marzep
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μαζι σου κι εγωΣημειωνω μαρκες κι ο Θεος βοηθος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης.
εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο)
Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι....
Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου?
![]()
Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι,
ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη.Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί).

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι,ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη.
Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί).![]()

ΟΚ! Ευχαριστω
...θα την καθαρισω παρα πολυ καλα και θα τη παω λιγο πιο κει

Fotini
Διάσημο μέλος
Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ
Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου!
Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης.
εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο)
Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι....
Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου?
![]()
Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μωρε χωρανε...απλα η αλλη ειναι πολυ μεγαλη....Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους![]()
marzep
Δραστήριο μέλος
Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου!Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι..

Τι κανω λαθος????
Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες....
2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν....Τι κανω λαθος????
Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες....
2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση...![]()
Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε

marzep
Δραστήριο μέλος

Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω....

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο)

Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ!

Παρτε την

Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλι
η Fresh μοσχοβολαει κι αυτη
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpetπως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ!
![]()

https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf
stellak
Διάσημο μέλος
Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο....
Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω
)...Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη
Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το θυμαμαι ΣτελλαΝαι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)...
Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψηΌμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία.
Α...μαλιστα...Προς το παρον την εχει στο Kitten room
μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του,
θα σας ξαναπω...
βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)...
Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψηΌμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία.
Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα...
stellak
Διάσημο μέλος
...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του,![]()
Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool