Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Γιατι εγω εχω στην Ελβίρα κλειστή τουαλέτα απο τον Οκτώβρη και δεν μπορούσε να μπει και το παράτησα.Την φύλαξα την πόρτα.
Αλλα σήμερα μου ήρθε να την ξαναβάλω (γιατί λέρωνε με άμμους) και πάλι δεν μπαίνει.Και όταν τη βάζω εγώ μέσα προσπαθεί να βγεί και δεν μπορεί.
Εσεις τι κάνατε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παιδιά όσες χρησιμοποιήτε κλειστή τουαλέτα για τις γατούλες σας, έχουνε μάθει να περνάνε μέσα απο το πορτάκι? Και αν ναι, τις εκπαιδεύσατε κάπως?
Γιατι εγω εχω στην Ελβίρα κλειστή τουαλέτα απο τον Οκτώβρη και δεν μπορούσε να μπει και το παράτησα.Την φύλαξα την πόρτα.
Αλλα σήμερα μου ήρθε να την ξαναβάλω (γιατί λέρωνε με άμμους) και πάλι δεν μπαίνει.Και όταν τη βάζω εγώ μέσα προσπαθεί να βγεί και δεν μπορεί.
Εσεις τι κάνατε?
αυτο ακριβως μου εκανε η πουπουλινα,αντιθετα ,ο μπουκακος ηταν απο την αρχη ,αψογος....λοιπον,εγω αυτο που εκανα ηταν το εξης. Μια μερα,που ηξερα οτι θα μεινω μεσα,πχ κυριακη...εβαλα την πορτα και την παρακολουθουσα,οταν την εβλεπα οτι ηθελε να παει τουαλετα ανοιγα το πορτακι με το χερι μου,αυτη εμπαινε...και μετα το κατεβαζα...τις πρωτες φορες δεν μπορουσα να βγει,ετσι της ανοιγα εγω...σιγα σιγα το συνηθισε...η αληθεια ειναι ομως οτι πρεπει να εχεις χρονο!! μπορεις να το κανεις τη μια μερα,που θα εισαι σπιτι ακι μετα απο λιγες ημερες παλι τα ιδια...τι στο καλο,καποια στιγμη θα το συνηθισει
καλυ επιτυχια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Από πολύ μικρά μάθανε την κλειστή τουαλέτα. Δεν γνώρισαν άλλη. Η Κλάρα, μόλις πήγε για πρώτη φορά, της κούνισα λίγο την πόρτα και κατάλαβε. Ο Πάρης, άργησε να το καταφέρει. Προσπαθούσε, δεν μπορούσε να μπεί και πολλές φορές του έφευγαν κάτω τα τσισάκια του. Η επιμονή μου όμως τον ανάγκασε να προσπαθήσει και στο τέλος τα κατάφερε. Πρέπει να βοήθησε και η Κλάρα, γιατί την έβλεπε να χρησιμοποιεί την τουαλέτα.Παιδιά όσες χρησιμοποιήτε κλειστή τουαλέτα για τις γατούλες σας, έχουνε μάθει να περνάνε μέσα απο το πορτάκι? Και αν ναι, τις εκπαιδεύσατε κάπως?
Εσεις τι κάνατε?
Μη το βάζεις κάτω. Θέλει επιμονή και στο τέλος θα τα καταφέρει.
Καλή επιτυχία

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη η τουαλέτα, αλλά δυστυχώς δεν χωράει μεγαλύτερη.Οπότε μόνη λύση ήταν να βγεί το πορτάκι.
Και μετά που ήρθε ο Αρης, που είναι ακόμη πιό μεγαλόσωμος από την Μυρτώ, ούτε σκέψη να ξαναμπεί το πορτάκι.

Εχω δίπλα στον τοίχο ένα ηλεκτρικό σκουπάκι και πρόχειρα δίπλα ένα μικρό σκουπάκι χειρός(απ' αυτά τα μικρά μαζί με το φαράσι) και σχεδόν κάθε φορά που μπαίνω στο μπάνιο, σκουπίζω την άμμο μπροστά από την τουαλέτα τους.

Αυτό το μέγεθος τουαλέτας έχουμε.
Η άμμος είναι η catsan,που τώρα δεν χρησιμοπιούμε.
Συνημμένα
ELENIP
Διάσημο μέλος
Και εγώ είχα πάρει τουαλέτα, κλειστή με πορτάκι.Από την αρχή η Μυρτούλα έμαθε να ανοίγει το πορτάκι, όμως τότε ήταν πολύ πιό μικρόσωμη απ' οτι τώρα.Τα δυά τελευταία χρόνια που αρχίσε να παίρνει βάρος είδα οτι δυσκολευόταν να κάνει περιστροφή, άνετα μέσα στην τουαλέτα.Τέλος είχα παρατηρήσει ότι πιά η καυμένη έμπαινε κανονικά, και μετά έβγαινε με την "όπισθεν" γιατί δυσκολευόταν να "γυρίσει" μέσα.
Δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη η τουαλέτα, αλλά δυστυχώς δεν χωράει μεγαλύτερη.Οπότε μόνη λύση ήταν να βγεί το πορτάκι.
Και μετά που ήρθε ο Αρης, που είναι ακόμη πιό μεγαλόσωμος από την Μυρτώ, ούτε σκέψη να ξαναμπεί το πορτάκι.
Εχω δίπλα στον τοίχο ένα ηλεκτρικό σκουπάκι και πρόχειρα δίπλα ένα μικρό σκουπάκι χειρός(απ' αυτά τα μικρά μαζί με το φαράσι) και σχεδόν κάθε φορά που μπαίνω στο μπάνιο, σκουπίζω την άμμο μπροστά από την τουαλέτα τους.
Η Ελβίρα βγάζει και κακάκια εξω
.Αυτο με ενοχλεί.Αμα έβγαζε μόνο άμμο δεν θα με ενοχλούσε ιδιαίτερα.Θα το δοκιμάσω όπως μου είπαν και τα κορίτσια.
Πουπουλίνα Αθανασία και συμπεθέρα ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις-συμβουλές!!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι άμμο χρησιμοποιείτε; Η catsan δεν σας βολεύει;Και εγώ είχα πάρει τουαλέτα, κλειστή με πορτάκι.Από την αρχή η Μυρτούλα έμαθε να ανοίγει το πορτάκι, όμως τότε ήταν πολύ πιό μικρόσωμη απ' οτι τώρα.Τα δυά τελευταία χρόνια που αρχίσε να παίρνει βάρος είδα οτι δυσκολευόταν να κάνει περιστροφή, άνετα μέσα στην τουαλέτα.Τέλος είχα παρατηρήσει ότι πιά η καυμένη έμπαινε κανονικά, και μετά έβγαινε με την "όπισθεν" γιατί δυσκολευόταν να "γυρίσει" μέσα.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τι άμμο χρησιμοποιείτε; Η catsan δεν σας βολεύει;
Από τότε που ήρθε ο Αρης, δηλαδή πέρισυ το καλοκαίρι,ίσως επειδή ήταν πολύ πρόσφατη ακόμη η στείρωση του, τα ούρα του μύριζαν πάρα πολύ.
Είχα φτάσει στο σημείο να αλλάζω όλη την άμμο κάθε 5 μέρες, αλλά και πάλι κάποιες στιγμές δεν μπορούσες να μπείς στο μπάνιο από την μπόχα.
Δυστυχώς δεν έχουμε παράθυρο στο μπάνιο, παρά μόνο σύστημα εξαερισμού.
Οπότε δοκίμασα την ever clean και σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένη, εκτός από την τιμή της που είναι αρκετά τσιμπημένη.
Δοκίμασα και κάποιες άλλες αυτού του τύπου(που σχηματίζουν σβόλους γύρω από τα ούρα και κόπρανα).Το σίγουρο είναι με αυτού του τύπου τις άμμους είναι, ότι λύθηκε το πρόβλημε με τις δυσάρεστες οσμές.
Τέλος δοκίμασα και αυτήν από το aldi την shah, που ανήκει στη ίδια κατηγορία, αλλά πολύ οικονομικότερη.
Με την ever clean είχα φτάσει να έχω την ίδια άμμο(σε μία τουαλέτα για δύο γατιά) μέχρι 4 βδομάδες.Την καθάριζα 2-3 φορές την ημέρα και πρόσθετα λίγη κάθε 2 μέρες.
Τώρα χρησιμοποιώ ένα μίγμα την φτηνής shah , που βάζω κάτω στην τουαλέτα και από πάνω την ever clean από την οποία και συμπληρώνω κάθε δύο μέρες.Ολη την αλλάζω κάθε δύο βδομάδες αλλά τώρα λείπουμε τα Σ/Κ.
Ας πούμε οτι βρήκα την μέση λύση.

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχετε μία τουαλέτα, αν κατάλαβα καλά. Εγω παίρνω την catsan, αλλά την μοιράζω σε δυο τουαλέτες. Δεν έχουμε μυρωδιές, γιατί υπάρχει και αυτό το φίλτρο, το οποίο το αλλάζω κάθε εβδομάδα.Από τότε που ήρθε ο Αρης, δηλαδή πέρισυ το καλοκαίρι,ίσως επειδή ήταν πολύ πρόσφατη ακόμη η στείρωση του, τα ούρα του μύριζαν πάρα πολύ.
Είχα φτάσει στο σημείο να αλλάζω όλη την άμμο κάθε 5 μέρες, αλλά και πάλι κάποιες στιγμές δεν μπορούσες να μπείς στο μπάνιο από την μπόχα.
Δυστυχώς δεν έχουμε παράθυρο στο μπάνιο, παρά μόνο σύστημα εξαερισμού.
Οπότε δοκίμασα την ever clean και σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ευχαριστημένη, εκτός από την τιμή της που είναι αρκετά τσιμπημένη.
Δοκίμασα και κάποιες άλλες αυτού του τύπου(που σχηματίζουν σβόλους γύρω από τα ούρα και κόπρανα).Το σίγουρο είναι με αυτού του τύπου τις άμμους είναι, ότι λύθηκε το πρόβλημε με τις δυσάρεστες οσμές.
Τέλος δοκίμασα και αυτήν από το aldi την shah, που ανήκει στη ίδια κατηγορία, αλλά πολύ οικονομικότερη.
Με την ever clean είχα φτάσει να έχω την ίδια άμμο(σε μία τουαλέτα για δύο γατιά) μέχρι 4 βδομάδες.Την καθάριζα 2-3 φορές την ημέρα και πρόσθετα λίγη κάθε 2 μέρες.
Τώρα χρησιμοποιώ ένα μίγμα την φτηνής shah , που βάζω κάτω στην τουαλέτα και από πάνω την ever clean από την οποία και συμπληρώνω κάθε δύο μέρες.Ολη την αλλάζω κάθε δύο βδομάδες αλλά τώρα λείπουμε τα Σ/Κ.
Ας πούμε οτι βρήκα την μέση λύση.![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Έχετε μία τουαλέτα, αν κατάλαβα καλά. Εγω παίρνω την catsan, αλλά την μοιράζω σε δυο τουαλέτες. Δεν έχουμε μυρωδιές, γιατί υπάρχει και αυτό το φίλτρο, το οποίο το αλλάζω κάθε εβδομάδα.
Ναι μία έχουμε, δεν υπάρχει δυσυχώς χώρος για δεύτερη στο μπάνιο.

Πιθανόν να βοηθά σε σας που έχετε και το πορτάκι.

Εμάς έχει ένα φίτρο πάνω , αλλά έχει ένα μυστήριο σχήμα(οκταγωνικό) και δεν βρήκα ανταλακτικό(ούτε εκεί που τ' αγόρασα)
Οπότε πού και πού το πλένω,δεν ξέρω αν κάνει κιόλας. 
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως θα βοηθούσε το φίλτρο για τον απορροφητήρα και να το κόψεις στο σχήμα που θέλεις; Δοκίμασέ το και ίσως αποφύγεις και το πλύσιμο.Ναι μία έχουμε, δεν υπάρχει δυσυχώς χώρος για δεύτερη στο μπάνιο.
Πιθανόν να βοηθά σε σας που έχετε και το πορτάκι.
Εμάς έχει ένα φίτρο πάνω , αλλά έχει ένα μυστήριο σχήμα(οκταγωνικό) και δεν βρήκα ανταλακτικό(ούτε εκεί που τ' αγόρασα)Οπότε πού και πού το πλένω,δεν ξέρω αν κάνει κιόλας.
![]()
ELENIP
Διάσημο μέλος
Καταρχήν μπήκε μόνη της μεσα στην κλειστή τουαλέτα χωρίς να την δω εγω.Και μόλις πήγα, ανοιξα και την βρήκα μέσα.Αλλα έμεινε μεσα και δεν έβγαινε.
Οπότε πήρα μια κονσέρβα Latsion Meat και έβαλα το χερι μου μέσα(μαζί με την κονσέρβα) με σκοπό να μυρίσει. Και έβγαλα το χέρι μου και χτύπησα την κονσέρβα στο πάτωμα να κάνει θόρυβο και έκανα ψψψψ.
Για πότε βγήκε δεν σας λέω τίποτα!

Το επανέλαβα 3-4 φορές!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μήπως θα βοηθούσε το φίλτρο για τον απορροφητήρα και να το κόψεις στο σχήμα που θέλεις; Δοκίμασέ το και ίσως αποφύγεις και το πλύσιμο.
Αυτό δεν το σκέφτηκα, έχεις δίκιο.
Ευχαριστώ πολύ!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δοκίμασα κολπάκι και έπιασε!
Καταρχήν μπήκε μόνη της μεσα στην κλειστή τουαλέτα χωρίς να την δω εγω.Και μόλις πήγα, ανοιξα και την βρήκα μέσα.Αλλα έμεινε μεσα και δεν έβγαινε.
Οπότε πήρα μια κονσέρβα Latsion Meat και έβαλα το χερι μου μέσα(μαζί με την κονσέρβα) με σκοπό να μυρίσει. Και έβγαλα το χέρι μου και χτύπησα την κονσέρβα στο πάτωμα να κάνει θόρυβο και έκανα ψψψψ.
Για πότε βγήκε δεν σας λέω τίποτα!
Το επανέλαβα 3-4 φορές!
Μπράβο συμπεθέρα Ελένη!

ΓΑΤΑ είσαι!!!

Υ.Γ Επίσης έχουμε να δηλώσουμε ότι οικογενειακώς μας αρέσει πάρα πολύ η νέα σας υπογραφή!

ELENIP
Διάσημο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
σημερα δοκιμασαμε την οικολογικη αμμο απο σιταρι και ειναι φανταστικη!!! Δεν χρειαστηκε να βαλω απο πανω την παλια του για να την συνηθισει, πηγε κατευθειαν εκει! Ο σβωλος απο τα ουρα ηταν αψογος και δεν κολλησε στον πατο, ουτε διαλυθηκε, και οταν τον εριξα στην τουαλετα και τον αφησα μεσα 20 λεπτα διαλυθηκε και εφυγε κανονικα μαζι με το νερο. Επισης μυρισα τα ουρα του και δεν μυριζαν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!! Να φανταστειτε δεν εχει ουτε αρωμα μεσα! Ειναι λιγο ακριβη ($11 (7 ευρω) τα 6 κιλα) αλλα επειδη ειναι απο σιταρι εχει ογκο και οχι βαρος οποτε υπολογιζω να μου διαρκεσει κανενα τριμηνο το λιγοτερο. Το μεγαλο σακι ειναι πιο οικονομικο. Επισης αν την φανε δεν υπαρχει περιπτωση να παθουν κατι γιατι ειναι σιταρι. Δεν εχει καθολου χημικα μεσα οποτε δεν ειναι επικινδυνη ουτε για την υγεια τους και ουτε για την δικη μας υγεια. Θα δω πως θα παει μεχρι την τριτη με τις οσμες για να σιγουρευτω οτι ειναι οντως η τελεια αμμος![]()
Καλη περιπτωση ακουγεται αυτη η οικολογικη αμμος.Αν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την Ever Clean απο την οποια εγω ειμαι ευχαριστημενη θα με ενδιαφερε να μαθω πια ειναι και αν την βρισκουμε στην Ελλαδα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Αν δεν μιλαγατε εσεις οι εμπειρες ...ακομα θα βρωμαγε το σπιτι!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλη περιπτωση ακουγεται αυτη η οικολογικη αμμος.Αν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την Ever Clean απο την οποια εγω ειμαι ευχαριστημενη θα με ενδιαφερε να μαθω πια ειναι και αν την βρισκουμε στην Ελλαδα.
Παιδιά πως είναι η μάρκα της άμμου?

loulou22
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool