μην ανησυχεις σε κανενα 10λεπτο την βλεπω να ροχαλιζει παλι

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
όμως τώρα μου έρχεται ιδέα για ένα νέο τόπικ.... με αφορμή τα έντομα.... ευχαριστώ πολύ για την παραπομπή σου, με κάλυψε πλήρως...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
να και ενα αρθρο στα αγγλικα:
Sleeping cats have been studied with electroencephalograms (EEG), which read their brain activity. Cats were found to be in REM sleep or deep sleep for 30 percent of their sleeping time. The REM sleep or deep sleep periods were accompanied by changes in body posture, paw and claw movements, whisker twitching, ear flicking, and, in some cases, vocalization. It is therefore assumed that cats dream or at least have semiconscious experiences that are similar to human dreams.

μια μερα φωναζε στον υπνο του!!! Αλλες φορες κοιμαται τοσο βαθια που βλεπεις την ασπρη μεμβρανη στα ματια του και νομιζεις πως ειναι δαιμονισμενος

Δεν εχει πολλη πλακα οταν κουνανε τα μουστακια τους;;;

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
και όντως, αυτό με τα μουστάκια είναι απίθανο!
αλλά η γλωσσίτσα όταν ήταν έξω κατατρόμαξα..!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

kitty<3
Νεοφερμένο μέλος

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool