Αποπαρασίτωση

ΧΙΟΝΑΤΗ15585

Νεοφερμένο μέλος

Η ΧΙΟΝΑΤΗ15585 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
καλημέρα
προσπάθησα μάταια να δώσω στο γάτο μου το χάπι για την αποπαρασίτωση (είχε πάρει ένα πριν περίπου 1 μήνα και έπρεπε τώρα το 2ο)
τελικά το έτριψα μέσα σε γάλα (cat milk) που ομως είπιε το μισό..τι μπορώ να κάνω τώρα που δεν ξέρω πόσο χάπι ήπιε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λίγο με ανώτερα μαθηματικά μοιάζει η ερωτησούλα σου.... [μη παρεξηγηθείς, μια μικρή αστεία εισαγωγή σκέφτηκα:D]

το cat milk αν το έβαζες στο ψυγείο και δεν του έδινες τίποτε άλλο παρά μόνο αυτό, θα αναγκαζόταν να το πιει και έτσι θα είσαι σίγουρη πως το ήπιε όλο

απλά να μείνει νηστικός για λίγο και αργότερα του το προσφέρεις δροσερό δροσερό...

αυτό σκέφτηκα, και εγώ νέα είμαι στο club....

να είσαι καλά, όλες τις επιτυχίες από μουσταρδούλα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ 8α το δοκιμάσω και αυτό μήπως και το φάει....

αν δεν του αφήσεις καμία άλλη επιλογή αλλά το διατηρήσεις σωστά, θα αναγκαστεί να το πιει.. απλά μην το λυπηθείς και λυγίσεις.... άφησε λίγο το γατάκι να καταλάβει ότι είναι η μόνη του επιλογή ώστε να μη νιώθει το κενό στο στομαχάκι του..
[τί κακίστρο που είμαι!:D]

και πάλι καλή επιτυχία!:up:

Να σου πώ εγώ κάποτε το έλιωνα και το έδινα με σύριγγα,το έβαζα μέσα στην κονσερβούλα,διάφορους τρόπους τέλος πάντων και τελικά δοκίμασα να της το δώσω κατευθείαν στο στόμα!!Πιο 'ευκολο μου φάνηκε,απλά την κρατάς,της ανοίγεις το στόμα-μαλακά όχι πολύ ζόρισμα-και το καταπίνει μια χαρά!!..Και δεν χρειάζεται και νερό:P

εγώ δεν μπορούσα καν να του ανοίξω το στώμα...η βλακεία είναι ότι έχει πιει το περισσότερο αλλά δεν ξέρω αν ΄΄εχει πιει και το χαπι μαζί...τεσπ ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω καλύτερα

Πλάκα πλάκα κορίτσια είναι και η δικιά μας ώρα για αποπαρασίτωση....

η μέθοδος που προτείνεις kika είναι φανταστική, αλλά δεν θέλει να ξέρεις πώς να πείσεις τη γατούλα να το δεχτεί;
πώς το κάνεις;
προσπάθησε σε παρακαλώ να το περιγράψεις, στους σκύλους έτσι το κάνω αλλά έχουν πιο μεγάλο [πολύ πιο μεγάλο] στοματάκι....και χλουπ, το βάζεις, κλείνεις το στόμα και κάνεις μαλάξεις στο λαιμό.. αλλά στο γατάκι... φοβάμαι να κάνω το ίδιο!

ευχαριστώ πολύ.!:D

Μην αγχώνεσαι εγώ στην αρχή είχα τρομοκρατηθεί οτι θα την πονέσω,θα πνιγεί κλπ... Άν είσαι νέα γατομαμά φυσικό είναι να μην 'εχεις πάρει το ''κολάϊ''-αλήθεια είναι ελληνική λέξη αυτή???:blink: Στην πορεία θα σου έρχεται πιο εύκολο να της δίνεις φαρμακάκια αν χρειαστεί :up:

Εάν τελικά καταφέρεις να του ανοίξεις το στόμα, εάν έχεις αλείψει το χαπάκι με μια σταλιά βούτυρο, θα μπορέσεις να το δώσεις πιο εύκολα. Επίσης, μπορείς να το τυλίξεις σε λίγο ζαμπόν, ίσα ίσα μια μπουκιά, όπου φυσικά θα το χάνει μια χαψιά και δεν θα καταλάβει τίποτε! (ελπίζω να πιάσει ένα από όλα):)

Πλάκα πλάκα κορίτσια είναι και η δικιά μας ώρα για αποπαρασίτωση....

η μέθοδος που προτείνεις kika είναι φανταστική, αλλά δεν θέλει να ξέρεις πώς να πείσεις τη γατούλα να το δεχτεί;
πώς το κάνεις;
προσπάθησε σε παρακαλώ να το περιγράψεις, στους σκύλους έτσι το κάνω αλλά έχουν πιο μεγάλο [πολύ πιο μεγάλο] στοματάκι....και χλουπ, το βάζεις, κλείνεις το στόμα και κάνεις μαλάξεις στο λαιμό.. αλλά στο γατάκι... φοβάμαι να κάνω το ίδιο!

ευχαριστώ πολύ.!:D
Να σου πώ,δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο ιδίως άν αποτύχεις με την μια..μου έχει συμβεί και την κυνηγούσα κάτω απ'τα κρεβάτια:lol:Απλά την ''στριμώχνεις'' ανάμεσα στα πόδια σου,καθιστή της πιάνεις το μουσουδάκι και πιέζεις απαλά τα σαγόνια της.Αναγκαστικά ανοίγει το στόμα και..χλούπ το πετάς μέσα!Προσοχή αν δεν είναι καλό το σημάδι θα το φτύσει!!!:PΣτην αρχή θα χρειαστεί να το δοκιμάσεις αρκετές φορές μέχρι να πάει κατευθείαν στο λαιμό της και μετά το καταπίνει μόνη της!!Ελπίζω να βοήθησα..:redface:

Εάν τελικά καταφέρεις να του ανοίξεις το στόμα, εάν έχεις αλείψει το χαπάκι με μια σταλιά βούτυρο, θα μπορέσεις να το δώσεις πιο εύκολα. Επίσης, μπορείς να το τυλίξεις σε λίγο ζαμπόν, ίσα ίσα μια μπουκιά, όπου φυσικά θα το χάνει μια χαψιά και δεν θα καταλάβει τίποτε! (ελπίζω να πιάσει ένα από όλα):)
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!:hmm:έξυπνο!!!Τώρα που της δίνω αντιβίωση-γιατί στειρώθηκε-θα το δοκιμάσω!!!

δύσκολα μου βάζεις kika...ειδικά σε μια φοβιτσιάρα όπως είμαι εγώ! σκέφτομαι να της κάνω το άλλο που λες, να το βάζω σε κομματάκια κρέας που να τα τρώει με όρεξη [αφού θα την αφήσω πεινασμένη την γλυκούλα μου] και μετά να τα τρώει αναγκαστικά αφού θα με έχει ξε-αγαπήσει για λίγο [το τίμημα] [αν και δεν το πιστεύω, το πολύ να μου κρατήσει μουτράκια:D]

πάντα το κακό στο μυαλό μου αλλά ίσως είναι πιο εύκολο
πώς σου φαίνεται αυτή η σκέψη;
εσύ είσαι έμπειρη βέβαια, αλλά πως βαθμολογείς αυτόν τον τρόπο;
ευχαριστώ πολύ, για να μαθαίνουμε!

ουππςςςς...i did it again! τα ίδια με τη stellak σκέφτηκα, και δεν είδα ότι δημοσιεύτηκε σχετικό μήνυμα... χίλια συγγνώμη για τις επαναλήψεις, μάλλον το nick μου θα πρέπει να το αλλάξω σε 'επανάληψούλα':D

όπως σε βολέυει μουσταρδούλα αρκεί να μην είσαι πολύ νευρική,θα το ''πιάσει'' η γατούλα σου και δεν θα κάθεται...μην ανησυχείς δεν θα σου κρατήσει κακία,εμένα το ξεχνάει μετά από λίγο και...ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!:P

να του ανανεώνεις το cat milk ΧΙΟΝΑΤΗ μέχρι να το δεις εντελώς άδειο το μπολάκι... το διέλυσες καλά ή σε μικρά κομματάκια;
αν δεις ότι μένουν κομματάκια μάζεψέ τα με ένα αποστειρωμένο τσιμπιδάκι ας πούμε [βράστο σε νερό και κράτα το με ένα γάντι να κρυώσει]και βάλτα στο ζαμπονάκι ή μπεϊκονάκι ή κάτι σχετικό...
χίλιες επιτυχίες από το team-άκι μας!:D

καλα το διέλυσα πιστεύω δεν εχει κομματάκια...ναι οντως τώρα έβαλα λιγό γάλα παραπάνω και ήπιε πάλι λίγο...

τέλεια!! ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη της κατάστασης!!
σας ευχόμαστε άσπρο πάτο!:D

χαχα ευχαριστούμε!με σας τους έμπειρους θα μάθουμε και εμείς κάποια στιγμή!

ειναι πολυ πιο ευκολο να ανοιξεις το στομα και να βαλεις το χαπι μεσα. Εγω παλια επαιρνα χαπακια με γευση και τα ετρωγε μονος του, τα χαπακια χωρις γευση τα εκανα σκονη αλλα τελικα πιο ευκολο ειναι να τα δινεις στο στομα. Επειδη το χαπι που του δινω ειναι μεγαλο το εσπασα στα 3, το εδωσα να το μυρισει και μετα τον πηρα αγκαλιτσα, του ανοιξα το στομα και εβαλα το χαπακι μεσα και το καταπιε χωρις να ενοχληθει. Επανελαβα την διαδικασια 3 φορες! Ο δικος μου ομως ειναι συνηθισμενος να του ανοιγω το στομα γιατι του βουρτσιζω τα δοντια :hmm:

καλα έπιασες άλλο θέμα ποθ με απασχολει...το βουρτσισμα λεω..τεσπ τελικα το ήπιε το γαλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back