Με το που "με υιοθέτησε" το γατουλίνι, πήγα σε ένα pet shop της γειτονιάς μου και πήρα τα απαραίτητα της υγιεινής. Μου έδωσαν την ADVANCE multiperformance της affinity. Είναι σε μπετόνι, συσκευασία των 6,5 κιλών και κόστος ?8. Σστη συσκευασία γράφει ότι 1 μπετόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2 μήνες (βασικά το αδειάζουμε όλο και το κρατάμε 2 μήνες). Όταν η γάτα κάνει την ανάγκη της, αυτό γίνεται μια μάζα και το απομακρύνουμε με το ειδικό φτυαράκι. Στην "ψιλή" ανάγκη μένουν υπολείμματα και εκεί θέλει προσοχή. Μέχρι τώρα δε μένουν μυρωδιές, αλλά την έχω μόλις από το Σάββατο (31/01).
Δεν έχω και πολλές εμπειρίες από άλλες άμμους, πιο πολύ από του super market που παίρνει η μητέρα μου για άλλες γάτες, αλλά σίγουρα αυτή που πήρα δεν έχει καμία σχέση με αυτές!
Επειδή βλέπω αρκετό προβληματισμό, είπα να αναφέρω την περίπτωση αυτή. Σας έχει τύχει; Στις κριτικές δεν τη βρήκα. Αν υπάρχει κάποια γνώμη, ευχαρίστως να τη διαβάσω, ή αν έχετε απορίες, ευχαρίστως να σας κατατοπίσω!
Μπορείτε να τη δείτε εδώ:
https://www.affinity-petcare.com/ing/htm/productos/uk/ArenaAdvance/ArenaMultiperformance_frame.htm