Για του λόγου το αληθές:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μαθαινουν ευκολα να το χρησιμοποιουν.
https://www.petdoors.com/just_cat_doors.htm
Mika
Δραστήριο μέλος
Καινουργια εδω, ειδα το ποστ και ειχα διαβασει ενα αρθρο σχετικο εδω https://www.cozycatfurniture.com/cat_newsletters/catnewsletter16.html
που μου φανηκε καλο
Βεβαια αν μιλαμε για λιγες ωρες εξω δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Ξαναμπηκε σα βολιδα δηλαδη!κι η Τσικι θελει να βγαινει εξω,αλλα εγω φοβαμαι μηπως κρυωσει,μονο οταν εχει καλο καιρο την αφηνω.αλλα μαλλον εγω ειμαι υπερβολικη κι αυτη ειναι πιο εξυπνη και μπορει να καταλαβει μονη της ποτε την παιρνει να βγει.ενα βραδυ με πολυ κρυο που ανοιξα το τζαμι βγηκε εξω σα βολιδα(εκανε κρυο κι ειχε να βγει καμποσες μερες).ε,σε 1 δευτερολεπτο ξαναμπηκε μεσα τρεχοντας![]()
![]()
(κι ο Σιβα τα ιδια...
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πλακα ηταν με τα χιονια! Βγηκε εξω και μολις πατησε στο χιονι, αρχισε να χοροπηδαει!)
anabou
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
memy
Νεοφερμένο μέλος
Δεν φοβόσαστε μην ανέβει στο κάγκελο και πέσει κάτω; Εγώ μένω στον 5ο και δε νομίζω πως θα το ρισκάρω ποτέ να βγάλω τον Μέμο στο μπαλκόνι. Να μου πεις, το καλοκαίρι τι θα κάνουμε;;;;
Τι λέτε επ'αυτού;
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Για Μέμη: Εμάς για την ώρα μια ψηλή καλαμωτή μοιάζει να έχει λύσει το πρόβλημα, γιατί το πλέγμα δεν τον δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Βέβαια το μπαλκόνι φέρνει σε μπαρ δεκαετίας 60, αλλά έχει ατμόσφαιρα.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακόμα φοβάμαι βέβαια, αλλά το παιχνίδι και η χαρά που κάνουν έξω (με τα φυτά κλπ)...δεν θέλω να τους το στερήσω κι αυτό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool