Απλά ονειρεύεται ή να ανησυχήσω;

Ρικος

Νεοφερμένο μέλος

Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα.
Καλησπερα παιδια!Εδω και λιγες μερες ακουω συνεχως το Ρικο να κανει ενα συνεχωμενο <<Μμμμμμμμμ>> στον υπνο του!Εχω ακουσει πως για τους συλους συμαινει οτι ονειρευονται!Το ιδιο συμβαινει ομως και με τις γατες ή να ανησυχησω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, μάλλον βλέπει όνειρο. πολλές γάτες κουνάνε πόδια, χέρια!!!! Επίσης τα μουστάκια και μιλάνε και στον ύπνο τους!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχου το...και το δικο μου κουναει ποδαρακια λεσ κ τρεχει στον υπνο του να βγει πρωτο!και μουστακια κουναει κ μασουλαει(μαλλον ονειρευεται κονσερβουλα!):lol:

Η Μυρτουλα μου οταν κοιμαται, καποιες φορες κουναει τα σαγονακια της σαν να τρωει.:blink::lol::lol: Ο Αρουλης παλι μιλαει στον υπνο του.:up:
Φυσικα μιλαει και στον ξυπνιο του! :lol::lol::lol:
Νομιζω σε ντοκιμαντερ ακουσα, οτι η γατα ειναι απο τα κατεξοχην ζωα που βλεπει ονειρα.Ισως επειδη συνηθιζει να κοιμαται ...τοσο πολυ!:blink:;)

Με ηρεμήσατε τώρα, γιατί η Νεφελίτσα μου τινάζεται στον ύπνο της. Και τώρα που κοιμάται στην αγκαλιά μου έριξε ένα τίναγμα του παιδιού, που τρόμαξα μην έπαθε τίποτα ή μην έχει κανένα νευρολογικό πρόβλημα.

Με ηρεμήσατε τώρα, γιατί η Νεφελίτσα μου τινάζεται στον ύπνο της. Και τώρα που κοιμάται στην αγκαλιά μου έριξε ένα τίναγμα του παιδιού, που τρόμαξα μην έπαθε τίποτα ή μην έχει κανένα νευρολογικό πρόβλημα.

Οχι καλε zoo, το κοριτσακι σου ειναι πολυ δυναμικο και ζωηρο και φυσικο ειναι να βλεπει πολυ ζωντανα ονειρα!;):cool::lol::lol:

:lol: :lol: :lol: Εμένα λένε ολόκληρες προτάσεις! Ξέρετε, όταν κουνάνε γρήγορα και σπασμωδικά μουστάκια και μουσούδα και λένε κάτι που μοιάζει με "μρρρμρρρρμρρρ μουρνιαρρρρρ μουρρνιαρρρρρ μρρρρρ" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όταν κοιμάται κουνάει τα ποδαράκια της σα να τρέχει...

γειά σας...
σας έχει τύχει οι γατίτσες σας την ώρα που κοιμούνται να κουνάνε τα ποδαράκια,τα χεράκια τους, τα αυτάκια τους και τα μουστάκια τους την ώρα που κοιμούνται;

τί γίνεται όταν το κάνουν αυτό οι γατίτσες;
μήπως βλέπουν ότι καλπάζουν σε χωραφάκια ή στο χωλ του σαλονιού και δίνουν σάλτους;

ή είναι περίεργα όνειρα και δυσάρεστα;

να την ξυπνήσω μήπως;
[δεν άντεξα, την ξύπνησα.. ειδικά τη στιγμή που είδα ότι είχε και λίγο τη γλωσσίτσα της έξω]

γιατί το κάνει καμιά φορά ,όπως τώρα που κοιμάται κλασικά πάνω στο βιβλία της λογιστικής;

[ μήπως φταίει η λογιστική που κι εμένα με κάνει να τραντάζομαι στον ύπνο μου που και που; ]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο το κανει και η δικια μου οταν κοιμαται βαθια!! καπου διαβασα οτι οι γατες βλεπουν ονειρα και γιαυτο κουνανε τα μελη του σωματος τους!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ φιλενάδα της bailey....!:)
απλά τρόμαξα..ειδικά όταν την είδα με τη γλωσσίτσα απ'έξω λεω 'αυτό ήταν!'
και την έκανα την κακία μου....
ήθελα να τσεκάρω απλά ότι είναι καλά.... νομίζω ότι δεν θα δυσκολευτεί να ξανακοιμηθεί... έτοιμη είναι!:)

να και ενα αρθρο στα αγγλικα:
Sleeping cats have been studied with electroencephalograms (EEG), which read their brain activity. Cats were found to be in REM sleep or deep sleep for 30 percent of their sleeping time. The REM sleep or deep sleep periods were accompanied by changes in body posture, paw and claw movements, whisker twitching, ear flicking, and, in some cases, vocalization. It is therefore assumed that cats dream or at least have semiconscious experiences that are similar to human dreams.

ωχ...τώρα με έκανες να νιώσω χειρότερα...:)
πάνε τα λιβαδάκια και το χωλ του σαλονιού και οι βούτες.... την αναστάτωσα, έφυγε από το γραφείο και τώρα κυνηγάει κάτι κουνούπια...εύχομαι κουνούπια να είναι γιατί δεν τα βλέπω... βγάζει και κάτι ήχους σύντομους... κρίμα, πιο ωραία ήταν στο γραφείο...

καμιά φορά όταν κυνηγάει έντομα [ελπίζω] που δε βλέπω με τρομάζει και λέω 'τί είναι αυτό που αυτή βλέπει αλλά εγώ δε βλέπω'....εμ καλά να πάθω....

ωχ...τώρα με έκανες να νιώσω χειρότερα...:)
πάνε τα λιβαδάκια και το χωλ του σαλονιού και οι βούτες.... την αναστάτωσα, έφυγε από το γραφείο και τώρα κυνηγάει κάτι κουνούπια...εύχομαι κουνούπια να είναι γιατί δεν τα βλέπω... βγάζει και κάτι ήχους σύντομους... κρίμα, πιο ωραία ήταν στο γραφείο...

καμιά φορά όταν κυνηγάει έντομα [ελπίζω] που δε βλέπω με τρομάζει και λέω 'τί είναι αυτό που αυτή βλέπει αλλά εγώ δε βλέπω'....εμ καλά να πάθω....
:lol::lol::lol:μην ανησυχεις σε κανενα 10λεπτο την βλεπω να ροχαλιζει παλι:lol::lol:

ναι καλύτερα.... γιατί έχει τρέλα με τα αόρατα έντομα!
όμως τώρα μου έρχεται ιδέα για ένα νέο τόπικ.... με αφορμή τα έντομα.... ευχαριστώ πολύ για την παραπομπή σου, με κάλυψε πλήρως... :)

να και ενα αρθρο στα αγγλικα:
Sleeping cats have been studied with electroencephalograms (EEG), which read their brain activity. Cats were found to be in REM sleep or deep sleep for 30 percent of their sleeping time. The REM sleep or deep sleep periods were accompanied by changes in body posture, paw and claw movements, whisker twitching, ear flicking, and, in some cases, vocalization. It is therefore assumed that cats dream or at least have semiconscious experiences that are similar to human dreams.

:lol::lol::lol::lol::lol:
μια μερα φωναζε στον υπνο του!!! Αλλες φορες κοιμαται τοσο βαθια που βλεπεις την ασπρη μεμβρανη στα ματια του και νομιζεις πως ειναι δαιμονισμενος :lol:
Δεν εχει πολλη πλακα οταν κουνανε τα μουστακια τους;;; :lol:

μακάρι να ξέραμε τί ονειρεύονται... και οι σκύλοι κουνάνε τα ποδαράκια τους αλλά αυτό το είχα συνηθίσει... απλά με τη γάτα μου φάνηκε εντυπωσιακό! αλλά και τί δε μου φαίνεται εντυπωσιακό στη γάτα...
και όντως, αυτό με τα μουστάκια είναι απίθανο!
αλλά η γλωσσίτσα όταν ήταν έξω κατατρόμαξα..!!

μη τρομαζεις με την γλωσσιτσα, ο δικος μου την ξεχναει εξω και οταν ειναι ξυπνιος :lol:

ευχαριστώ που μου το λες.... οπότε την άλλη φορά θα κάθομαι απλά να την απολαμβάνω να ονειρεύεται...εύχομαι όλα τα όνειρά της να είναι ηλιόλουστα...και του ναρούτο, και της bailey και όλων....:)

εμενα παντως η δικια μου μονιμως με την γλωσσα απ' ε3ω κοιμαται....και καμια φορα οταν κοιμαται πανω μου με σαλιωνει κι ολας!!!!:P:P:P

την καλή μου..... μάλλον θα πρέπει να ήμουν χαζή που την αναστάτωσα την γλυκούλα μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back