Απορίες για νέο γατάκι

γιάννης200

Νεοφερμένο μέλος

Ο γιάννης200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
γεια σε όλους..είμαι καινούριος στο forum..πρόσφατα πήρα ένα γατάκι 4 εβδομαδών..θυληκό...έχω μερικές απορίες..1.οι τσι΄μπλες που έχει στα ματάκια του πως θα καθαριστούν?2..το πήγα στον κτηνίατρο και του έριξε κάτι σταγόνες στο σβέρκο για τους ψύλλους..το γατάκι έρχεται κάθε βράδυ και κοιμάται μαζι μου θα πρέπει να πάρω κάποιες προφυλάξεις?ποιες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες!τις τσιμπλες τις ειδε ο κτηνιατρος?συνηθως πρεπει να του δωσεις κολλυριο για να φυγουν γιατι τα μικρα γατακια το παθαινουν αυτο.πρεπει να ρωτησεις τον κτηνιατρο παλι.οσον αφορα τις αμπουλες τις βαζουν για τους ψυλλους και αφου του εβαλε δεν υπαρχει προβλημα.εξαλλου νομιζω οτι οι ψυλλοι των γατιων δεν πηγαινουν στους ανθρωπους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιαννη καλως ηρθες
Παρε ενα τηλεφωνο στον κτηνιατρο για τα ματακια του θα σε κατατοπιση υπευθυνα στο τι πρεπει να κανεις
οσο για τους ψυλους εφ οσον του εβαλε σταγονες ο κτηνιατρος δεν εχεις κανενα φοβο
θα πρεπει απλως ν καθε δυο μηνες να του βαζεις εσυ αυτη την αμπουλα για να μην ξαναεχει ψυλους

Γεια σου Γιάννη, οι ψύλοι δεν πάνε στους ανθρώπους αποτι ξέρω και γώ.. Διάβασε και αυτό το άρθρο
Εμένα γαιτι μου έδωσε το frontline ο γιατρός να την ψεκάσω και όχι αμπούλα??? ααααα, νευρακια..

Kαλως όρισες!:)
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Γενικότερα δεν νομίζω ότι πρέπει να πάρεις κάποιε ιδιαίτερες προφυλάξεις όσον αφορά την υγεία σου.
Ομως εάν στο μέλλον δεν θέλεις να κοιμάται μαζί σου, πρέπει να το μάθεις να μην έρχεται στο κρεβάτι από τώρα.

Γεια σου Γιάννη, οι ψύλοι δεν πάνε στους ανθρώπους αποτι ξέρω και γώ.. Διάβασε και αυτό το άρθρο
Εμένα γαιτι μου έδωσε το frontline ο γιατρός να την ψεκάσω και όχι αμπούλα??? ααααα, νευρακια..

και το frontline ειναι καλο και κραταει παραπανω απο ενα μηνα.

Frontline υπάρχει και σε αμπούλα μήπως σου έδωσε αυτό?

και το frontline ειναι καλο και κραταει παραπανω απο ενα μηνα.

Thank you Αγγελική!! :)

Απλά σκέφτομαι οτι με την αμπούλα δεν θα καταλαβαινε και τίποτα η μικρή ενώ τώρα την λυπήθηκα την καυμενούλα που την ταλαιπωρούσαμε με τον αντρα μου για να την ψεκάσουμε :/:

Thank you Αγγελική!! :)

Απλά σκέφτομαι οτι με την αμπούλα δεν θα καταλαβαινε και τίποτα η μικρή ενώ τώρα την λυπήθηκα την καυμενούλα που την ταλαιπωρούσαμε με τον αντρα μου για να την ψεκάσουμε :/:
Ναι βεβαια. Και δεν χρειάζονταν γιατί φαντάζομαι προληπτικά σας το έγραψε, γιατί το γατάκι δεν θα είχε ψύλους.

ναι έτσι μου είπε για να είναι προστατευμένο!! Αχ σας ευχαριστώ πάρα πολύ βρε παιδιά!!! Οι συμβουλές σας μ'εχουν βοηθήσει παρα πολυ!!!!
Να είστε καλά..

δεν ξέρω ποια μάρκα του έβαλε..σας ευχαριστώ για τις συμβουλές

:) :) :) Καλώς μας ήρθατε:) :) :)

βρε καλοστον/την :hello: :hello: :hello:

Καλως ορίσατε!!!! Να σου ζήσει το μικρούλι!!!
:) :) :) :)
Αμπουλα βάζω κι εγω στα δικά μου γιατί με το σπρέι παθαινουν φρίκη.

απορία με μικρό γατάκι

το γατακι παιζεται να ειναι 3-4 μηνων και υπαρχει κατι παραξενο στα ματια του
07082011010.jpg

να αρχισω να ανησυχω ή ειναι κατι που προκυπτει με την αναπτυξη του???
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς όρισες στην παρέα μας και να χαίρεσαι το γατάκι σου! Κάποιο πρόβλημα υπάρχει που θα πρέπει οπωσδήποτε να το δει γιατρός! Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά ΕΔΩ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back