γιάννης200
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρε ενα τηλεφωνο στον κτηνιατρο για τα ματακια του θα σε κατατοπιση υπευθυνα στο τι πρεπει να κανεις
οσο για τους ψυλους εφ οσον του εβαλε σταγονες ο κτηνιατρος δεν εχεις κανενα φοβο
θα πρεπει απλως ν καθε δυο μηνες να του βαζεις εσυ αυτη την αμπουλα για να μην ξαναεχει ψυλους
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα γαιτι μου έδωσε το frontline ο γιατρός να την ψεκάσω και όχι αμπούλα??? ααααα, νευρακια..
Ismini
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Γενικότερα δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρεις κάποιε ιδιαίτερες προφυλάξεις όσον αφορά την υγεία σου.
Ομως εάν στο μέλλον δεν θέλεις να κοιμάται μαζί σου, πρέπει να το μάθεις να μην έρχεται στο κρεβάτι από τώρα.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Γεια σου Γιάννη, οι ψύλοι δεν πάνε στους ανθρώπους αποτι ξέρω και γώ.. Διάβασε και αυτό το άρθρο
Εμένα γαιτι μου έδωσε το frontline ο γιατρός να την ψεκάσω και όχι αμπούλα??? ααααα, νευρακια..
και το frontline ειναι καλο και κραταει παραπανω απο ενα μηνα.
Ismini
Διάσημο μέλος
Frontline υπάρχει και σε αμπούλα μήπως σου έδωσε αυτό?Γεια σου Γιάννη, οι ψύλοι δεν πάνε στους ανθρώπους αποτι ξέρω και γώ.. Διάβασε και αυτό το άρθρο
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
και το frontline ειναι καλο και κραταει παραπανω απο ενα μηνα.
Thank you Αγγελική!!

Απλά σκέφτομαι οτι με την αμπούλα δεν θα καταλαβαινε και τίποτα η μικρή ενώ τώρα την λυπήθηκα την καυμενούλα που την ταλαιπωρούσαμε με τον αντρα μου για να την ψεκάσουμε

Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι βεβαια. Και δεν χρειάζονταν γιατί φαντάζομαι προληπτικά σας το έγραψε, γιατί το γατάκι δεν θα είχε ψύλους.Thank you Αγγελική!!
Απλά σκέφτομαι οτι με την αμπούλα δεν θα καταλαβαινε και τίποτα η μικρή ενώ τώρα την λυπήθηκα την καυμενούλα που την ταλαιπωρούσαμε με τον αντρα μου για να την ψεκάσουμε![]()
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να είστε καλά..
γιάννης200
Νεοφερμένο μέλος
Καλώς μας ήρθατε

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Αμπουλα βάζω κι εγω στα δικά μου γιατί με το σπρέι παθαινουν φρίκη.
το γατακι παιζεται να ειναι 3-4 μηνων και υπαρχει κατι παραξενο στα ματια του
να αρχισω να ανησυχω ή ειναι κατι που προκυπτει με την αναπτυξη του???
ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool