ΧΙΟΝΑΤΗ15585
Νεοφερμένο μέλος
προσπάθησα μάταια να δώσω στο γάτο μου το χάπι για την αποπαρασίτωση (είχε πάρει ένα πριν περίπου 1 μήνα και έπρεπε τώρα το 2ο)
τελικά το έτριψα μέσα σε γάλα (cat milk) που ομως είπιε το μισό..τι μπορώ να κάνω τώρα που δεν ξέρω πόσο χάπι ήπιε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
]το cat milk αν το έβαζες στο ψυγείο και δεν του έδινες τίποτε άλλο παρά μόνο αυτό, θα αναγκαζόταν να το πιει και έτσι θα είσαι σίγουρη πως το ήπιε όλο
απλά να μείνει νηστικός για λίγο και αργότερα του το προσφέρεις δροσερό δροσερό...
αυτό σκέφτηκα, και εγώ νέα είμαι στο club....
να είσαι καλά, όλες τις επιτυχίες από μουσταρδούλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΧΙΟΝΑΤΗ15585
Νεοφερμένο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
[τί κακίστρο που είμαι!
]και πάλι καλή επιτυχία!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΧΙΟΝΑΤΗ15585
Νεοφερμένο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
η μέθοδος που προτείνεις kika είναι φανταστική, αλλά δεν θέλει να ξέρεις πώς να πείσεις τη γατούλα να το δεχτεί;
πώς το κάνεις;
προσπάθησε σε παρακαλώ να το περιγράψεις, στους σκύλους έτσι το κάνω αλλά έχουν πιο μεγάλο [πολύ πιο μεγάλο] στοματάκι....και χλουπ, το βάζεις, κλείνεις το στόμα και κάνεις μαλάξεις στο λαιμό.. αλλά στο γατάκι... φοβάμαι να κάνω το ίδιο!
ευχαριστώ πολύ.!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην πορεία θα σου έρχεται πιο εύκολο να της δίνεις φαρμακάκια αν χρειαστεί 
stellak
Διάσημο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου πώ,δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο ιδίως άν αποτύχεις με την μια..μου έχει συμβεί και την κυνηγούσα κάτω απ'τα κρεβάτιαΠλάκα πλάκα κορίτσια είναι και η δικιά μας ώρα για αποπαρασίτωση....
η μέθοδος που προτείνεις kika είναι φανταστική, αλλά δεν θέλει να ξέρεις πώς να πείσεις τη γατούλα να το δεχτεί;
πώς το κάνεις;
προσπάθησε σε παρακαλώ να το περιγράψεις, στους σκύλους έτσι το κάνω αλλά έχουν πιο μεγάλο [πολύ πιο μεγάλο] στοματάκι....και χλουπ, το βάζεις, κλείνεις το στόμα και κάνεις μαλάξεις στο λαιμό.. αλλά στο γατάκι... φοβάμαι να κάνω το ίδιο!
ευχαριστώ πολύ.!![]()
Απλά την ''στριμώχνεις'' ανάμεσα στα πόδια σου,καθιστή της πιάνεις το μουσουδάκι και πιέζεις απαλά τα σαγόνια της.Αναγκαστικά ανοίγει το στόμα και..χλούπ το πετάς μέσα!Προσοχή αν δεν είναι καλό το σημάδι θα το φτύσει!!!
Στην αρχή θα χρειαστεί να το δοκιμάσεις αρκετές φορές μέχρι να πάει κατευθείαν στο λαιμό της και μετά το καταπίνει μόνη της!!Ελπίζω να βοήθησα..
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!!Εάν τελικά καταφέρεις να του ανοίξεις το στόμα, εάν έχεις αλείψει το χαπάκι με μια σταλιά βούτυρο, θα μπορέσεις να το δώσεις πιο εύκολα. Επίσης, μπορείς να το τυλίξεις σε λίγο ζαμπόν, ίσα ίσα μια μπουκιά, όπου φυσικά θα το χάνει μια χαψιά και δεν θα καταλάβει τίποτε! (ελπίζω να πιάσει ένα από όλα)![]()
έξυπνο!!!Τώρα που της δίνω αντιβίωση-γιατί στειρώθηκε-θα το δοκιμάσω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
]πάντα το κακό στο μυαλό μου αλλά ίσως είναι πιο εύκολο
πώς σου φαίνεται αυτή η σκέψη;
εσύ είσαι έμπειρη βέβαια, αλλά πως βαθμολογείς αυτόν τον τρόπο;
ευχαριστώ πολύ, για να μαθαίνουμε!
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
αν δεις ότι μένουν κομματάκια μάζεψέ τα με ένα αποστειρωμένο τσιμπιδάκι ας πούμε [βράστο σε νερό και κράτα το με ένα γάντι να κρυώσει]και βάλτα στο ζαμπονάκι ή μπεϊκονάκι ή κάτι σχετικό...
χίλιες επιτυχίες από το team-άκι μας!

ΧΙΟΝΑΤΗ15585
Νεοφερμένο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
σας ευχόμαστε άσπρο πάτο!

ΧΙΟΝΑΤΗ15585
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ΧΙΟΝΑΤΗ15585
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool