Απογαλακτιστήκαμε! Και τώρα τι τρώμε;

Ερώτηση για διατροφή

Γεια σας, εχω εναν μικρο γατουλη 6 μηνων, τον πηρα απο μια κυρια που τον μαζεψε απ τον δρομο,εχει κανει τα εμβολια του.Εχω μερικες αποριες σχετικα με τα γευματα του, ποσες φορες την ημερα πρεπει να τρωει και τι?Πχ πρεπει να τρωει ξηρα τροφη η κονσερβα? Επισης εχω παρατηρισει οτι μερικες φορες τα κοπρανα του δν ειναι στερεα, μηπως φταινε οι τροφες η η συχνοτητα που τρωει? Τωρα τρωει 3-4 φορες την ημερα κονσερβα (οχι μια κονσερβα την φορα, αλλα 1 κονσερβα σε δοσεις) η κονσερβα που του δινω ειναι η Gourmet. Επισης καθολη την διαρκεια της ημερας υπαρχει στο μπωλ του ξηρα τροφη whiskas για γατακια...Ειχα δοκιμασει μια ξηρα τροφη που μου ειχε δωσει ο κτηνιατρος αλλα δεν την ετρωγε, νομιζω ηταν hills..Ποσες φορες τη ημερα πρεπει να τρωει? Και εχετε καποιες μαρκες να μου προτεινετε, εαν δεν ειναι καλες αυτες που του δινω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γάτα μου γέννησε πριν 3-4 εβδομάδες τρία γατάκια.Να σημειώσω ότι έχω μεγάλο κήπο και πάντα είναι εξωτερική.
Τα τρία γατάκια τα πήγε,μάλλον για προστασία,σε μια εξωτερική αποθήκη.
Την γάτα τη μεγάλωσα εγώ,τα γατάκια όχι με αποτέλεσμα όταν με βλέπουν να κρύβονται πίσω απο τα πράγματα και τα έπιπλα της αποθήκης.
Θέλησα να τους δώσω τροφή αλλα δυστυχώς την έφαγε η γάτα.Σκέφτηκα να κλείσω την πόρτα της αποθήκης με τη γάτα να είναι έξω κατα τη διαδικασία που θα τρώνε τα γατάκια,αλλα μετά ίσως τα πάρει και αλλάξει θέση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Tελικά τα έβγαλε μόνη της έξω και τρώνε όλα μαζί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η μητέρα ξέρει καλύτερα κι αν τρώει το περισσότερο είναι γιατί χρειάζεται θερμίδες για να τα θηλάζει .Ανακάλυψα μία καταπληκτική κονσέρβα για γατάκια τη royal canin pediatric .Τα δυναμώνει και τα προφυλάσσει από τη βρεφική διάρροια

30 ημερών και τρώει!?

Γεια σας και πάλι ξέρω οτι κάνω πολλές ερωτήσεις αλλά αυτό το γατάκι το έχω ερωτευτεί και θέλω να κάνω τα πάντα για να είναι καλά! Λοιπόν είναι 35 ημερών περίπου και της δίνω εδώ και 2 μέρες τροφή για ΜΩΡΑ γατάκια (μόνο ότι λέει για μωρα αγοράζω!) αφού το τρώει κανονικά πειράζει που τής το δίνω? :hmm: :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα γατιά τον πρώτο χρόνο της ζωής τους τρώνε ειδική τροφή για μικρά. Αν η τροφή συ είναι kitten τότε υποθέτω είναι οκ. Εκτός αν εννοείς τίποτα πιο εξειδικευμένο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back