Voula
Διάσημο μέλος
Σας θυμίζω ότι έχω 5 γάτες και μερικές φορές στο σπίτι υπάρχει και ένας 6ος που επισκέπτεται την αμμολεκάνη.
Λοιπόν χρησιμοποιώ την Catsan, η οποία βέβαια είναι πανάκριβη, ως εξής.
Αδειάζω τα 2/3 της Catsan σε μια μεγάλη ανοικτή αμμολεκάνη και προσθέτω 1/3 από κρυσταλλική.
Εννοείται ότι την αλλάζω κάθε 5 μέρες ολόκληρη, αφού κάθε μέρα χάνω πλέον τον λογαριασμό πόσες φορές μαζεύω @τουλες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
Καλημέρα.
Με δύο γατιά έχεις μία αμμολεκάνη; Εγώ δεν προλάβενα να αλλάζω την άμμο. 'Ασε που είχα προβλήματα γιατί η Κλάρα όταν μοίριζε τον Πάρη τρελλενότανε και της σικονότανε η τρίχα. Ο Πάρης σ' αυτό την ανεχότανε. Τους χώρισα και ησύχασα. Συμφωνώ ότι η catsan είναι καλή άμμος, δεν μοιρίζει, άν και έχω κλειστές τουαλλέτες.![]()
τελικά λέμε για τους ανθρώπους που μερικοί είναι στραβόξυλα αλλά και αυτά δε πάνε πίσω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος

μια λύση είναι κάποια τουαλέτα αυτόματου καθαρισμού για τις γάτες.. έχεις σκεφτεί αυτή τη λύση;

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ' ευχαριστώ πάντως. Θα το κοιτάξω.

Tsoutsouba
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι της my cat και δινω μονο 3 ευρω για τα 5 κιλα!Αυτο ειναι κακο? Το μωρουλι μου δεν ειναι και στειρωμενο και τελευταια βρωμαει η αμμος (μαλλον) αμμωνια...
Σας ακουγεται τιποτα γνωριμο???
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτή την άμμο δεν την ξέρω πάντως αν δεν κάνει σβόλους δεν συμφέρει γιατί μετα από 2-3 μέρες αναγκάζεσαι να την πετάξεις όλη. Τώρα η έντονη μυρωδιά στα ούρα είναι επειδή δεν είναι στειρωμένο εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημαΡε παιδιααα... η δικη μου αμμος ειναι πολυ καλη οσον αφορα τα κακακια αλλα τα τσισακια δεν τα σβολιαζει...Ειναι της my cat και δινω μονο 3 ευρω για τα 5 κιλα!
Αυτο ειναι κακο? Το μωρουλι μου δεν ειναι και στειρωμενο και τελευταια βρωμαει η αμμος (μαλλον) αμμωνια...
Σας ακουγεται τιποτα γνωριμο???
Πάντως εγώ πήρα μία άμμο από τα Lidl που έχει περιπου 4.5 ευρώ τα 19 λιτρα κ φαίνεται να κάνει σβόλους η τιμή της είναι καταπληκτική ελπίζω να κάνει κ καλή δουλεια
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ευτυχώς που χρησιμοποιώ την EverClean που σχηματίζει σβόλους και μπορώ να τους απομακρύνω.
Σήμερα που πήγα τον Αρη στον κτηνίατρο για το εμβόλιο του, ρώτησα αν είναι κάτι παθολογικό αυτή η τόσο έντονη οσμή για στειρωμένο γάτο.

Και μου είπε οχι είναι κάτι φυσιολογικό.
Σλίθ όταν λες ότι κάνει σβόλους, εννοείς την μπλέ ή την κίτρινη συσκευασία απο το Lidl?
athanasiad το γατί σου στο avatar μοιάζει εκλπηκτικά με τον Αρη μου!
Αν εξαιρέσεις το σημάδι δίπλα στην μυτούλα, ίδιο είναι!

Αρσενικό είναι? Και πόσο είναι τώρα?

Sorry για το off topic.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μιλάω για την μπλε συσκευασία αλλά νομίζω όμως ότι δεν την έχω ξαναδεί αυτή την άμμοΕχω προσέξει οτι τα ούρα του Αρη που είναι στειρωμένος εδώ και ένα εξάμηνο, μυρίζουν πολύ πιο έντονα απ'οτι της Μυρτούλας (επίσης στειρωμένη).Οταν μπαίνω στο μπάνιο ,όπου είναι η αμμολεκάνη τους(κλειστού τύπου) από την χαρακτηριστική(δυσάρεστη) μυρωδιά, καταλαβαίνω οτι πρόσφατα επισκέφτηκε ο Αρης την άμμο.
Ευτυχώς που χρησιμοποιώ την EverClean που σχηματίζει σβόλους και μπορώ να τους απομακρύνω.
Σήμερα που πήγα τον Αρη στον κτηνίατρο για το εμβόλιο του, ρώτησα αν είναι κάτι παθολογικό αυτή η τόσο έντονη οσμή για στειρωμένο γάτο.
Και μου είπε οχι είναι κάτι φυσιολογικό.![]()
Σλίθ όταν λες ότι κάνει σβόλους, εννοείς την μπλέ ή την κίτρινη συσκευασία απο το Lidl?
βέβαια δεν ψωνίζω κ συχνά από εκει κ μπορεί να μην την πρόσεξα.Τώρα για τον Αρη μην ανησυχείς περνάει κάποιο διάστημα μέχρι να σταματήσει αυτή η έντονη μυρωδιά παρ' όλη τη στείρωση κ ο λόγος είναι οι ορμόνες. Θα δεις τη διαφορα μετά από 8 περίπου μηνες
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Μιλάω για την μπλε συσκευασία αλλά νομίζω όμως ότι δεν την έχω ξαναδεί αυτή την άμμοβέβαια δεν ψωνίζω κ συχνά από εκει κ μπορεί να μην την πρόσεξα.
Τώρα για τον Αρη μην ανησυχείς περνάει κάποιο διάστημα μέχρι να σταματήσει αυτή η έντονη μυρωδιά παρ' όλη τη στείρωση κ ο λόγος είναι οι ορμόνες. Θα δεις τη διαφορα μετά από 8 περίπου μηνες
Κι εγώ αυτή παίρνω αλλά είναι 10 κιλά όχι 19. Κάποτε είχε την κίτρινη συσκευασία που ήταν πολύ καλύτερη. Με την μπλε απλά βολεύομαι

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Niki καλησπέρα. Ναι είναι αρσενικός γάτος. Είναι ο Παρουλίτο και είναι τριών ετών. Είναι στειρωμένος και δυστυχώς υπέρβαρος. Αυτό το αναφέρω συνέχεια, γιατί είναι το πρόβλημά μου. Ανησυχώ για τα κιλά του και αισθάνομαι υπεύθυνη γι΄αυτό.
Του δίνεις συγκεκριμένο βάρος κροκετών με χαμηλά λιπαρά?
Ο κτηνίατρος μπορεί να σου πει πόσο ακριβώς πρέπει να τρώει σε γραμμάρια.

Πάντος τώρα τελευταία που πήγα τον Αρη(14 μηνών) στον κτηνίατρο και τον ζυγίσαμε ήταν 6,250 κιλά, ο κτηνίατρος μου είπε μέχρι τα επτά κιλά, με βάση τον σωματότυπο του, δεν ανησυχούμε.
Πόσο ζυγίζει ο Παρουλίτο? και θέλουμε και φωτό!

Είμαι οφφ, συγχωρέστε με.

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Φωτογραφίες του Παρουλίτο και της Κλάρας θα βρεις στο gallery. Περισσότερες πληροφορίες για την οικογένεια και άλλες φωτογραφίες,θα βρεις στο θεματάκι "οι απόγονοι της Κλεοπάτρας'.Του δίνεις συγκεκριμένο βάρος κροκετών με χαμηλά λιπαρά?
Ο κτηνίατρος μπορεί να σου πει πόσο ακριβώς πρέπει να τρώει σε γραμμάρια.
Πάντος τώρα τελευταία που πήγα τον Αρη(14 μηνών) στον κτηνίατρο και τον ζυγίσαμε ήταν 6,250 κιλά, ο κτηνίατρος μου είπε μέχρι τα επτά κιλά, με βάση τον σωματότυπο του, δεν ανησυχούμε.![]()
Πόσο ζυγίζει ο Παρουλίτο? και θέλουμε και φωτό!
Είμαι οφφ, συγχωρέστε με.![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Φωτογραφίες του Παρουλίτο και της Κλάρας θα βρεις στο gallery. Περισσότερες πληροφορίες για την οικογένεια και άλλες φωτογραφίες,θα βρεις στο θεματάκι "οι απόγονοι της Κλεοπάτρας'.
Τώρα πάω να σας επισκεφτώ!

Πάλι είμαι ΟΦΦ!

sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπον κοριτσια ....μετα απο δοκιμες σε αμμους που κυκλοφορουν την αγορα κατα τη γνωμη μου παντα βρηκα την καλυτερη ....Κυκλοφορει σε 2 ειδη την απλη κ την αλλη που τα κανει μπαλακια.Πηρα μια μερα που ειχα ξεμεινει κ ηταν κλειστο το πετ σοπ απο το σουπερμαρκετ την απλη κ τα αποτελεσματα ΓΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ 10000% Τελικα στο πετ σοπ βρηκα την ιδια αλλα που τα κανει μπαλακια κ εχω ξετρελαθει.Βγαινουν τα κακα πανευκολα και οταν συμπληρωνω την λεκανη με καινουρια αμμο το χρωμα της καινουριας αμμου ειναι το ιδιο με το χρωμα της παλιας καμμια σχεση με την λασπη που δημιουργειται στο κατω μερος της λεκανης απο αλλες αμμους.Και το κυριοτερο κραταει ΑΠΟΛΥΤΑ τις οσμες.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΜΥΤΕΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!Και το ονομα αυτης CATSAN!!!!!9ευρω την αγοραζω
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
sousou+tebelis
Νεοφερμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Λοιπον κοριτσια ....μετα απο δοκιμες σε αμμους που κυκλοφορουν την αγορα κατα τη γνωμη μου παντα βρηκα την καλυτερη ....Κυκλοφορει σε 2 ειδη την απλη κ την αλλη που τα κανει μπαλακια.Πηρα μια μερα που ειχα ξεμεινει κ ηταν κλειστο το πετ σοπ απο το σουπερμαρκετ την απλη κ τα αποτελεσματα ΓΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ 10000% Τελικα στο πετ σοπ βρηκα την ιδια αλλα που τα κανει μπαλακια κ εχω ξετρελαθει.Βγαινουν τα κακα πανευκολα και οταν συμπληρωνω την λεκανη με καινουρια αμμο το χρωμα της καινουριας αμμου ειναι το ιδιο με το χρωμα της παλιας καμμια σχεση με την λασπη που δημιουργειται στο κατω μερος της λεκανης απο αλλες αμμους.Και το κυριοτερο κραταει ΑΠΟΛΥΤΑ τις οσμες.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΜΥΤΕΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!Και το ονομα αυτης CATSAN!!!!!9ευρω την αγοραζω
Θα πω στους γονείς μου να τη δοκιμάσουμε!

Τι ενοείτε ότι γίνεται μπαλάκια;;;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
) αποριες! Αποφασισα να ξεμαθω τον δικο μου απο την τουαλετα και να τον επιστρεψω στην αμμο του για να μπορω να ελεγχω ποσες φορες την μερα παει και την ποσοτητα/χρωμα των ουρων του. Μηπως ειμαι υπερβολικη; Του εβαλα πισω το κουτι του αλλα ειναι μικρο και δεν χωραει καλα και εκφραζει την δυσαρεσκεια του γρατσουνοντας τον νιπτηρα που ειναι ακριβως διπλα. Θελω να του παρω καινουριο κουτι και σκεφτομαι για ενα κλειστο με πορτουλα για να μην σκορπαει την αμμο. Εχει κανεις τετοιο; Βολευεται η γατα, λερωνεται, της αρεσει να μπαινει ή θα εχω προβληματα; Το πορτακι θα τον ενοχλει ή καλυτερα να παρω χωρις πορτακι; Απλο κουτι δεν θελω με τιποτα γιατι την σκορπαει (σκαβει σαν τρελος) και δεν θα χωραει στο μπανιο και θα πρεπει να το βαλω καπου αλλου και δεν θελω να την σκορπαει παντου. Αυτο που με τρομαζει ειναι οταν θα κανει κακακια...παιζει να γινεται χαλια καθως θα τα σκεπαζει; Εχει μακρυ τριχωμα και με ανησυχει λιγο.Απο αμμο, χρησιμοποιω την feline fresh clumping pine cat litter η οποια ειναι απο pine, ελαφρια, δεν μυριζει πολυ, σχηματιζει μπαλακια και την πεταω στην τουαλετα. Πολυ βολικη και δεν γεμιζουν οι χωματερες αμμο. 2.5 κιλα διαρκουν εναν μηνα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool