moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα μου μυριζε πιο γρηγορα απο την Εβερκλιν μαι ο Σειριος μετα την πρωτη εβδομαδα αρνουνταν να παει.
Ναι, ε;
Εγώ την καθάρισα και την πέταξα την προηγούμενη Δώρα. Σήμερα έβαλα 1 1/2 σακούλα και θα σου πω.
Απλά επειδή τα έχω χώρια, αναγκαστικά έχω στο σαλόνι λεκάνη στον Όλιο και αν βάλω κανονική άμμο έτσι που σκάβει, θα τα κάνει μαντάρα. Ενώ με αυτή ελάχιστα. Εύχομαι να του αρέσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ουτε εμενα σκαβουν πολυ με την κρυσταλλικη,αλλα μαλλον του Σειριου του μυριζουν τα ουρα,και με την εβερκλιν αν δεν την καθαρισω καθε μερα τα κανει μπροστα απο την τουαλετα.
Ε, είναι καθαρό το αγοράκι σου.
Εγώ πάντως όταν είμαι σπίτι, την καθαρίζω ( και την έβερ-κλιν) κάθε φορά που την επισκέπτονται. Και είναι πάρα πολλές οι φορές, γιατί τρώνε συνέχεια. 
julia
Διακεκριμένο μέλος

Έχω 4 τουαλέτες, και η friskies που έχω η πράσινη, μου φτάνει για μια εβδομάδα και, συμπλήρωμα...
moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Το κόλπο είναι, ανεξαρτήτως μάρκας, ΛΙΓΗ άμμο...!
Έχω 4 τουαλέτες, και η friskies που έχω η πράσινη, μου φτάνει για μια εβδομάδα και, συμπλήρωμα...
Ίσα-ίσα που όταν είναι λίγη, σκάβουν εκεί που έχουν πάει πριν και λερώνεται όλη η άμμος. Ενώ αν είναι πολύ η ποσότητα, λερώνεται λιγότερο. Αυτό έχω δει εγώ και πετάω λιγότερη άμμο όταν βάζω αρκετή ποσότητα.
Εγω τους ταϊζω δυο φορες τη μερα,δεν κανει και καλο στο εντερο να τρωνε συνεχεια.Οποτε με μια φορα καθε μερα ειναι καθαρη η αμμος τους.
Δώρα, μου έχει πει η γιατρός, εώς 1 χρονών να έχω πάντα φαγητό άφθονο στη διάθεσή τους. Όσο θέλουν να τρώνε, γιατί είναι στην ανάπτυξη. Μετά θα το προσέξουμε.
Βέβαια δεν ξέρω τώρα που τη στείρωσα τι θα γίνει.

moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα μου το ειπε αυτο εως εξι μηνων,απο τοτε σταματησα να τους εχω φαγητο ολη μερα και τρωνε μια το πρωι και μια το μεσημερι.
Χμ! Και τι γίνεται όταν τρως εσύ τις υπόλοιπες ώρες; Αν φας το βράδυ και δεν τους δίνεις, τι κάνουν;

Γιατί εμένα τρώνε συνεχώς και όταν θέλω να φάω κάτι που δεν πρέπει να τους δώσω, τις κλείνω στο δίπλα δωμάτιο για να τα καταφέρω.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και μιλάμε για ποσότητα παραγωγής απο τοσες γάτες, αν βάλω πολύ άμμο.. ΟΛΗ κάτω θα γίνει λάσπη.. και δεν θα μπορώ να την βγάλω.. και θα την πετάξω όλη.
Το έχω δοκιμάσει...
Το ξέρω, και εγώ όταν είχα τον Κίκη μόνο στην Αθήνα, ήταν αλλιώς.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Εμενα μου το ειπε αυτο εως εξι μηνων,απο τοτε σταματησα να τους εχω φαγητο ολη μερα και τρωνε μια το πρωι και μια το μεσημερι.
Και εμείς 2 φορές την μέρα το σισίτιο. Σαν ζώα του προγράμματος ξέρουν την ώρα τους, και περιμένουν. Βέβαια, υπάρχουν και οι λαίμαργοι που ζητάνε και άλλες ώρες, αλλα μένουν με την όρεξη.

Το συνεχές τάισμα, μπερδεύει τις γάτες... και ζητάνε συνέχεια, χωρίς πραγματική ανάγκη και αίσθημα πείνας.
Εκτός του θέματος της παχυσαρκίας, και του μετρήματος της δόσης, που το συνεχές τάισμα το καθιστά αδύνατο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι εχουν μπει στο ρυθμο τους και δεν πεινανε.Βεβαια ο Σειριος παντα ζηταει οταν τρωω συγκεκριμενα πραγματα,οπως κρουασαν,αλλα αμα πω "μη" γκρινιαζει λιγο και μετα φευγει.Χμ! Και τι γίνεται όταν τρως εσύ τις υπόλοιπες ώρες; Αν φας το βράδυ και δεν τους δίνεις, τι κάνουν;
Γιατί εμένα τρώνε συνεχώς και όταν θέλω να φάω κάτι που δεν πρέπει να τους δώσω, τις κλείνω στο δίπλα δωμάτιο για να τα καταφέρω.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι εχουν μπει στο ρυθμο τους και δεν πεινανε.Βεβαια ο Σειριος παντα ζηταει οταν τρωω συγκεκριμενα πραγματα,οπως κρουασαν,αλλα αμα πω "μη" γκρινιαζει λιγο και μετα φευγει.

Δεν θα ξεχάσω πότε πως έκανε ο μικρός την ώρα που ετρωγα όταν πρωτοήρθε στο σπίτι.....Επαιρνε το κομμάτι απο το πιάτο μου και έτρεχε με το κρέας στο στόμα να μην του το πάρω

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι εχουν μπει στο ρυθμο τους και δεν πεινανε.Βεβαια ο Σειριος παντα ζηταει οταν τρωω συγκεκριμενα πραγματα,οπως κρουασαν,αλλα αμα πω "μη" γκρινιαζει λιγο και μετα φευγει.
Αχ το αγοράκι μου.

Δεν θα ξεχάσω πότε πως έκανε ο μικρός την ώρα που ετρωγα όταν πρωτοήρθε στο σπίτι.....Επαιρνε το κομμάτι απο το πιάτο μου και έτρεχε με το κρέας στο στόμα να μην του το πάρω
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Όσο για άμμο όσο το LIDL έφερνε την κίτρινη άμμο ήμουν ευχαριστημενη τώρα που φέρνει την μπλε δεν μου αρέσει καθόλου
vickymoon
Διάσημο μέλος
εξηγηστε μου κατι που δεν καταλαβαινω. τι συμβαινει με τις γατες κ μολις τους αλλαζω την αμμο τρεχουν ολες και την λερωνουν εναλλαξ.
δλδ ενω κοιμουνται κ η αμμος ειναι σχετικα καθαρη αλλα οχι πεντακαθαρη, σηκωνονται και περιμενουν κ στην ουρα ποια θα πρωτοπαει.
οταν την αλλαζω το κανω 2 φορες. τη πρωτη γιατι πρεπει κ τη δευτερη γιατι την καταλερωσανε.
το θεμα ειναι λιγο σιχαμενο αλλα ρωταω ρε παιδια?
kyka
Δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Και σε μένα το κάνουν αυτό ειδικά ο Μπατ θεωρεί ότι θα με προσβάλει αν την καθαρίσω κ δεν την χ@@@ει, ακόμα κ αν έχει πάει 2 λεπτά πριν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool