marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:06 Η marzep έγραψε: #221 07-04-09 11:06 Σημειωνω μαρκες κι ο Θεος βοηθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #222 07-04-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημειωνω μαρκες κι ο Θεος βοηθος... Click για ανάπτυξη... μαζι σου κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:21 Η ruko έγραψε: #223 07-04-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι, ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη. Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #224 07-04-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι, ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη. Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί). Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Ευχαριστω...θα την καθαρισω παρα πολυ καλα και θα τη παω λιγο πιο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:32 Η Fotini έγραψε: #225 07-04-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η Fotini έγραψε: #226 07-04-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #227 07-04-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Click για ανάπτυξη... μωρε χωρανε...απλα η αλλη ειναι πολυ μεγαλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:19 Η marzep έγραψε: #228 07-04-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Click για ανάπτυξη... Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #229 07-04-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Click για ανάπτυξη... ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν.... Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:19 Η marzep έγραψε: #230 07-04-09 14:19 Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημειωνω μαρκες κι ο Θεος βοηθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #222 07-04-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημειωνω μαρκες κι ο Θεος βοηθος... Click για ανάπτυξη... μαζι σου κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:21 Η ruko έγραψε: #223 07-04-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι, ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη. Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #224 07-04-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι, ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη. Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί). Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Ευχαριστω...θα την καθαρισω παρα πολυ καλα και θα τη παω λιγο πιο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:32 Η Fotini έγραψε: #225 07-04-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η Fotini έγραψε: #226 07-04-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #227 07-04-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Click για ανάπτυξη... μωρε χωρανε...απλα η αλλη ειναι πολυ μεγαλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:19 Η marzep έγραψε: #228 07-04-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Click για ανάπτυξη... Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #229 07-04-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Click για ανάπτυξη... ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν.... Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:19 Η marzep έγραψε: #230 07-04-09 14:19 Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημειωνω μαρκες κι ο Θεος βοηθος... Click για ανάπτυξη... μαζι σου κι εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:21 Η ruko έγραψε: #223 07-04-09 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι, ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη. Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #224 07-04-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι, ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη. Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί). Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Ευχαριστω...θα την καθαρισω παρα πολυ καλα και θα τη παω λιγο πιο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:32 Η Fotini έγραψε: #225 07-04-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η Fotini έγραψε: #226 07-04-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #227 07-04-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Click για ανάπτυξη... μωρε χωρανε...απλα η αλλη ειναι πολυ μεγαλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:19 Η marzep έγραψε: #228 07-04-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Click για ανάπτυξη... Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #229 07-04-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Click για ανάπτυξη... ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν.... Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:19 Η marzep έγραψε: #230 07-04-09 14:19 Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι, ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη. Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #224 07-04-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι, ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη. Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί). Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Ευχαριστω...θα την καθαρισω παρα πολυ καλα και θα τη παω λιγο πιο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:32 Η Fotini έγραψε: #225 07-04-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η Fotini έγραψε: #226 07-04-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #227 07-04-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Click για ανάπτυξη... μωρε χωρανε...απλα η αλλη ειναι πολυ μεγαλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:19 Η marzep έγραψε: #228 07-04-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Click για ανάπτυξη... Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #229 07-04-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Click για ανάπτυξη... ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν.... Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:19 Η marzep έγραψε: #230 07-04-09 14:19 Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Μπορεί να είναι οι μυρωδιές, όπως λέει και η Melini, ή μπορεί απλά να είναι το καινούργιο κοσκινάκι, ιδίως αν η καινούργια λεκάνη είναι πιο ευρύχωρη. Ίσως, εκτός απ' το καθάρισμα, να βοηθούσε αν την έβαζες κάπου αλλού - καμιά φορά τα βολεύει έτσι (κυρίως επειδή βαριούνται να περπατήσουν από δω εκεί). Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Ευχαριστω...θα την καθαρισω παρα πολυ καλα και θα τη παω λιγο πιο κει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:32 Η Fotini έγραψε: #225 07-04-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η Fotini έγραψε: #226 07-04-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #227 07-04-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Click για ανάπτυξη... μωρε χωρανε...απλα η αλλη ειναι πολυ μεγαλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:19 Η marzep έγραψε: #228 07-04-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Click για ανάπτυξη... Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #229 07-04-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Click για ανάπτυξη... ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν.... Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:19 Η marzep έγραψε: #230 07-04-09 14:19 Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Γμτ, ενω η Ever Clean με καλυπτει στο θεμα της μυρωδιας (αφου η τουαλεττα των μικρων ειναι μεσα στη δικη μας) δεν κανει τοσο καλους σβωλους,οσο η Cat's Pride..που ωστοσο μυριζει πιο πολυ Click για ανάπτυξη... Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η Fotini έγραψε: #226 07-04-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #227 07-04-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Click για ανάπτυξη... μωρε χωρανε...απλα η αλλη ειναι πολυ μεγαλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:19 Η marzep έγραψε: #228 07-04-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Click για ανάπτυξη... Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #229 07-04-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Click για ανάπτυξη... ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν.... Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:19 Η marzep έγραψε: #230 07-04-09 14:19 Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα ηθελα τη γνωμη και συμβουλη σας για το εξης. εχω 3 γατες....αγορασα μολις προσφατα δευτερη αμμολεκανη (αργησα λιγο) Η δευτερη αμμολεκανη μου ειναι πιο ευρυχωρη και πιο βαθεια απο τη παλια...τις εχω και τις 2 αντικριστα στο μπαλκονι.... Το αποτελεσμα ειναι οτι πανε ολα μονο στη καινουργια και κατηργησαν τη παλια...Τι να κανω? Να βαλω τη δευτερη στην αλλη μερια μηπως καλυτερα του μπαλκονιου? Click για ανάπτυξη... Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 12:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #227 07-04-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Click για ανάπτυξη... μωρε χωρανε...απλα η αλλη ειναι πολυ μεγαλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:19 Η marzep έγραψε: #228 07-04-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Click για ανάπτυξη... Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #229 07-04-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Click για ανάπτυξη... ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν.... Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:19 Η marzep έγραψε: #230 07-04-09 14:19 Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Πέτα την παλιά και αγόρασε μια ακόμα σαν την καινούργια. Μάλλον δεν χωράνε στη μικρή, όπως και να το κάνουμε θέλουν την άπλα τους Click για ανάπτυξη... μωρε χωρανε...απλα η αλλη ειναι πολυ μεγαλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:19 Η marzep έγραψε: #228 07-04-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Click για ανάπτυξη... Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #229 07-04-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Click για ανάπτυξη... ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν.... Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:19 Η marzep έγραψε: #230 07-04-09 14:19 Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κι εγώ την Cat's Pride βάζω στις αμμολεκάνες και δε μυρίζει καθόλου! Και έχω και τις δύο μέσα στο σπίτι.. Click για ανάπτυξη... Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 13:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #229 07-04-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Click για ανάπτυξη... ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν.... Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:19 Η marzep έγραψε: #230 07-04-09 14:19 Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Τι κανω λαθος???? Τεσπα λεω ν'αρχισω τις αλχημειες.... 2 μερη cat's pride και 1 μερος fresh guard.Δυο τινα μπορει να συμβουν΄,καταστροφη η λυση... Click για ανάπτυξη... ή να διαδηλωσουν οι γατες σου και να σου πουν.... Αφεντικο!! Επιτελους αποφασησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 7 Απριλίου 2009 στις 14:19 Η marzep έγραψε: #230 07-04-09 14:19 Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπααααα!!!Για γατοπατουσοφασκελο το κοβω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 10:18 Η whity έγραψε: #231 08-04-09 10:18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 8 Απριλίου 2009 στις 12:24 Η Desdemona: #232 08-04-09 12:24 Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό την Everclean, λόγω του ότι έχω την άμμο του στην κουζίνα (τι να κάνω, μόνο εκεί χωρούσε). Ήμουν πολύ ευχαριστημένη, αλλά ήταν πολύ ακριβή και τώρα παίρνω τη Biokat's. Μπορώ να πω ότι έχει την ίδια ποιότητα με την Everclean, δεν μυρίζει (ξανατονίζω, είναι στην κουζίνα η άμμος) και κάνει μια χαρά σβώλους. Τα δέκα κιλά κοστίζουν 8 ευρώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 29-04-09 09:36 Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Εκανα το τεστ του κλειστου παραθυρου στο δωματιο για 24 ωρες και μ'εβγαλε ασπροπροσωπη (σα διαφημιση ακουστηκε αυτο) Με μια γατα σε κλειστο μικρο σχετικα δωματιο και παραθυρο ΔΕΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....Μοσχοβολαει, κανει καλες μπαλιτσες τα τσισα και ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΙΑ! Παρτε την Βγαινει και με αρωμα πορτοκαλιη Fresh μοσχοβολαει κι αυτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity Εκκολαπτόμενο μέλος Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:38 Η whity έγραψε: #234 29-04-09 09:38 πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 29-04-09 09:41 Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από whity: πως ειναι η συσκευασια να την ψαξω ,γιατι στη Σαλαμινα πρεπει να ψαξω πολυ! Click για ανάπτυξη... Aυτη ειναι με το πορτοκαλι....η εταιρια που τη βγαζει λεγεται gimpet https://www.mypetz.gr/threads/biokats.219220/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #236 29-04-09 09:43 αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτο ειναι το site με ολα τα προιοντα της σειρας αλλα δεν τα φερνουν ολα στην Ελλαδα https://www.gimborn.hu/menu/doc/49_doc_catalogue sheet cat litter.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:44 Η stellak έγραψε: #237 29-04-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Biokat's Fresh και ξερο ψωμι στην αμμο.... Click για ανάπτυξη... Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 29-04-09 09:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maiksth V_Jo Agiyi Aggeliki_Hra Tina2017 nasstazia Ρούλης και Μπία mayrh gata mpirarxos imacmaria crazydiamond raccoon ΕλένηΘεσ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... το θυμαμαι ΣτελλαΑ...μαλιστα... Προς το παρον την εχει στο Kitten room μονο η Καλυψω...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, θα σας ξαναπω...βεβαια του Μορφεα ειναι στο μπαλκονι κι οχι μεσα στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η ιβανα έγραψε: #239 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ναι, παιδί μου, θυμάσαι που σου το έλεγα; Δεν την αλλάζουμε ούτε εμείς. Σε σχέση με τις άλλες είναι και κάπως οικονομικότερη (όσο σκέφτομαι ότι στη Φρανκφούρτη το 20λιτρο σακί είχε 8 ευρώ, λυσσάω)... Εγώ πια αγοράζω δυο - δυο τα σακιά, γιατί καμιά φορά παρουσιάζεται έλλειψη Όμως μόνο την Fresh (πράσινη συσκευασία). Την πορτοκάλι τη δοκιμάσαμε στην αρχή αλλά δεν μύριζε το ίδιο ωραία. Click για ανάπτυξη... Στελλα που τη βρισκεις ? δε μπορω να τη βρω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η stellak έγραψε: #240 29-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...οταν τη δοκιμασω στο Μορφεα που σκυλοβρωμανε τα τσισα του, Click για ανάπτυξη... Α, παπαπα! Λες να "γευματίζει" τίποτε ζεστούς σκύλους (χοτ ντογκ) για σνακ; Να τον προσέξουμε το γάτο μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.