Απορία

nena

Πολύ δραστήριο μέλος

Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα.
Επειδή ότι γάτες είχαμε πριν ζούσαν και έξω και μέσα στο σπίτι δεν είχα πρόβλημα, αλλά τώρα με το Μαντού έχω την εξής απορία: Ο Μαντού είναι ένας γάτος που ζεί μέσα και όταν έχει καλό καιρό στο μπαλκόνι αραχτός στη καρέκλα του. Έτσι και τώρα όταν χαλάει ο καιρός εγώ θέλω να μένει μέσα, αλλά αυτός ότι καιρό και να κάνει θέλει να τη πέφτει στη καρέκλα του στο μπαλκόνι ακόμα και όταν βρέχει πια. Επειδή εμείς δεν καπνίζουμε μέσα στο σπίτι μόλις ανοίξει μπαλκονόπορτα αυτός τσουπ έξω. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αρρωστήσει, λέγοντάς το χοντρικά να κρυώσει; Ή να τον αφήσω το ταλαίπωρο να λιάζεται στο μπαλκόνι ελεύθερα που τον κάνει και χαρούμενο;
Για του λόγου το αληθές:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01540.jpg
    DSC01540.jpg
    476,4 KB · Εμφανίσεις: 46
Δεν νομίζω ότι κρυώνουν τα γατιά. Μπορούν να ρυθμίζουν πολύ καλά τη θερμοκρασία τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τον αφησετε να μπαινοβγαινει. Εκεινος καταλαβαινει ποτε κρυωνει και πρατει αναλογως! Επισης μπορειτε να βαλετε το ειδικο πορτακι για γατες, για να μην χρειαζεται να του ανοιγετε. (Βολευει και για να εχετε την αμμο εξω).
Μαθαινουν ευκολα να το χρησιμοποιουν.
https://www.petdoors.com/just_cat_doors.htm

Γεια σας και απο μενα:)

Καινουργια εδω, ειδα το ποστ και ειχα διαβασει ενα αρθρο σχετικο εδω https://www.cozycatfurniture.com/cat_newsletters/catnewsletter16.html

που μου φανηκε καλο :D

Βεβαια αν μιλαμε για λιγες ωρες εξω δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα:)

κι η Τσικι θελει να βγαινει εξω,αλλα εγω φοβαμαι μηπως κρυωσει,μονο οταν εχει καλο καιρο την αφηνω.αλλα μαλλον εγω ειμαι υπερβολικη κι αυτη ειναι πιο εξυπνη και μπορει να καταλαβει μονη της ποτε την παιρνει να βγει.ενα βραδυ με πολυ κρυο που ανοιξα το τζαμι βγηκε εξω σα βολιδα(εκανε κρυο κι ειχε να βγει καμποσες μερες).ε,σε 1 δευτερολεπτο ξαναμπηκε μεσα τρεχοντας:lol: :lol:

κι η Τσικι θελει να βγαινει εξω,αλλα εγω φοβαμαι μηπως κρυωσει,μονο οταν εχει καλο καιρο την αφηνω.αλλα μαλλον εγω ειμαι υπερβολικη κι αυτη ειναι πιο εξυπνη και μπορει να καταλαβει μονη της ποτε την παιρνει να βγει.ενα βραδυ με πολυ κρυο που ανοιξα το τζαμι βγηκε εξω σα βολιδα(εκανε κρυο κι ειχε να βγει καμποσες μερες).ε,σε 1 δευτερολεπτο ξαναμπηκε μεσα τρεχοντας:lol: :lol:
Ξαναμπηκε σα βολιδα δηλαδη!:lol: :lol:
(κι ο Σιβα τα ιδια...
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πλακα ηταν με τα χιονια! Βγηκε εξω και μολις πατησε στο χιονι, αρχισε να χοροπηδαει!)

Ακόμα και ο φωστήρας μου καταλαβαίνει πότε κάνει πολύ κρύο και βγαίνει, πάει στην άμμο και επιστρέφει σε χρόνο dt! Με τα χιονια αναγκάστηκα να τον πάρω αγκαλιά για να πάμε στην άμμο παρεΐτσα και τον περίμενα κιόλας για να τον φέρω μέσα! Ευτυχώς εδώ δεν πιάνει πολύ χιόνι! Πάντως τα μεγάλα γέλια ήταν όταν ο Σάκης είδε πρώτη φορά να χιονίζει. Είχε κάτσει στην μέση της αυλής και κοιτούσε τις νιφάδες που έπεφταν. Όταν αποφάσισε να ξαναμπεί μέσα ήταν ένα βήμα πριν γίνει χιονόγατος!

Το Σιβα τον παω στην αμμο παρεϊτσα σχεδον παντα (λες και ειναι παιδι με ειδικες αναγκες!). Εαν τον αφησω κανει τσισα του οπου βρει! (προτιμα την εξωπορτα).

Νερίνα κι εγώ νομίζω ότι ο γάτος ξέρει πότε να βγει έξω και πότε όχι. Άμα κρυώνει θα κάτσει μέσα.Οι δικοί μου ακόμα κάθε βράδυ κυνηγιούνται στη βεράντα.

Σχετικά με το μπαλκόνι:
Δεν φοβόσαστε μην ανέβει στο κάγκελο και πέσει κάτω; Εγώ μένω στον 5ο και δε νομίζω πως θα το ρισκάρω ποτέ να βγάλω τον Μέμο στο μπαλκόνι. Να μου πεις, το καλοκαίρι τι θα κάνουμε;;;;
Τι λέτε επ'αυτού;

Αν κρυώνει και να θέλεις να βγει έξω δεν θα βγαίνει κι αν δεν κάθεται σε ρεύματα δεν πιστεύω ότι αρρωσταίνει.

Ευχαριστώ. Εαν κατάλαβα να εμπιστευτώ το ένστικτό του, αλλά με μέτρο.
Για Μέμη: Εμάς για την ώρα μια ψηλή καλαμωτή μοιάζει να έχει λύσει το πρόβλημα, γιατί το πλέγμα δεν τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Βέβαια το μπαλκόνι φέρνει σε μπαρ δεκαετίας 60, αλλά έχει ατμόσφαιρα.

Μέμυ κι εμείς στον 5ο μένουμε και έχουμε βάλει καλαμιές στο μπαλκόνι. Βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα ψηλές, ως το ύψος της κουπαστής. Τον πρώτο καιρό με το που βγαιναν στο μπαλκόνι - και ιδίως ο Πέπε - σκαρφάλωναν στην καλαμιά και εγώ πάθαινα εμφραγματα. Σιγά σιγά όμως το ξεπέρασαν. Τουλάχιστον δεν τους έχω ξαναδει να το κάνουν. Βέβαια αφήσαμε γυρτή στον τοίχο μια κουλούρα καλαμιά και τη βρίσκουν τρελά να σκαρφαλώνουν εκεί. :) Ακόμα φοβάμαι βέβαια, αλλά το παιχνίδι και η χαρά που κάνουν έξω (με τα φυτά κλπ)...δεν θέλω να τους το στερήσω κι αυτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back